MOROTSKAKA.

Min mage kurrade som bara den när jag kom in genom dörren! Maten är inte heller klar än, kan säga att det blir lax, mums! :) Så jag mättade hungern med denna goding..
 

Gott!


                                                 /A.


MÅNDAG, MÅNDAG, MÅNDAG.

Denna skoldag bjöd endast på tråkiga lektioner, men såna dagar måste väl också finnas! Jag kom hem för en halv timme sen ungefär & jag slängde mig framför datorn så fort jag fått av mig mina kära skor! & ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra, tv:n? Men nu ska jag kika runt lite här.. 

2 snabba bilder som togs alldeles nyss!

                                                    /A.


SYSTER HAR ÅKT!

Syster åkte imorse & mitt rum är så jäkla tomt! Ovanligt, naket, konstigt. Jag trivdes med att det var alldeles fullt & lite små stökigt av alla hennes grejer & mina, heh. Dammsugaren ska iaf fram & göra sitt..

Sådär såg det ut & ibland lite (mycket) värre.


                                                 /A.


VECKANS BLOGGTIPS. -1.

Har inte kunnat blogga på grund av att vårat internet slutade fungera i onsdags & när det väl funkade igår kväll så kunde jag självklart inte komma in på bloggen! Otur? Ja. Men nu sitter jag här iaf & bloggar! Tänkte börja med "VECKANS BLOGGTIPS." där jag tipsar om mina favoritbloggar först & sen andra bra bloggar. :) Först ut är det en tjej som är så jäkla vacker & ball! :) Har redan tipsat om henne, men det var precis när jag började blogga, skadar väl inte att jag gör det igen? Hon bloggar riktigt bra, visst det kan gå några dagar mellan uppdateringarna men det stör inte mig! Lisa heter tjejen & länken finns nedanför bilderna..


http://lisaplace.devote.se  -Nån som brukar läsa hennes blogg? :)

                                                               /A.


DEN SOM ALLTID RÄDDAR MIG!

När Alma har tråkigt brukar hennes bästa vän vara hennes knubbiga kamera & i måndags hade dom en fin stund..




Trots allt så gillar jag min lilla knubbiga kamera, den räddar mig alltid!

                                                  /A.


GOTT OCH NYTTIGT!

Vad är bättre än en yougort då ingenting annat finns till hands elr man är på dåligt humör? Den lilla apan på förpackningen fick mig genast på bättre humör..






                                                 /A.


DAGENS OUTFIT. -16.

Första skoldagen idag! Med massa sol & fika, helt enkelt en okej första skoldag. :) & såhär såg jag ut..
    

    

    
Blus: Gina tricot. (Systers, tack för att jag fick låna den!)
Body: Ullared.
Halsband: H&M.
Jeans: Affär i Bosnien.
Ring: H&M.
Gladiator sandaler: Skotime.

                                                  /A.


ROSA NAGLAR.

Fick ett ryck igår och fixade mina naglar. :) Denna gång blev dom rosa..
 




                                                 /A.


NUTELLA.

Nutella är så jäkla gott, en sak jag verkligen inte kan leva utan. I Bosnien köpte vi en hink, här nöjer vi oss inte med en burk! Hah, nerå, men hinken räcker längre. Det är inte samma förpackning som den vanliga nutella, men smakar ungefär samma, förutom att denna som vi har nu smakar lite citron också, mums! Finns att köpa på konsum dock vet jag inte om dom har i hinkar men i mindre förpackningar..
 

                                             /A.


KÄR VAR ORDET.

Jag är så käääär, men jag är inte ensam om det för min underbaraaaaa jeeetttekoooola vänn Jelena är också det .. och tillsammans dräker vi våra söörger!! h3h3h3h3 -Ja, min underbara vän tyckte att jag skulle skriva det & just denna natt är jag galen och trött så jag gör det. Jag och Jelle har pratat om våra kära älsklingar på msn nu några kvällar, vi har så himla roligt! Ni anar inte, i tisdags vek jag mig av skratt här i våran kära datastol! Måste även passa på att skriva att hon är en av dom finaste, roligaste, underbaraste, goaste jag känner!  Jo, hon har också bekräftat att jag är kär. Ja. Jag är nog det.

Jelle bjuder på dessa vackra bilder, som jag printade nån gång i april!

Nu till den stora frågan..är ni kär? :)

                                                                 /A.

Uppdatering kl. 02.10; AAHHHHH, skit förbannad på mig själv nu!! Tog bort "DAGENS OUTFIT 15" av misstag! Vila i frid. Neh, nu ska jag gå & lägga mig innan jag tar bort nåt viktigare, suuurt!


EN KVÄLL MED FATOU.

Igår kväll var jag med Fatou några timmar, det var jätte längesen sist!! Roligt att träffa henne iaf. :)

Vi promenerade en sväng.

Testade Fatous brillor, hett!

Fatou satt vid datorn & jag testade hennes mascara.
 
Den var riktigt bra!

                                               /A.


SOLADE PÅ VÅRAN KÄRA BALKONG IGÅR.

Igår natt hade jag drömt massa fina drömmar om Bosnien & Kroatien, (snälla, låt resten av året gå snabbt!) Och när jag såg vädret ute så satte jag på mig bikinin, hörlurar i öronen & låtsades att jag låg på stranden! Kan säga att det var finfint tills gräsklipparen kom & förstörde allt..






                                                 /A.


LUKTSUDDGUMMIN.

I juni gjorde jag ett inlägg om mina kulor som jag samlade på när jag var mindre. Nu har jag hittat ännu en grej som jag har samlat på! Nämligen luktsuddgummin, jag älskade dom och brukade sitta på mitt rum & lukta på dom, hah..
 

                                                  /A.


INTE COOLT.

Ibland blir jag så jäkla förbannad men samtidigt chockad, förvånad, ledsen. Min lillebror kommer hem och berättar att nån har kallat han de & de. 9år. Han är 9år, har knappt börjat leva sitt liv och ändå får han höra såna ord? Av vem? Av andra 9åringar. Hur tusan kan dom kunna såna ord, hur? -Jag kände ilskan koka inom mig, visst kalla mig såna saker men glöm att kalla min lillebror det, g l ö m. Jag gick ut på balkongen och frågade dom varför dom sa såna grejer till han, dom sa "Det var inte jag, det var han där borta." Och den ena började gråta för att jag frågade han varför han sa såna grejer till min lillebror. Fattar ni? Jag fick just en unge att grina. Skrek jag åt han? Nej. Det ända som behövs är en person som är äldre, det ända. Och som säger åt på skarpen, inte "Men lilla gubben, du vet väl att man inte ska kalla nån såna saker?" Till det där lyssnar dom på för stunden, sen gör dom samma ska igen. Föresten alla som håller på såhär ni framstår endast som osäkra i mina ögon, men det visste ni väl redan?

                                                                 /A.

TACK SYSTER!

För nån vecka sen fick jag min systers gamla mp3, en helt vanlig, inte är det nåt som är speciellt med den..förutom musiken! Måste säga att min syster har världens bästa musiksmak, heh. Här hemma hänger den runt min hals dygnet runt, det är så jäkla skönt att lyssna på morgonen, på balkongen, på soffan, på toan, på kvällen innan man ska somna, ja, ni fattar..

                      

                                                           /A.


BANAN & VINBÄR.

Var sugen på nåt gott, dock så hittade jag inget sött (varförvarförvarför?)! Fick nöja mig med en banin & vinbär, det var gott det med..
 

 

                                               /A.


NU SKA JAG BLI FRISK, PEPPAR PEPPAR!

Tur att jag bloggade hos Nathalie igår natt, för här hemma funkade internet endast på systers dator, vrickat eftersom hon bara har en annan kabel men som går ihop med våran.. Men jag satt en snabbis på hennes igår kväll med lillebror. Eftersom jag just nu ser helt förstörd ut med temuggen i högsta hugg så slänger jag upp bilder som jag har knäppt med systers dator sen i tisdags tills igår..








Blev en hel del bilder men nu ska jag gå & göra en ny kopp!

                                                 /A.


MED VÄRLDENS FINASTE TJEJ!

Sover hos Nathalie inatt, vi ska strax sätta oss och titta på film hela natten. :) Nathalie kom med en super ide, hälla vatten över mig om jag somnar, kan säga att nu ska jag absolut inte somna, heh! Jag & Nathalie knäppte även kort ikväll och jag orkar inte vänta tills senare idag, så dom kommer upp nu..





                     

                                                               /A.

DAGENS OUTFIT. -14.

Inatt eller imorse stängde jag av sis dator vid halv 5, hade legat & tittat på film, och sen låg jag och lyssna på musik i en timme ungefär. Kunde inte somna, helt omöjligt! Näsan rann (vilket den gör fortfarande), den var täppt den andra sekunden & ont i halsen, åh, dööö. Dagens outfit tänker jag ändå slänga upp..
    

    

    
Skjorta: ?
Body: Ullared (ny!)
Halsband: H&M.
Ring: H&M.
Jeans: Affär i Bosnien.

                                                  /A.

DET TRÅKIGASTE KVAR.

Det har gått en vecka sen vi kom hem & det är en sak jag fortfarande inte gjort. Visst har jag haft tid men jag har tänkt "Ärs, jag gör det imorgon!" & så har jag velat att nån ska säga "MEN ALMA KOM, VI MÅSTE ÅKA NUUU!" Jaha, & är det nån som har sagt det åt mig? N e j. Så nu ska jag ta tag i det här.. -lovar!


                                                /A.


BILDER FRÅN BOSNIEN & KROATIEN!

Det här blir ett nattinlägg som innehåller bilderna från Bosnien & Kroatien! :) Så detta blir även dagens inlägg (söndagens)! Finns många fler bilder på min facebook, detta är en fjärdedel av dom..


















































                                              /A.


CHILI CHIPS ÄR GOTT!

Vaknade väldigt sent idag, vid 12 (trodde aldrig att jag skulle skriva så!) Nu i Bosnien har vi dom flesta dagarna gått upp vid 10, ibland vid 8 då vi skulle in till stan & här hemma brukade jag sova till 2 som mest, men det har blivit ändring! Startade dagen med en god frukost med puffar & fil..chips, det är så jäkla gott på morgonen! :) & chipspåsen är köpt i Bosnien, med chili smak, mums!


                                                 /A.

DAGENS OUTFIT. -13.

Igår vid 8-tiden började jag ladda upp bilderna från Bosnien & Kroatien på facebook, krånglade hela tiden så ett tag funderade jag på om jag skulle ta och slå sönder datorn med mammas ena krycka, men jag bet ihop och vid 3-tiden inatt var jag klar med världens värk i nacken! Men jag klarade det! Bilderna kommer upp här innan veckan är slut. :) Nu kommer dagens outfit..
    

    

    
Tröja: Gina tricot.
Armband: Vero moda.
Shorts: Affär i Bosnien (håller aldrig reda på vilken).
Gladiator sandaler: Skotime.

                                                     /A.


DETTA KÖPTE JAG I BOSNIEN.

När jag kom hem och öppnade väskan vart jag förvånad över att jag köpt så lite grejer fast jag varit där i en månad men pengarna gick samtidigt åt på andra saker (små grejer) Kan säga att det ända av grejerna som visas längre ner i inlägget hade jag planerat att köpa förutom linnet, de blåa shortsen & viftgrejen. De bara hamnade i handen på mig i affären. Men detta fick jag med mig hem iaf..
 

 

 

 


                                                  /A.


3 BILDER SEN I SÖNDAGS.

Hade ingen aning om vad jag skulle blogga om idag (även fast jag har massa att blogga om, undra hur det går ihop?) men jag kom på att jag kunde lägga ut lite bilder sen i söndags då jag och Nathalie knäppte kort lite snabbt..

    

                                                     /A.


MINA MARINBLÅA CONVERSE!

I Bosnien köpte jag mig ett par efterlängtade marinblåa converse! Dom sitter redan på många andras fötter och nu kommer dom även sitta på mina..
 
 

 

Sportaffär i Bosnien, 425:-

                                                   /A.


HEMMA!

Har börjat om på det här inlägget 10 gånger, kommer ingen vart, nu ska det gå.. Har haft dom bästa veckorna, går inte att beskriva! Där borta är jag lyckligast. Badat, s v e t t a t s, shoppat, killar, skrattat, ätit, gråtit & varit med mina kära släktingar. :) Bilder kommer nu nån gång i veckan, massamassamassa bilder! Nu ska jag ta fram mina snabba super krafter & svara på kommentarer + läsa bloggar!

Kära kusin & jag förra året.

                                                   /A.


RSS 2.0