FOTADE MED NATHALIE IGÅR!

Igår så var jag som sagt med Nathalie, vi gick och badade..i en halvtimme eftersom det började regna & åska, otur vi hade! Sen på kvällen så knäppte vi även kort till bland annat en grej som Nathalie har på gång, kommer bli jätte snyggt iaf! :) & just därför blir det knappt nå bilder på henne. Slänger upp ett par..




                                                  /A.


SKA VARA MED NATHALIE SENARE IDAG.

Har suttit ute på balkongen & läst ett tag, senare idag ska jag vara med Nathalie. Vi ska bland annat bada har vi tänkt. :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sen rota fram nåt att ta på mig, blir nog linne & shorts!

                                                  /A.


BÖCKER.

Igår så hittade jag boken "Elsas mode" som jag har velat läsa ganska länge & i samma veva så köpte jag "Fladdermusmannen & "Inte ens det förflutna". Perfekt, nu så har jag nåt att göra på bilresan till Bosnien & hem igen. :) -Håller på att fixa ihop en frukost, min mage är alldeles tom!
 

                                                
                                                 /A.


SVAR PÅ KOMMENTARER!

alexandra om GODASTE KAKAN SOM FINNS!:
va? vadå svarat?
hon svarar inte på någons kommentar ju?
fin blogg!
Svar: Tack! Hon svarade på hennes blogg i inlägget "20e juni 2010".

Jag skrev: Du är så fin! :D
Hon svarade: Tack detsamma gulle, dina ögon är otroligt vackra! Älskar stora bruna ögon, hehe. Kram!

simona
om
GODASTE KAKAN SOM FINNS!:
vad hade du kommenterat och vad hade hon svarat?:) du är hur fin som helst!!
Svar: Ja, svaret har du ovanför om vad jag kommenterade och vad hon svarade. Tack! :)

olivia om GODASTE KAKAN SOM FINNS!:
heter du alma eller sadeta?:)
Svar: Jag heter Alma men Sadeta är mitt andra namn. :)

Jätteavis ;) om KULOR.:
Hej! Du har jättejättefint hår! :D Hur gör du? Vilka produkter använder du? Berätta! ;)
Svar: Hej, åh tack! :) Egentligen så är jag inte alls bra på att ta hand om mitt hår, jag har inte klippt mig på snart ett år & jag torkar mitt hår med hårfön nästan varenda gång (det sliter väldigt mycket på håret!) Jag använder Head and shoulders eftersom jag har mjäll. Ett tips är ju att inte tvätta håret så ofta eftersom då blir det lätt fettigare, jag tvättar mitt 2 gånger i veckan och om det blir fettigt innan jag ska tvätta det så sätter jag upp det i en tofs. Nu när jag åker utomlands kommer jag att tvätta det oftare eftersom jag kommer bada i havet och kommer även använda hårinpackningen Nivea intense repair. Tänk på att skydda håret från solen i sommar!

Anonym om NYVAKEN & HUNGRIG.:
Kan du ge oss tips om hur man driver en bra blogg och får många besökare och kommentarer ? kramz <3
Svar: Var dig själv & häng inte ut nån! Känn dig inte tvingad att tokuppdatera, uppdatera så många inlägg du vill om dagen. Kommentera inte massa bloggar med "fin blogg", bloggaren som får det kanske blir glad när den ser kommentaren men sen när den går in på ett inlägg för att svara så ser den kanske en massa "tack" så kommer den bara tro att du har kommenterat massa bloggar bara för att få fler besökare och kommer även tro att du inte ens tycker dens blogg är fin. Men om du verkligen tycker den bloggen är fin så skriv det! Ett tips är ju att kommentera dom stora bloggarnas inlägg med nånting som hör ihop med deras inlägg men skriv inget du inte menar! Blogga inte om samma saker hela tiden utan variera, och i inlägget kanske du kan fråga "Vad ska ni göra idag?", så är det kanske nån som svarar. Sen är det alltid bra att kontrollera inlägget så inget är felstavat & att ha stor bokstav i början av meningen & punkt i slutet. Ja, det var här var ju bara en liten del, det finns mycket mer! :)
 
Linnea  om
NYVAKEN & HUNGRIG.:
Vad har hänt på din läpp ? :(
Svar: (Kom inte in på din blogg så jag svarar här) Många som ställer den här frågan! Mamma säger att det är ett födelsemärke, men på korten som jag var minde på så syns den inte ju (har endast tittat på fåtal kort, eftersom syster har alla korten för hon skulle sätta in dom i album) & jag har för mig att jag ramlade när jag var liten och gjorde illa läppen & att det nu är ett ärr kvar. Så det är nån av dom svaren. :)

Tack till Rebecka där jag blev "veckans flitigaste kommenterare" & även till Alexandra där jag blev veckans blogg! :) Har ni läst Rebeckas blogg? Den är så jäkla bra & hon är galet vacker! En sak som hon verkligen kan göra är att bjuda på sig själv & hon har fått en lillebror som jag kan tänka kommer bli lika glad & rar som hon! Gå in & kika på hennes blogg:
http://rstahl.devote.se  & här har ni söta Alexandras blogg: http://ssweetie.blogg.se .

                                                             /A.


FILM HELA NATTEN.

Godmorgon! Helst har jag lust att skriva godnatt..jag satt uppe till 5-6 tiden imorse och tittade på film. Såg bland annat: All about Steve, Post Grad & The blind side. Dom tre var dom bästa. :) Slänger upp ett par bilder som togs under torsdagen-fredagen..



Nu tänker jag inte ligga här nå mer, ---> duschen!

                                                   /A.

BLOMMIGT, SÖTT OCH SOMRIGT!

När vi var och köpte grejer till mitt rum i april så köpte vi även tyg till min blivande gardin. Storebror var ju hemma förra veckan och då fick jag min gardin som Natalie (hans tjej) hade sytt åt mig! :) Och såhär ser den ut..
 


Tyget är från IKEA!

                                                  /A.


DAGENS OUTFIT. -11.

Åh, vilket härligt väder, inte ett enda moln på himlen. :D Så nu ska jag göra lite frukost+ta med sis dator ut på balkongen & lyssna på musik medans det är skugga. Sen när solen kommer fram mer så ska jag sooola! Nu så slänger jag upp dagens outfit..
    

    
T-shirt: H&M.
Ring: H&M.
Shorts: Vero moda.

                                                  /A.


NYVAKEN & HUNGRIG.

Jag har fått kommentarer/frågor från vissa som inte har lämnat nån bloggadress & mail så jag svarar på dom i slutet av veckan i ett inlägg! Jag vaknade nyss och har tänkt rota fram lite frukost, min mage kurrar som bara den. Ska även passa på att äta ute på balkongen, solen är framme. :)

Nyvaken tjej!

                                                  /A.


KULOR.

När jag gick i andra-tredje klass så hållde alla på med kulor. Hittade mina för ett par dagar sen i en låda, så jag satte mig och räknade dom. 314 fick jag det till, inte illa. ;) Ska ge dom till mina småbröder för jag har ingen användning för dom..
 


När ni var mindre, samlade ni på nånting då? :)

                                                 /A.

GODASTE KAKAN SOM FINNS!

Vaknade upp imorse & såg att det var sol ute! Inget regn, utan s o l! :) Så jag ska strax ut & sätta mig på balkongen. -Det var tre stycken som kommenterade inlägget nedan om att Kenza svarat på min kommentar & gissa om jag blev glad? :D Det värmde när jag såg vad hon skrivit! & jag tappade hakan när jag loggade in & såg hur många som hade klickat sig in på min blogg. Nu till en helt annan sak..mamma gjorde världens godaste kaka i lördags, skulle kunna leva på den..
 

Titta upp&ner på tredje bilden så får ni ännu en tumme som visar tummen upp, höh.

                                                  /A.


SIS DATOR H J Ä R T A MIG!

Nu har jag pussat hejdå min lilla Ella. :) Känns redan tomt utan alla, men vi ses redan om två veckor kan jag tänka mig. & eftersom jag sitter vid sis dator, så kan jag självklart inte låta bli webbkameran..



Men nu ska jag få i mig lite frukost!

                                                 /A.

SMYCKEN.

I fredags så fick jag ett halsband (som jag gjorde som ett armband på bilden) & två armband av syster. :)
 




                                                  /A.


ELLA, ELLA, ELLA.

Jätte bra rubik, kom inte på nån annan. ;) Ella somnade nyss så nu får jag tid för att blogga. :) Ungen pratar, skrattar & springer omkring hela tiden, hur orkar hon som? -Jag har inte hunnit med så mycket idag eftersom jag sov lite för länge..får se vad som händer ikväll. Är döhungrig, hoppade över frukosten för att orka äta lunchen/middagen som kommer vara sjukt god, heh. Kom på nu att jag måste kolla på Bella&Tyra show, missade sista programmet igår!

Jag & mina lilla klätterapa som älskar att hänga i sängstegen!

                                                 /A.


GÅRDAGENS (AVSLUTNINGS) OUTFIT. -10.

Hej! Vårat internet slutade funka igår morse då jag skulle göra ett inlägg & det började funka sent igår så jag hann inte blogga. Iaf så igår efter skolavslutningen gick vi & åt, gott. & nu får ni se vad jag hade på mig igår på avslutningen..
    

    

    
Klänning: H&M.
Kofta: Vero moda.
Örhängen: ?
Väska: H&M.
Armband: Vero moda.
Gladiator sandaler: Skotime.

                                                   /A.


ROLIG DAG MED GIRLSEN & TITTAT PÅ BAL.

Sitter här & tittar igenom allt jag har missat denna dag, mycket är det. -Vi slutade vid 12 idag, jag, Prä & Amelia gick hem till mig ett tag sen så drog vi till stan, tittade runt. Gick & fikade, gott! Efter så gick vi runt lite till, köpte chips & satte oss i parken. Vid 4-tiden, så gick vi hem till mig igen & Kornelia kom. Parken igen & kika på alla nior som hade bal, alla var verkligen fina! :) Efter så drog vi hem till mig igen & sen så åkte Kornelia & Prä hem. Jätte rolig dag har det varit! & imorrn får jag sommarlov, jaaa!
 

 

 

 
Måste kommentera sista bilden..Sandra är söt, Hilma är så himla vacker, Nathalie, min snygging är så jäkla bedårande, Olivia är jätte fin & Irma har världens coolaste hår!

                                                 /A.


GAMMALT FÖR HENNE, NYTT FÖR MIG.

Överfört bilderna på det jag fick av syster eller det var faktiskt från hennes kompis. :) Är så himla glad, behövde verkligen lite nytt! Så nu slänger jag upp dom..
 













 

                                                  /A.


MIN SYSTER ÄR HEMMA!

Igår så kom syster hem..hon ska vara hemma över sommaren. :) & hon har tagit över halva mitt rum men hennes saker, vilket inte gör mig så mycket men iaf, så fick jag en påse med kläder! :) -Tunikor/klänningar, tröjor, linnen, leggings, en skjorta & helt oanvända underkläder, blev jätte glad! Kan visa allt imorrn! Sen så har jag även kommit på att mars glass är så himla gott..

Mums!

                                                   /A.

MINA GLADIATOR SANDALER!

Igår efter att jag varit på sjukhuset så åkte jag med pappa & köpte mina snygga gladiator sandaler. (Som Prä hade hittat åt mig, tack finunge!) Jag kommer ha dom på skolavslutningen & sen därefter kommer dom pryda mina fötter resten av sommaren! Jag älskar dom helt enkelt, (men mina blommiga skor är mig närmast hjärtat fortfarande!)..
 

 

 

Skotime, 349:-
                                                /A.


BADAT OCH SOLAT!

Vet ni vad jag hör just nu? Alla som har tagit studenten & är ute på sina flak & skriker för fullt, l y c k a kallas det. -Början på min dag..Kornelia kom till mig vid 8-tiden, senare så gick vi & mötte upp Amelia på stan & gick till risön. Där så gick vi till badet, solade & badade lite. :) Dagen började med jätte bra väder även så det var perfekt, kul var det också. :) & strax så ska jag till sjukhuset för att kolla mina eksem. -Nu så slänger jag upp ett par bilder sen idag..

 

 

 


                                                  /A.


SOLAT MED NATHALIE!

Hej, sitter här hemma hos Nathalie. :) Varit strålande väder idag så vi satte/la oss & sola. Dock så har vi inte blivit brunare,  heh.. & strax ska vi ner till mig, ska hämta pengar för jag måste köpa dricka eller nåt tills imorrn då vi ska bada & göra andra saker med skolan. Men nu ska jag klä på mig, sitter i bikini..

Två glada tjejer!

                                                  /A.

NOPLUGG IKVÄLL.

Nyss kommit hem med dyngblöta skor & fötter, inte kul. Iaf, inget speciellt hände denna dag & det kommer nog inte hända nåt ikväll heller eftersom jag ska sitta & plugga no, men efter det här provet är allt klart, skööönt! :) Matteprovet gick sådär, men just nu så bryr jag mig inte & fick även tillbaka soprovet, gick bra för mig. Aja, min mage kurrar även fast klockan bara är fyra så jag ska se om jag hittar nåt..
 

Så här kommer min kväll se ut med en chokladpuddning elr vad det är, ganska gott!

                                                  /A.


DAGENS OUTFIT! -9.

Ska sätta mig & äta middag strax, ikväll måste jag plugga gärnet för att vi har matteprov imorrn & det är svååårt enligt mig! & det blir även Ugly Betty & Cougar Town. :) Men nu: Dagens outfit..
    

    

Skjorta: H&M.
Svart & vitt linne: Vero Moda.
Peacearmband: Cocoo.se
Leggings: Gina tricot.

                                                 /A.


FLÄTOR.

Kom hem för ett tag sen från skolan. Vi tittade på en teater på de två första lektionerna sen var det no & sist bosniska, skönt! Har ingen aning vad jag ska sysselsätta mig med ikväll? Men nåt blir det, dator, tv? -Vaknade imorse med en mittbena, så jag körde på det idag med en fläta på vardera sida..
    


                                                    /A.

SUMMERLAND.

Igår så gick Förtrollad på tv, sjukt söt film! :) Såg dock inte början, så den måste jag se nån dag. -Tittade nyss på Summerland, det är galet bra tycker jag! :) Älskar serien! & nu sitter jag & hoppas att alla moln från himlen försvinner om ett tag & solen kommer fram mer så att jag kan sätta på balkongen. Men nu blire att duscha!

Nån mer än jag som tittar på Summerland?

                                                /A.


GODIS.

Vaknade vid halv elva idag, har suttit & tittat på tv en stund nu. :) Har ingen aning om vad jag ska göra idag? Ingen lust att gå ut, det blåser sjukt mycket! Får se hur det blir, skönt med helg iaf! -Heh, en skål med godis väntar mig ikväll..
 

Gott!

                                                  /A.


JA, FREDAG!

Hej! Vi fick sluta ungefär en timme tidigare eftersom vi gjorde provet, otroligt skönt! :) & provet gick bra faktiskt, nu så har vi bara två prov kvar & sen heeeej sommarlov! :) Iaf, nu så har jag tänkt slänga mig framför tv:n & bara ta det lugnt. -Kommer ett par bilder sen i onsdags då jag hade tråkigt & min kamera räddade mig. ;) Ibland vet jag inte vad jag skulle göra utan den även fast det är bara några få megapixel på den, stor & klumpig att hålla i, men vad min blogg skulle bli tråkig utan den! Bilderna var det, ja..


Nu hoppas jag att ni får en bra fredag! :)

                                                  /A.

PLUGG IKVÄLL.

Åh, jag vill ha helg, lov, allt som kallas ledigt för jag orkar inte mer..skolan suger, prov suger, allt suger. Nån som känner likadant?  -Har so prov imorrn, så ikväll ska jag bara plugga, peppar peppar. Avundas alla som har gjort klart sina prov/läxor! Har ingen aning om vad jag ska skriva mer för nåt, har ingen inspiration. Men nu så skriker min mage efter mat, hamburgare blir det. :)

Alldeles nyss!

                                               /A.


DAGENS OUTFIT. -8.

Nu så slänger jag in dagens outfit..
     

     

Tunika: Lindex.
Örhängen: Gina tricot.
Halsband: H&M.
Armband: ?
Leggings med lack/skinn: KappAhl.

Örhängerna är Nathalies. :)

                                                  /A.


WIHOO!

Åh, strålande väder ute & det är ju första juni idag, skönt! :) -Kom nyss hem (okej, för ett tag sen), mentorstiden var riktigt rolig! :) Vi var på söderleden & körde fotboll mot alla sjuor! Men gissa vem som vann alla matcher? -7D! Riktigt glad är jag för att vi vann alla! :) Nu så ska gå & byta om, sitter i jeansleggings, nu blir det shorts! & detta blev ett fotbolls inlägg, inte varje dag det blir så..

En glad tjej!

                                               /A.

RSS 2.0