SNART SOMMARLOV!

Kom hem från skolan för lite mer en & en halv timme sen, vi fick sluta en halv timme tidigare, skönt! & om ungefär 2 veckor är det sommarlov, längtar! -Rotade igenom vårat kylskåp & några skåp & hittade lite cola, chips & choklad sen i lördags. Så jag satte mig på balkongen & mumsade på det..




                                                 /A.


MORSDAG.

Inte gjort nåt speciellt alls denna söndag, vaknat-ätit-ätit-ätit-städat-dator-tv-äta-sova. ;) Har haft sjukt tråkigt ett tag så jag satt & knäppte kort på mammas blommor som hon fick imorse..
 




                                                /A.


JÄTTE NÖJD MED MIN KLÄNNING!

Lång text..
Kom hem från Nathalie för ett tag sen..vi gjorde inget speciellt, provade våra avslutnings klänningar bland annat. :) Ni ska bara se hennes bal klänning, jätte fin är den! :) & hon har ett par snygga skor (som jag älskar) så hon kommer vara snyggast! & hon åker till Stockholm imorrn i en vecka, kommer sakna dig! :* -Annars idag så var jag på stan med pappa & lillebror, lillebror fick lite snygga kläder också! & sen så åkte pappa & mamma till videoteket & hämtade lite paket. 2 H&M paket var det, en som innehöll min avslutningsklänning (jag är sjukt nöjd med den) & det andra innehöll mina småbröders kläder. Min klänning är nästan perfekt förutom att den är lite stor, men det går att fixa! Dock så får ni se den då det är skolavslutning. :) Så istället får ni se mina småbröders nya kläder, dom är väldigt nöjda kan jag säga..
 


Tycker deras t-shirtar & skjortan är väldigt snygga!

                                                 /A.


CHIPS ÄR MUMS.

Hej! Just nu så sitter jag & lyssnar på en låt om & om igen (vilket jag kommer göra ända tills den har nött ut mina öron), små dog när jag hörde den första gången, sjukt bra är den! & idag så är det fredag, så himla skönt! Vilket betyder att ikväll så ska jag sätta mig framför nån film & chipspåsen som sällskap, m u m s..



                                                 /A.


GRATTIS TILL ELLA!

Ska börja med att säga grattis till min sötnos som fyller 3år idag! :) -Idag så har det varit skola som vanligt..ikväll så har jag bara tänkt att ta det lugnt, tv:n kanske? & min klänning från H&M som jag beställde för en vecka sen ungefär har kommit! :) Pappa ska bara åka & hämta den. Sen så hoppas jag verkligen att den passar, hoppas hoppas! :)


                                                /A.

MITT NYA PEACEARMBAND!

Igår fick jag somsagt hem mitt peacearmband som jag vann på Fokis blogg. :) Armbandet kommer ifrån http://cocoo.se , det finns massa fina grejer där! :) Dock så är det lite stort men jag gillar det sjukt mycket! :) Nu slänger jag upp ett par bilder för sen måste jag äta, är sjukt hungrig..
 
 

 


                                                 /A.


DAGENS OUTFIT! -7.

När jag kom hem så väntade ett brev på mig, dock så hann jag inte fota vad som var i eftersom batteriet tog slut men kan lägga upp det imorrn. :) Är jätte nöjd iaf! Nu så kommer dagens outfit..
    

    

Blus: Vila.
Armband: ?
Ring: H&M.
Jeans: Nån affär i Bosnien.

Ringen & 2 av armbanden är Nathalies. :) NATHALIE, när du läser det här påminn mig om att ge tillbaka dina armband imorrn!

                                           /A.


TYRA BANKS SHOW.

Kom hem från skolan för ett tag sen..har sprungit runt & letat efter min kamera i tio minuter! Jag hittade den i min sko, måste ha varit min lillebror som gömt den där? ;) Iaf, efter att jag skrivit klart det här inlägget så har jag tänkt slänga mig i soffan & titta på tv. Har för mig att Tyra Banks show är vid 3-tiden? :) & juste, missa inte Top Model ikväll! :)


                                                /A.

JAG HJÄRTA H&M.

Har suttit ute på balkongen med senaste katalogen från H&M som kom för nån vecka sen. :) Jag vill bara plocka ur alla grejer & stoppa in dom i min garderob, skulle vara ganska bra om man kunde göra så.. Ikväll så ska jag kolla på tv:n hela kvällen, Gossip Girl, Bones & A cinderella story. A cinderella story är sjukt gammal men det var så himla längesen jag såg den så det spelar ingen roll! :) Men innan dess så ska jag dammsuga, byta lakan & duscha. Tror även jag har nån läxa som skräpar på mitt bord..
 


                                                /A.


JORDGUBBSTÅRTA, MUMS!

AAAHHHHHHHHHHH! Mitt förra inlägg som jag gjorde vid elva-tiden sparades inte, surt! -Har suttit & tittat på en film på fyran, 27 dresses, ganska bra faktiskt. :) Annars idag så har jag hjälpt mamma baka goda pizzor & självklart hjälpt till med att äta. ;) & sen ikväll så var jag även med Nathalie en snabbis. :) Nu kommer det iaf några bilder på pappas tårta..
 

                                             
                                               /A.


GRATTIS TILL MIN PAPPA!

Har suttit ute på balkongen i en timme, det är så sjukt skönt ute! :) Men iaf, idag efter skolan så gick vi ner till konsum, det var massa gratis grejer och såna saker. Träffade även Felicia där, det var hur länge sen som helst sen jag var med henne! Vi gick & åt oss mätt på alla smakprover, gott! Sen så drog vi hem men hamnade på en bänk där vi drack dricka & åt världens godaste choklad! Det blev min middag, är mätt fortfarande!  -& grattis till min pappa som fyller år idag! :)

 

                                         /A.


NATHALIE & GOLFEN.

Tusan vad segt det går att skicka bilder just nu..ja, nu är dom äntligen klar. En timme senare! Har iaf varit på risön där Nathalie var & höll henne sällskap. :) -Nu så hinner jag inte skriva nåt mer för min mage skriker efter mat så jag måste rusa till kylskåpet, macka, banan & oboy, mums! & Nathalie hade med sin kära kamera så det blev lite bilder..

 

 

                                            /A.

DAGENS OUTFIT. -6.

JAAAAA! Vi hade en sån himla tur.. idrotten blev inställd & då så fick vi även ledigt från so, vi skulle få sluta 11.10 fast vi fick sluta 10.50 alltså 20 minuter tidigare. Grymt skönt! :) Så när jag kom hem så slängde jag på mig ett par shorts & linne & gick ut på balkongen. Det var & är så härligt ute! :) Nu så kommer dagens outfit..
    

    
Tröja: Gina tricot.
Linne: Vero moda.
Halsband: Gina tricot.
Ring: H&M.
Armband: ?
Leggings: H&M.

Halsbandet & ringen är Nathalies. :) Men nu så måste jag fixa en del grejer & gå till teatern sen!

                                                    /A.


NU BLIR DET COUGAR TOWN.

Desperate Housewives är slut nu så jag skyndar mig att blogga! Iaf, så efter skolan så har jag bara suttit vid datorn, läst i lite tidningar, kollat på Ugly Betty & städat mitt rum som inte såg ut som ett rum? ;) Det är rent nu, skönt. Men nu måste jag rusa in i mitt rum för nu börjar Cougar Town, det är så himla bra! :) Nu kommer det lite bilder sen igår då jag var med Nathalie..


 

                                           /A.


I'M BACK!

Åh, vad jag har saknat att knappa på dom här knapparna på våran dator, hah. Iaf, kom hem igår kväll. Har haft en rolig helg med allihopa. :) & gud vad fint väder det var i lördags! Ella hade sitt kalas då & det var ju perfekt med fint väder, vi grillade & så. Jag små dog när jag såg att tårtan hade tre våningar & ni kan ju gissa om den var god? -Nu ska jag bara överföra vissa bilder sen så tänker jag sätta mig på balkongen med en glass, gott! Ikväll så drar jag till risön & håller Nathalie sällskap på golfen!

 
Min & lillebrors goda festisar som vi drack igår. -Ni ser ju, jag är jätte nyttig med allt! ;)

                                                    /A.


JAG VANN!

Var med & tävlade på Fokis blogg för ett tag sen. Bara för rolighetens skull, trodde aldrig jag skulle vinna. -Satte mig alldeles nyss på Nathalies datorn lite småsur för att våran joggingtur inte alls gick bra för mig, klickade mig in på hennes blogg & helt plötsligt såg jag mitt namn i hennes inlägg, sjukt glad! :D


& imorrn så åker jag till syster & ska träffa resten av familjen så kommer jag nog inte hinna sitta vid datorn nåt där, men uppdaterar senast på måndag! :) Ni får ha det bra så länge. :)
                                                                 
                                                                /A.


DAGENS OUTFIT. -5.

Hej, kom hem från skolan för en timme sen ungefär.. Idag så var det helt vanliga lektioner förutom på mentorstiden då så spelade alla sjuor brännboll mot varandra, ganska kul. :) Mitt humör är på topp just nu, vet dock inte varför? Iaf, nu så kommer dagens outfit..
    

    

    

Örhängen: Vero moda.
Tröja: Gina tricot.
Linnen(Svart&vit): Vero moda.
Armband: ?
Leggings: Gina tricot.
& mina nya skor till. -Örhängerna & tröjan är Nathalies. :)

                                                   /A.


KLUBBOR ÄR GOTT.

Ett ord för skolan idag: T R Å K I G. Så om den så behöver jag nog inte säga mer. Efter att den slutat så drog jag hem, satt vi datorn & gjorde middag. Makaroner & nåt kött blev det. -Precis innan jag skulle sätta mig med engelskan så hittade jag en klubba jag kunde mumsa på medans. Dock så föll min blick på kameran innan jag satte mig på sängen så nu kommer det lite bilder.. & nu så måste jag plugga på våra verb!
 



                                                /A.

HÄRLIGT VÄDER DENNA SÖNDAG.

Har nyss städat klart mitt rum, otroligt skönt att det är städat nu! Annars idag så har jag bara tagit det lugnt. Suttit framför tv:n med chipspåsen i handen, nyttigt jag vet. ;) & ska strax sätta mig ute på balkongen, solen skiner!

 

                                        
                                             /A. 


MINA BLOMMIGA SKOR!

Hej! Var på stan med mamma & lillebror. Köpte mina underbara blommiga skor som jag har velat ha sen dom kom ut & andra småsaker. Skorna luktar sjukt gott också! Hah, ni måste tro jag är puckad eller nåt.. Äh, vad fasen, dom kommer sitta på mina fötter ända tills dom är alldeles sönder, så räkna oss som ett gift par! Se & njut..
 

 

 

Eurosko, 399:-

                                               /A.


SOMMARFLIRT.

Imorse så såg jag att pappa hade köpt risifruttis & jag snappade åt mig "sommarflirt" som jag aldrig hade smakat. Åh, den var verkligen god! :) Nyvaken..
    

   
     

                                                       /A.

DESSA GREJER ÄR GALET FINA!

Förra veckan så gick jag in på Gina tricots hemsida & fastnade direkt för dessa grejer..

Topp, 99kr. ~Orangeaktig med ett peacemärke i blommor.
Halsband, 89kr. ~Ankarhalsband, vilket är verkligen snyggt.
Randig tröja, 199kr. ~Mysig den ser ut & jag älskar marinblått!
Solglasögon, 59kr. ~Blommiga & jag stört diggar dom.
Body, 129kr. ~Åh, vad jag gillar bodysar, vill ha denna & måste ha en svart!
Topp, 99kr. ~Det står peace på den, riktigt fin om jag får säga det själv!

                                              /A.


TRÖTTER.

Kl. 21.10.
Skolan har varit så himla lugn idag, kan bero på att halva våran klass var borta. Kändes lite för tyst men det var faktiskt skönt. :) Hih, men roligt har vi haft! Nu ikväll så har jag varit på teatern, skulle hem & plugga lite men hamnade hos min söta Nathalie. :) Har hjälpt henne att välja lite kläder, hon ska åka till Västerås. & nu så sitter hon & mumsar i sig pannkakor & jag sitter här & bloggar! Ska iaf strax hem, måste plugga lite matte, har prov imorrn & jag fattar ingenting & då menar jag verkligen det, tycker det här kapitelt är riktigt svårt!

Uppdatering: 21.49. Nyss kommit hem..åh, jag orkar inte med att plugga! Går & lägger mig nu även fast det är ganska tidigt är sjukt trött! Provet får gå som det gå, peppar peppar.

Bild sen i våras/somras, vi båda hade sjukt kort hår, heh. :)

                                               /A.

MORGONDAGENS OUTFIT. -5.

Har inget att skriva idag..pappa köpte uppladdningsbara batterier så ni får morgondagens outfit.. -Vet att det är helt olika färger mellan dom 2 första & resten, dock så suger min kamera på kvällen så jag fick inte till det nå bra.
    

    
Tröja: Gina tricot.
Lackleggings: Gina tricot.
Örhängern: Gina tricot.
Armband: ?
Fick inte nån bra bild på ringen, men den finns på dom förra outfit bilderna. & allt är Nathalies förutom armbandet. :)

                                                  /A.


EN SMÅ TRÅKIG MÅNDAG.

Sitter här & pendlar mellan 2 underbara låtar. :) & funderar på om jag orkar gå 10 steg till mitt rum & lägga mig med en bok & läsa lite eller om jag ska stanna kvar här..hmm. Iaf, så var det skola & den var lite tråkig men ändå lite rolig. Noprovet gick bra iaf, lönade sig att plugga extra snabbt igår! Men nu så tar jag nog dom där 10 stegen in till mitt rum! -2 bilder sen skolan, tvingade Kornelia att vara med på den andra..


                                               /A.


VARIT MED NATHALIE & CAMILLA!

Sitter här hemma hos Nathalie. :) Ska strax hem & plugga, shit - jag kan ingenting på no & vi har prov imorrn! Aja.. Iaf, så har jag varit med Nathalie & Camilla, mina fina flickor! Vi har haft väldigt kul! Den ända som saknar är våran lilla Jelle, wemissyou! Nu kommer det lite bilder..




                                             /A.


DAMCYKLAR.

Åh, visst är såna här cyklar snygga? & det är sjukt härligt att cykla på dom! :) Om jag skulle ha en sån här så skulle den användas flitigt i sommar!

GE MIG.

                                             /A.

RSS 2.0