VECKANS BLOGGTIPS. -15.

Mina favoritbloggar är snart ute allihopa, vet inte riktigt hur jag ska göra med denna kategori. Får se. Nathalie tyckte jag skulle lägga ut Kattis blogg, har suttit och läst hennes blogg i en vecka nu! Riktigt härlig blogg och en härlig brud. :) Så gillar ni att fotografera? Åka snowboard? Måla graffiti? Sjunga? Spela gitarr? Shoppa? Vad gör ni här isf? In och titta in hos henne..

                            
http://kattistestad.blogg.se
                                        
                                                   /A.

ALLT FRÅN LINDEX.

I lördags drog jag och mamma ut på stan en snabbis. :) & detta följde med mig hem..

            
Halsduk: 79,50:-
Mascara: 115:-
Nagellack (rosa): 25:-
Nagellack (rött): 25:-

                                                /A.


VARM CHOKLAD.

Blä, kunde inte blogga igår elr ens komma in på bloggen på grund av att vårat internet var jätte segt! :( Gick knappt och komma in på själva internet sidan, jag fick damp! Sysselsatte mig med att måla naglarna, läsa, tv:n, städa, rensa garderoben och till slut låg jag och tittade upp i taket. Hah, åh! Går inte att klara sig utan internet ju! Börjar dagen med en varm kopp choklad. :) Åh, så himlans gott..

Mums!

                                                         /A.

PRAO VECKAN ÄR SLUT!

Sista prao dagen idag! Har varit en underbar vecka med alla barn. :) Har även kommit på att jag verkligen vill jobba på ett dagis nån gång! Förövrigt är jag svag för barn. Svävar. Skrattar. Leker. Glömmer bort alla bekymmer. Genom att bara umgås med dom. -Kikade igenom några album alldeles nyss. :) Slänger upp några bilder på en liten Alma..




                                          /A.

PROMENAD.

Nathalie drog ut mig på en promenad i tisdags! Det sista jag ville var att gå ut i kylan men hon tvingade på mig massa kläder och väl ute så var det mysigt. :)

DU ÄR BÄST!

                                               /A.


FÖRLÅT ATT JAG ALDRIG SAGT FÖRLÅT.

Denna låt har lagts ut på hur många bloggar som helst, jag vet. Första gången jag lyssnade på den stängde jag av efter halva. Knäppis. Snubblade över den igen för nån vecka sen. Och vet ni? Jag älskar den! Lite mer än underbar är den.

Har kommit på att jag är efter med alla bra låtar! :P

                                                          /A.

VECKANS BLOGGTIPS. -14.

Måste bara börja med att jag är fast. Fast. Bloggen och hon har tagit mig med storm. Bloggen är så himla bra! Det strålar om den. Det strålar om Emmy. Sjutton, vad vacker hon är! Här måste ni bara hålla med?! :) Hennes blogg innehåller allt, ungefär. :) NU tycker jag att ni ska kika in hos henne, annars får ni skylla er själva..


www.jonesochgiftet.blogg.se

                                                      /A.


DAGENS OUTFIT. -29.

HEEEEJ! Det var mysigt hos syster yster. :) -Första praodagen idag! Jisses, vad alla barnen är söta. Socker söta. Jag har fått pussar så att det räcker för ett år, håret står åt alla håll efter att dom har gjort frisyrer och jag är full med kärlek. Inte illa. Har haft en super dag! :) & nu får ni några snabba bilder på vad jag har på mig idag.. 
 

 
 
Kofta: Gina tricot. (Ny! Fått av Nathalie).
Tröja: Vila. (Ny! Fått av syster).
Linne: Vero moda.
Halsduk: Gina tricot. -Nathalies.
Armband: Vero moda.
Leggings: Gina tricot.

                                                 /A.


ONE TREE HILL.

Imorgon åker vi till syster och stannar tills på söndag. :) Dock kommer jag inte blogga nånting då. :( Men på måndag sitter jag här igen! Här har ni min kväll. Säsong 6 av One tree hill. Underbart. Med en kopp te. Gott.

Hoppas att ni får en bra helg! :)

                                                     /A.

EN GLADER HÄR!

Jag känner mig glad! Tralala. Skolan idag var helt okej. Soprovet kändes bra! -Kom nyss hem från Nathalie. :) Fick lite kläder av henne! Vet ni vad jag ska göra nu? Ingenting. Skönt. Väldigt skönt. Fredag imorgon. Helg snart. Nästa vecka är det prao hela veckan. Jag längtar. :) Åh, föresten ska sätta mig och rösta på Nathalie! Luciakandidat. Min brud. Hon måste vinna!!


                                           /A.

DAGENS OUTFIT. -28.

Hejhejhej! Ska strax sätta mig och äta middag, mums. :) Ikväll blir det plugg, har soprov imorgon! Slänger upp dagens outfit..
 
 
 

Jacka: H&M.
Halsduk: Lindex.
Vantar: Kläddax.
Uggs: Euro sko.
Tröja: Sisters.
Linne: Vero moda.
Jeansleggings: Vero moda.
Örhängen: Från Bosnien.
Ringar: Presenter och från Bosnien.

                                                  /A.


VECKANS BLOGGTIPS. -13.

Erik får bli veckans bloggtips! Tycker han har en riktigt snygg klädstil. :) Mode är en av alla grejer som hans blogg innehåller! Förövrigt är han en riktigt vän med kameran! Gillar ni också att fota? Då tycker jag ni ska kolla in hans blogg. :) In och läs..


www.eerikandersson.blogg.se

                                                    /A.

FARSDAGSTÅRTA.

Igår var det farsdag. Ingen som missade det va? Gick inte att missa när jag såg att mamma gjort en tårta. :) En dunder god tårta rättare sagt! Only chocolate. Enkel. God. Jag vart kär. Åt. Åt. Åt.


Medveten om att jag redan lagt ut en tårta för nån vecka sen, men åh, tvungen att lägga ut en till!

                                                 /A.


2 BÖCKER SOM FÖLJDE MED HEM IGÅR.

Jag hade nästan glömt bort hur roligt det var att läsa. Förut läste jag inprincip varje dag. Men sen i somras har jag knappt läst nåt. Nu är jag fast igen. Samma vana. Känns skönt. Och dessa böcker följde med hem igår..
 

Runt 60kr gick en bok på i bokhandeln, billigt. :)

                                                  /A.


LUGN LÖRDAG.

Det var jätte mysigt och roligt hemma hos Prä inatt. :) Grattis finunge! Imorse skulle pappa och mamma hämta mig, hähäh, tog ett tag. När dom väl hade hämtat mig bestämde vi att skita i Sundsvall. Vi åkte hem. Jag och mamma gick en sväng på stan. Hittade böcker. Åh, måste läsa! Det kliar i fingrarna! Men först jag ta en tuppis, trött!!

Hoppas ni har en bra lördag! :)

                                         /A.

VECKANS BLOGGTIPS. -12.

Veckans bloggtips får bli Rebecca! Finare tjej får man leta efter! Riktigt gullig är hon också. :) Hennes blogg handlar om allt möjligt! Allt från outfits, shopping till vardag. Fota gillar hon också. :) Nyfikna? In och kika..


 
http://rebeccaggullersbo.blogg.se

Uppdatering 12/11-10. Kl. 07.49: Sover hos Prä ikväll, imorgon åker jag förmodligen till Sundsvall. Ingen bloggning. :( Men åker jag inte till Sundsvall så sitter jag här imorgon! Annars blir det på söndag. :) 
-Föresten så skrev jag detta inlägg i onsdags vid 11-tiden och sparade i utkast. Publicerade vid 4-tiden igår så detta inlägg kom upp då egentligen!                             
                                                           
                                                                  /A.


DAGENS OUTFIT. -27.

Kom hem från skolan för ett tag sen, suttit vid datorn och nu ska jag dimpa ner i soffan framför tv:n. :) Slänger upp dagens outfit..
  
 

  
 

Jacka: H&M.
Halsduk: Lindex.
Tröja: Lindex.
Halsband: H&M.
Ring: H&M.
Leggings: Gina tricot.
Uggs: Euro sko.

                                                  /A.


FESTIS.

Ikväll ska jag plugga lite spanska, matte(!!) och det blir både Desperate Housewives och Cougar town! -Annars så har jag hällt i mig en festis. :) Mums..


                                                  /A. 


Kärlek för mig är familjen, choklad, vännerna och sommaren.

Vad är kärlek för dig? :)

                                                     /A.


SMÅBRÖDER BLEV 12 ÅR IGÅR.

Hann inte alls blogga igår! :(! När jag hade fixat mig så åkte vi direkt till några som pappa och mamma känner. Åt kebabtallrik. Jösses, vad gott det var! Efter några timmar åkte vi hem. Åt tårta. Godgodgod var den! :) Skulle blogga men batteriet till kameran dog så jag fick vänta tills det hade laddats klart. När det äntligen var klart så försvann mitt långa inlägg, bajs. Såg även när jag skulle svara på kommentarerna att det inte gick kommentera nån blogg på blogg.se och det går fortfarande inte?!
-Grattis till mina favorit tvillingar! 


GOTT!

                                             /A.


VECKANS BLOGGTIPS. -11.

Jag borde skämmas. Har inte haft en ända kille med i veckans bloggtips! Därför får Jonas bli veckans bloggtips denna vecka. :) Klickade in mig på hans blogg genom Nathalie i april! Herregud. Där har ni en av dom snyggaste killarna jag vet! Hans blogg handlar om allt möjligt bland annat mode, dock borde han uppdatera mera tycker jag. :) In och läs, annars missar ni nåt allvarligt..

                 

http://jonassen.blogg.se



                                                      /A.


MED NATHALIE.

HEEEEEEJ! Sov hos Nathalie inatt. :) Så medans hon håller på att fixa sig, passar jag på att blogga! Vi har nyss ätit frukost, gott! Åh, jag är lagomt trött nu. Hinner jag sova ett tag till? Nu får ni lite bilder sen imorse..



Snygg jag känner mig såhär på morgonen, dagen!

                                             /A.

LITE NYTT.

Detta följde med mig hem igår. :) Allt från Lindex..


                      
Tröja: 39,75:- (Rea!!)
Halsduk: 99:-
Nagellack: 25:-
Kajalpenna: 29,50:-

                                               /A.


STAN, STAN, STAN.

Hejhejhej! Nyss kommit hem från stan med mamma! Hittade lite grejer, visar imorgon! :) Ska strax ställa mig och baka med mamma. :) Annars så njuter jag för fullt över att ha höstlov, snälla, ta aldrig slut!! I need you. -2 bilder som togs snabbt imorse..


                                                  /A.

DAGENS OUTFIT. -26.

Idag är en sån dag min kropp skriker efter värme! Dock ligger löven på marken, solen är gömd, värmen är borta, snön lägger sig på marken snart och stannar kvar i några månader. Detta hindrar inte mig. Jag har dragit på mig kjolen jag snubblade över imorse och trippar omkring i den här hemma. :) Sommaren känns inte så långt borta längre..


Body: Ullared.
Kjol: Only.
Hårband: Monki.

                                                     /A.


RSS 2.0