PICKNICK MED NATHALIUS!

Hej! Igår gjorde jag inte alls något speciellt. Vardagliga saker. Retade lillebror. Gissa om han blev galen? Hmm, ja. Sen så slank både pizza och godis ner i magen. Gottis. Jag såg bland annat en film med Nathalie. Vi såg Charlie St. Cloud. Rörande. Fin. Var den. Speciellt när Zac Efron hade huvudrollen. Hallå? Mumsi liksom. ---> Se den!! Och nu har klockan passerat 3 och jag sitter här med min Nathalius. Men föresten! Jag och Nathalie hade picknick i onsdags. :) Himlans mysigt med andra ord! Slänger upp några bilder..


/A.

GREY'S ANATOMY + OFF THE MAP.

Helt allvarligt. Jag älskälskälsk-ar Grey's & Off the map. :) Jag sitter bänkad varenda onsdagskväll framför tv:n för att få min dos. Och för att gråta en skvätt. Gråter för hon som inte kan räddas. Gråter för han som har förlorat ett ben. Gråter för det lilla barnet som har cancer. Gråter för att doktorns fru har en sjukdom. Gråter för att dem där två äntligen förstår att det ska vara dem två. Gråter för att kärlek speglas överallt. Gråter för att kärleken är så fin. Och jag gråter för att kärleken gör så ont på samma gång. Tjena tönt då. Men hallå, säg att jag inte är ensam? Det finns väl nån mer där ute som sitter med blöta kinder efter en serie? En? Två? Tre?
Älsklingsserier!
/A.

JORDGUBBAR DOPPADE I CHOKLAD.

Herre. Gud. Jag svävar bland moln. För vet ni hur gott det är med jordgubbar doppade i choklad? Jag var helgalen i det förra året. Så jag skippade frukosten när jag såg att vi hade jordgubbar hemma. Jag har faktiskt lov. Erkänn att det är okej då? Och alla ni som har missat detta, ni måste prova. :) Så springspringspring och smaka!!
/A.

DAGENS OUTFIT. -52.

Jo, alltså. Fatta att jag blev helt cp på blogg.se igår!! Det gick att välja bild och allt, men sen när man skulle ladda upp så ploppade det upp "Sidan kan inte visas". Och att blogga utan bilder är som att inte blogga alls för mig. Menmenmen, det funkar nu!! Toppen. Idag står solen högt på himlen utan några moln. Precis som igår. Och i förrgår. Och kanske dagen innan det också. Ren lycka. Jag ska möta upp en fin vän alldeles snart. :) Vi ska ut på roligheter. Slänger upp dagens innan jag beger mig ut.. 
Jeansjacka: H&M.
Linne: H&M.
Ringar: Lindex, Stylebytyra.se.
Jeansleggings: Vero moda. -Nathalies.

A.

EN TOPPEN HELG!

HEEEEJ!! Jag har varit med min fina familj i helgen. :) Ella & dem har åkt hem nu. Så jag har bänkat mig framför våran nya dator som är tipptopp bra jämfört med våran förra skrutt!! Mehe. Detta har vi gjort under helgen..
Firat mig ännu en gång på Ellas begäran, då hon ville blåsa ut ljus.
Söta lillebror & pluttis.
Smygätit godis på mitt rum med brillorna på.
Sötnöt då. Och sen så har vi blåst såpbubblor.
Vet du ens om hur mycket jag älskar dig?
Överflödigt mycket, för du är alltalltallt!!
Vi har ritat och fina storebror visade sig vara grym på det!
Pluttis & gulliga lillebror.
Medans vi hade för oss annat, blev storebror klar och resultatet blev bland annat en påskkyckling.
Vi gick in och busade.
På kvällen så gick vi åter igen ut för att leka i solen.
Jag invigde mina fina gladiatorsandaler.
Avslutar med en bild på min pluttis som har världens finaste leende. ♥

/A.

VECKANS LÅTTIPS. -18.

Nu kör jag på en slumpad låt ur Amandas lista (Som förövrigt är grym!!)..

                                                                    
                                                                         /A.


IMORGON FÅR JAG LOV!

İHola amigos! Kom hem från skolan för ett tag sen. Och vet ni? Imorgon efter att den slappa skoldagen passerat får jag lov!! :) Härligt. Ska hem till Amelia med tjejerna efter. :) Mys. Dock så kan jag tänka mig att jag inte kommer tillbringa nån tid vid datorn så bloggen kommer gapa tom imorgon!..

Jag måste bara få det sagt men usch, vad jag blir sur när folk bara glider runt och leker!!

But hey, skit i såna ba(Eh, så som jag gör här ovanför!;p)! Dunderglad för lovet!

Och jag är överlycklig för att min pluttis kommer på torsdag!!

Ni får ha en toppen kväll och onsdag! :) Hörshej!

                                                                      /A.


DAGENS OUTFIT. -51.

Igår tillbringade jag min tid till att skriva dikter för fulla muggar. Hej och hå. Sedan så satt jag med ett kompositörhäfte som jag nu är så less på så det finns inte!! Usch. Mehe, idag får jag det bortstökat iaf. Och sooolen skiner idag! Ljuvligt. Nedanför slänger jag upp dagens, där både tröjan & jeansleggingsarna är Nathalies..

Tröja: H&M.
Klocka: Ur&Penn.
Ringar: Lindex, H&M, Stylebytyra.se.
Jeansleggings: Vero moda.

                                                                           /A.

OSTBÅGAR.

Icke (Icke? Äh!) närvarande under onsdagen och igår. Jag vet. Varför vet jag inte riktigt. Men iaf. Idag så är jag ensam hemma (några timmar iaf). Maha, s k ö n t!! :) Jag har föresten blivit förälskad. I Herr Ostbåge-paketet. Herregud. Han är mums!!


                                                                           /A.

VECKANS LÅTTIPS. -16&17.

Eftersom jag missade förra veckans så slänger jag upp två idag. :) Av älsklings Daniel. Vet inte vart jag ska ta vägen. För han är bäst-bäst-bäst. Två favoriter..

-


                                                                    /A.

DAGENS OUTFIT. -50.

Idag ska jag bland annat på en pluggfika med min fina Mandus. :) Måste rusa nu så slänger upp dagens, och jag vet att en del bilder är brusiga. Men ljuset sög inne i mitt rum. Kramkram!

-

Jacka: Vero moda.
Halsduk. Lindex.
Väska: Stadium.
Vantar: H&M.
Skor: H&M.
-
Kofta: Vero moda.
Tröja: Gina tricot.
Ringar: H&M.
Chinos: H&M.

                                                                     /A.


MÅNDAG MORGON.

Åhhh. Jag har blivit förskyld. Hela dagen igår tillbringades i sängen med tv:n på och repriser av avsnitt jag redan sett, tekoppar och halstabletter. Nej men, kul va? Jag är piggare idag (peppar, peppar!!) och ska om någon halvtimma pallra iväg till skolan. :) Här har ni mig med tekoppen i högsta hugg..

Ni får ha en finfin dag! :)

                                                                           /A.

Uppdatering 12/4 kl. 08.11: Jag är världens klantigaste och lite till. Jag tog bort 10 kommentarer nyss av misstag när jag skulle publicera dem. 10 KOMMENTARER. Döda mig en gnutta nu bara.

EN VIT KLOCKA.

Igår så fick jag hem en present från storebror och storasyster. :) En vit klocka. Och vet ni? Jag. Är. Kär.

Jag och du. Från och med Nu.

/A.


B I L D E R.

Det gick inte att ladda upp bilder för mig igår. Men hallå, fatta sur jag blev!! Blä. Men se, det funkar nu. Jag och Nathalie fotade iaf i söndags en snabbis. :) Och jösses, vad min Nathalius är fin ♥..



                                                                        /A.

DAGENS OUTFIT. -49.

HEEEEEEJ! Jag suger. Maha. La mig igår & tänkte bara sova en stund. Den stunden blev till timmar. Vaknade perfekt upp till Desperate Housewives. Men ja, det var ju bra iaf! Pigg är jag också. Nu blir det frukost. :) Dagens..

Skjorta: Cubus.
Linne: Vero moda.
Ringar: H&M, Lindex, Stylebytyra.se.
Jeansleggings: H&M.

                                                                           /A.

BALLERINA KLADDKAKA OCH ETT GLAS MJÖLK.

Nu är det vååår på riktigt! Solen skiner och vår jackan åkte på imorse. :) Kom hem från skolan för ett tag sen och jag slängde mig över ballerina paketet direkt. Åh, vad ballerina kladdis är gott!! Varför har ingen sagt det till mig tidigare för? Jag är beroende. Helt enkelt. Massa våriga kramar till er från en alldeles för beroende Alma..

Säg mig, hur gott? :)

                                                                       /A.


TITTA HÄR VAD JAG HAR KÖPT!

Detta inlägg skulle ha kommit upp igår. Men ojdå. Det gjorde det inte. Men nu ni! Jag tänkte iaf slänga upp bilder på det jag köpte förra lördagen. :) Dessa saker ligger nu fint i min garderob..

Jeansjacka: 299:- /H&M.
Skjorta: 199:- /CUBUS.
Tröja: 199:- /H&M.
Byxdress: 149:- /H&M.
Ringar: 69,50:- /H&M.
Jeansleggings: 99:- /H&M.
Chinos: 199:- /H&M.

Maha, märks det att jag gillar H&M eller? ;p

                                                                        /A.

VECKANS LÅTTIPS. -15.

Jag youtubade runt för några dagar sen och kom över en tjej som stavas d u k t i g! :) Jäklar alltså. Sen är hon himlans sockersöt så att jag smälter lite. Klicka nununu..


                                                                             /A.


RSS 2.0