DAGENS OUTFIT. -69.

Hejhej! Idag blev det lite skola och storstädning på rummet innan det blev kväll. Och denna kväll drog jag på mig lite promenads vänliga kläder och mina klumpiga dojjor innan jag drog iväg på en lång promenad med Nathalie. :) Skönt. Och nedanför finner ni dagens (Nathalie har fotat!!) där jag trallade omkring i mina sköna byxor från Cubus..
Tröja: H&M.
Ringar: Stylebytyra.se, Lindex.
Byxor: Cubus.
Adidasväska: Stadium.
Converse.

/A.

MUFFINS I MÄNGDER.

Frossar i muffins ikväll. Nån som vill ha? Räcker så att det blir över. Överflödigt kanske. Men man lever bara en gång. Måste även säga att Leilas bok är rena himmelriket även för mig som för det mesta bara gillar att äta. För er som gillar att baka då? Jäklar.
/A.

NYA MÖNSTRADE BYXOR.

Igår var vi iväg till Gävle för att lämna av syrran och kom hem sent. Därför var det så tyst här. Men idag är jag tillbaka. :) Måste visa mina mönstrade byxor som är hur sköna som helst!! Hittades inne på Cubus där dem var nedsänkta till 49:-!! Åh. Lycka.
Byxor: 49:- (Rea!! Orginalpriset var 199:-!!) /Cubus.
/A.

NATHALIE OCH JAG.

Följde med Nathalie till Diggiloo som är som en show (Googlade för att hitta det rätta ordet just för vad Diggiloo är, hah..) som ägde rum den 12:e vilket var för nån vecka sen. Mysigt. Och kolla vad dem som fick tidningen i händerna nästa dag fick mötas av..
/A.

FRUKOST MED VÄRLDS GOTT BRÖD TILL!

Jag har rent av förälskat mig i brödet nedanför. Med russin inuti. Russin?? Jag som inte ens gillar russin. Men det här är så himla gott!! Mätt och glad nu. :)
/A.

GIRLS, LÄS HÄR ↓!

"Dear Girls,
DON'T BE INSECURE.
You don't need make-up & nice clothes.
YOU'RE ALL FUCKING BEAUTIFUL."
Vinkar till alla tjejer där ute. Hej puddingar!!

                                                                             /A.

DAGENS OUTFIT. -68.

Ännu en slappis dag. :) Är dock lite rädd att det ska vända och att man plötsligt sitter där med en massa plugg. Hah.. Jaja, nedanför finner ni vad jag glider omkring i denna dag. :)
Jacka: Vero moda.
Tröja: Ellos.
Skärp: Gina tricot.
Ringar: Stylebytyra.se, KappAhl.
Strumpbyxor: Lindex.
Adidasväska: Stadium.
Boots: Dinsko. (Nya!! Visar bättre bild senare!)
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -27.

Oj, vad jag gillar såna här kvällar. Tänker på livet och lyssnar på lugnare låtar. Det är så fint. Här nedanför finner ni en låt som var lite som en favorit för ungefär ett år sen..
Visst är den härlig? :)

                                                                                 /A.

ARM CUFFS OCH RINGAR.

Nu har jag två arm cuffs i mina ägodelar! Himla fina. Den guldiga hittade jag på Indiska för 80:-. Och den silvriga på Cubus för halva priset och fick den för 40:-. Sedan fann jag tio smala ringar inne på H&M för ungefär 40:-. Och nu har jag två ord till det! Himla nöjd. :)

Arm cuff: 80:- /Indiska.
Smala ringar: 40:- /H&M.
Arm cuff: 40:- /Cubus (Rea!!)
/A.

LASAGNE TILL MIDDAG.

Det blev lasagne till middag. :) Och himmel, vad gott det är!! Älskar lasagne. Satt fint i magen iaf. Strax går familjen och tittar på småbrödernas match, och eftersom det är fotboll det gäller är inte intresset så stort. Eller självklart är det stort om det är fina pojkar med. Men dessa är alldeles för små för att kunna dregla över. Därför hoppar jag och parkerar rumpan på balkongen. Solen skiner!
Men m-u-m-s!!
/A.

DAGENS OUTFIT. -67.

Men hej alla fina!! :) Sommarlovet tog slut igår (Aj, vad ont det gjorde att skriva så!!) och idag avklarades den första skoldagen. Helt okej. Och i detta nedanför trallar jag omkring i denna dag (Ingen mindre än Nathalie ♥ har fotat!)..

Skjorta: Cubus.
Arm cuff: Cubus.
Smala ringar: H&M. (Nya!!)
Skärp: Gina tricot.
Adidasväska♥: Stadium.
Högmidjejeans: Bikbok.

Converse.

 

/A.


ETT ORANGE NAGELLACK.

Såhär på kvällskvisten har jag suttit och lyssnat på låtar som det bara skriker soooommar om. Även pratat med fina personer. Och till sist har jag målat naglarna i en orange färg. :) Köpte nagellacket i våras. Dock kom det inte upp här i bloggen. Men användes någorlunda flitigt nu i sommar. Och vet ni vad orange innebär? Himla fränt. Och hett.


                                                                                   /A.


EN TRÖJA, TVÅ PAR JEANS OCH ETT SKÄRP.

Tänkte snabbt slänga upp lite av grejerna som följde med mig hem för nån vecka. :) Nathalie och jag var på jakt efter jeans. Hittade Cheap Monday jeans som jag velat ha hur länge som helst. Favoriter nu. Sedan fann vi högmidjejeans inne på Bikbok. Lite stora i midjan men var bara tvungen att köpa dem!! Dock funderar jag på att sy upp båda paren en bit eftersom dem är för långa. Egentligen är det en små sak eftersom storebrors flickvän rockar på att sy!! Och hur hittar man egentligen jeans som sitter som en smäck både vid midjan och på längden? Omöjligt ju! I vilket fall så är båda jeansen dem skönaste jag har ägt och äger!! Sedan hittade jag en randig stickad tröja inne på H&M. Och ett flätat läder skärp inne på Gina tricot!
Tröja: 99:- /H&M.
Cheap Monday jeans: 400:- (Orginal priset, men fick dem billigare på nåt knasigt sätt!)
Högmidjejeans: 99:- (Rea!! Orginalpriset var 499:-!! Kap!) /Bikbok.
Skärp: 129:- /Gina tricot.
/A.

DAGEN DÅ INGENTING FUNKAR.

Idag funkar ingenting. Ingenting i alla kategorier. Och då är det inte roligt att blogga. För det blir inte bra. "Hej, jag är så sur och bitter denna soliga dag. Är det normalt? Nehe, hej igen då." Eller så slänger man upp nåt nytt eller liknande, men det är ändå inte roligt. Ingenting är roligt idag. Men jag vill ha roligt. Vill vara glad och vill vara glad och vill vara glad för tredje gången. Men sen har man såna här dagar. Och allt går åt nivetvad. Nu skulle man kunna sätta sig ner och gråta. Låta allt förbannat rinna av en. Men nu skiter jag i det. Och går och duschar. Låter vattnet rinna istället. Och försöker skrubba av den här knasigheten. Sedan ska jag måla naglarna i en galen färg. Lyssna på musik så högt att det inte går att tänka. Se en film som jag kan skratta till tills jag gråter. Och till sist äta choklad. Efter allt det så vet jag att det kommer bli bättre.

"IT'S JUST A BAD DAY. NOT A BAD LIFE."

                                                                                     /A.

DAGENS OUTFIT. -66.

Godmorgon!! :) Idag ska jag jobba i några timmar och senare ikväll sitta på golfen. Och ungefär såhär kommer resterande dagarna se ut av själva sommarlovet. Och föresten! Känns lite halv knasigt det här med just j o b b a helt plötsligt! Låter så vuxet. Men visst får jag fortfarande tycka att bajs är världs bäst och allt? Jaja, nu fortsätter jag tycka det ändå och drar mig till köket för lite frukost. Avslutar med att slänga upp dagens (Världens bästa Nathalie har fotat!!)..
Tröja: H&M. (Ny!! Visar bättre bild senare på själva färgen!!)
Ringar: H&M, Stylebytyra.se.
Shorts: Only. (Inte Vero Moda som jag skrev förra gången, men ungefär samma sak ändå!)
Converse.
/A.

ETT PAR HÖGMIDJE (INTE RIKTIGT DÅ!) SHORTS.

Shortsen nedanför är det sista paret ifrån Bosnien. Hittade jag i en Vero Moda/Only butik. Grejen är att jag har varit totalt inställd på att dessa är ett par högmidjeshorts. Hah, men högmidjeshorts går ungefär upp till naveln ju! Jaja, går att dra upp dem längre så att dem blir lite högre än vad dem är på bilden! Och jag älskar den halvljusa färgen!! :)
/A.

HAPPY FACE.

Ahhh, var så himla sugen på nåt gott, att jag gick igenom alla skåp som det kan finnas något ätbart i. Inte lätt när det finns tre småbröder som är lika galna i mat som mig. ;) Hittade ett paket kex iaf. Inte vilka kex som helst, utan såna man blir glad nu. Så nu är jag extra glad!!
/A.

VECKANS BLOGGTIPS. -19.

Bloggtips kategorin har varit död ett tag..senaste bloggtipset kom upp i mars! Så nu känner jag att jag bara måste slänga upp ett bloggtips! Har läst Fannys blogg ett tag (Ungefär sen i april-maj ungefär!) och den är så grym!! Finner inga ord hur jag ska beskriva den. Går bara inte. Hon har världens fränaste och härligaste bilder. Hon har en hel grym stil. Och är så himla snygg!! Klår alla. Inspiration till 100% helt enkelt..
http://imfancy.blogg.se/
/A.

NU KÖR JAG IGÅNG EN FILM!

Nu ska jag och min tvilling slå på en film här på syrrans dator! Har jag föresten sagt att jag har en tvilling?? Enäggstvilling! Okej, ni fattar nog att jag skojar..men jäklar vad roligt det hade varit att ha en tvilling!! Elr vad tycker ni? :) 

                                                                   
                                                                                   /A.


DAGENS OUTFIT. -65.

Denna dag sveper jag på mig min långklänning med en tjockare tröja över för att hålla värmen. Pryder fingrarna med bland annat en elefant som är helt adooorable och ena handleden med en alldeles för snygg arm cuff. Och till sist snörar jag på mina nya converse som jag ska slita med hälsan. Klart. Är påklädd och redo för everything. Just hit me!
Tröja: Lindex.
Långklänning: Lindex.
Ringar: Lindex, Stylebytyra.se.
Arm cuff: Cubus. (Ny!! Visar bättre bild senare!)
Converse.

/A.

MINA VITA CONVERSE!

Gårdagen spenderades i Ö-vik med min fina Nathalie. :) Slänger upp bilder på vad jag har köpt till veckan framöver. Och denna dag spenderar jag på golfen. Hörs ikväll-imorgon-så fort jag kan! Föresten måste jag visa mina nya converse som jag köpte sista dagen i Bosnien. Vi tog en promenad på kvällen och eftersom det precis hade regnat var det massvis med sniglar på marken. Och ja, jag klev på världens största (Aldrig sett en sån stor!!) så att det knastrade under fötterna. Kunde inte ha suttit bättre med ett par nya skor!
/A.

BILDER FRÅN BOSNIEN + KROATIEN!

Suttit med det här inlägget i nästan en och en halv timme. Himla segt att ladda upp bilderna. Men iaf, här nedanför finns bilderna från Bosnien + Kroatien. :) 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -26.

Hittade denna låt på Amandas lista (Finns en massa grymma låtar hos henne!) och nu kan jag inte sluta lyssna på den!! Himla härlig. :)
/A.

TVÅ RINGAR FRÅN BOSNIEN.

En kväll av alla kvällar nere i Bosnien åkte jag, kusin och hennes kompis in till stan. Strosade runt på gatorna, fikade på vart annat café och skrattade av lycka. När vi var på väg för att ta bussen hem, gick vi förbi en massa små affärer. Hamnade i en affär som sålde massvis med smycken. Fick med mig två ringar hem. 25 kronor styck. Kap. Hel grymt. Och så jäkla snygga!!
/A.

DAGENS OUTFIT. -64.

Hej puddingar!! Idag var jag med Nathalie till ungefär klockan slog fyra. Efter att vi skilts åt gick jag hem en snabbis och sedan vidare in till stan för en fika. :) Med en fin vän. Mysigt. Och avslutar med att slänga upp dagens (Nathalie har fotat!)..
Kofta: Cubus.
Linne: H&M.
Ring: Indiska.
Shorts: H&M.
Converse.
/A.

EN PÅSE AV FAVORIT CHIPSEN.

Sover hos Nathalie ikväll!! Vi öppnade en påse chips som jag köpte i Bosnien. Verkligen inga chips som helst utan ungefär världens godaste. Kyckling formade. Med kycklingsmak. Woooooopa!! Skulle allvarligt gråta om dem slutade säljas. Ni ska bara veta hur många påsar jag trollar ner i magen varje år. Går inte att räkna på fingrar och tår tillsammans. Älsklings Max.


                                                                                  /A.

KOM IHÅG DETTA, FINA NI.

"Gråt inte över att du har förlorat din såkallade sanna kärlek, för din sanna kärlek vill ha dig för evigt."
Tänker klart helt plötsligt.
/A.

KNALLROSA NAGELLACK.

Efter att jag hoppat in i duschen och låtit varmvattnet värma mig tills axlarna brände, på grund av att jag gått hem i spöregn (Med flip flops på fötterna. Hah, ja, ni kan ju tänka er..) så satte jag och Ella oss ner och målade naglarna. Hon bestämde sig för ett svart nagellack. Och jag provade mitt nya nagellack från Bosnien. Knallrosa. Fränt.
/A.

CHOKLAD MUFFINS.

Sitter på golfen idag. Och imorgon. Och i övermorgon. Vad trevligt som syster brukar säga. Och på tal om syster. Hon gjorde världens godaste choklad muffins igår. :) Ojoj, mumsi!! Jag och pluttis satt iaf på balkongen och var i himmelriket med våra muffins..
Mysigt. Ha en bra dag nu. :)
/A.

USA SHORTS.

Dessa shorts blev mina sista dagen i Bosnien då jag och Natalie (Storebrors flickvän!) fick för oss att gå och titta runt i affärer, medans dem andra handlade mat. Slutade med att Natalie också köpte ett par precis innan vi skulle hem. Så nu är vi likisar. Hel ballt. Jaja, avslutar med att säga att jag ÄLSKAR dem!! :)
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -25.

Slänger upp världens härligaste låt!! Speciellt denna hängde med mig under resan. H E L  G R Y M!!
/A.

BAKAT CHOKLADBOLLAR.

Det regnar och åskar ute (Åh, mysigt faktiskt!!) så vi har varit inne och hittat på lite små grejer. Bland annat har jag och Ella bakat chokladbollar. :) Mumsi!! Sedan så badade vi (I badkaret då!). Och nu har jag faktiskt tänkt gå och pussa på lillkillen. Han är för himla söt.
/A.

DAGENS OUTFIT. -63.

Skulle klä på mig och såg att syrrans linne hängde över stolen så jag snodde åt mig den. Gör nog ändå inte så mycket eftersom hon är ute på språng. Älskar den korallrosa färgen!! Och det blev ungefär världens enklaste outfit..
Linne: Cubus.
Väska: Lindex.
Ringar: Lindex, Stylebytyra.se.
Skärp: Lindex.
Högmidjeshorts: Vero moda. (Nya!! Från Bosnien. Visar bättre bild senare!!)
/A.

NYA VITA SHORTS.

Innan vi åkte till Bosnien så tänkte jag "Åh, jäklar vad jag ska shoppa nu framöver!!". Men hände det?? Nej, inte precis. Ska aldrig mer få för mig det, för det kmr isf aldrig hända, heheh.. Väl där nere så fick jag magsjuka dem dagarna då man verkligen kunde ge sig ut på stan för shopping (Dvs. Vi hade hälsat på alla släktningar och sånt!), mammas kort slutade funka och vi hann med stan bara en snabbis sista dagen. Men lite-lite-lite grejer har jag fått med mig hem. Börjar med att slänga upp mina nya vita shorts! Dem stavas snygga till b-r-u-n-a ben. Wooooopa!!
/A.

KYCKLINGWOK MED RIS TILL LUNCH.

Syster gjorde kycklingwok med ris till lunch. Var inte alls särskilt sugen på det, men himmel vad gott det var!! Satt fint i magen. Mums.
/A.

JAG ÄR HEMMA NU!!

MEN HEEEJ!! :) Det känns som att jag har så mycket att skriva men vet inte vart jag ska börja, hah. Men herregud! Börjar väl med att jag har haft det alldeles för bra både i Bosnien och Kroatien. Vissa dagar har varit helt galna medans andra har varit hur chilliga som helst. Bland annat har jag hunnit med att äta dygnet runt (Heheh, vad annars??), badat, sprungit till skuggan (Nej, är tydligen inte så brun men det gör ingenting. Har inte blivit en kräfta iaf!! Och okej, sprang till skuggan mest för att titta på en söt pojke..), vandrat runt på stan med fina kusin, fått magsjuka (Wooooopa, (<--Favoritordet i sommar!! Slutade med att vi sa till ungefär allt, heheh..), toan var en väldigt fin vän då!), skrattat så att tårarna har trillat nedför kinderna och sådant fint. Slänger upp bilder och sådant lite senare i veckan!! I onsdags natt till torsdags morgonen kom vi iaf fram till Örebro. Stannade kvar hos syster tills på lördagen för att få pussa på lillkillen. Nu är hela familjen hemma så därför kommer det inte vara så livat här hos mig. Men vi hörs när jag slänger mig framför datorn igen! 
Måste ju skryta med att jag är en riktig pudding!! Elr??
/A.

RSS 2.0