ADJÖ 2011 OCH HEJHEJ 2012.

Säger hej till 2012 lite i förväg. Jag är pepp på ett nytt år!! :) Magkänslan säger att det blir bra. Jag är redo. Just hit me!!
2012 smakar gott.
/A.

ETT KAKFAT FÖR MINA RINGAR.

Oh. Tjena. Hade det himla bra med familjen i helgen. :) Helmysigt. Kan förövrigt ha nämnt i förbifarten för familjen att min byrå skulle vara dubbelt (Eller kanske till och med trippelt!) gånger så finare med ett kakfat på, så fick jag ett. Av storebror som har titeln "Världens bästa storebror" och hans flickvän. Tro inte att jag ska sätta fart och baka nu, för jag äter endast. Överlåter bakandet till dem som rockar på det. Utan det är dags för mina ringar att få stå i rampljuset och det gör dem på bäst på byrån. På mitt nya kakfat. SÅ fint. Jag är nog kär. Så nu har jag tänkt gå och pussas med kakfatet. Om det nu går. Hejhej.
Från Lagerhouse.

/A.

JAG VILL HA ÄVENTYR.

"I don't want a serious relationship. I'm a teenager. I want someone who I can act like a complete dickhead around, that we can spend hours just talking about the most pointless things. I want someone who makes me laugh and who I can plan stupid things with that'll never happen. Because I'm sick of seeing these movies with the girl falling in love with the perfect boy. Who wants perfect? I want adventure. I want someone I can tell my secrets too and waste my weekend with and act like we're 5 years old again. I wanna have fun."
Hej och hå.
/A.

DAGENS (GÅRDAGENS!) OUTFIT. -86

Välkomnade jullovet igår. Så efterlängtad!! Efter en avslutning i skolan drog jag och tjejerna ner på stan för bowling och mat. Kul!! Och på kvällen umgicks jag med söta saker som får hjärtat att smälta. IDAG så har jag städat och packat. För strax åker vi till syster och storebror, för att tillbringa några dagar där. :) Jag ska umgås med min pluttis och prins. Längtar som en tok efter dem!! Så vi hörs i början av nästa vecka, tills dess kan ni kika på gårdagens som bestod av ungefär bara svart och en hästsvans som inte var knuten än..
Skjorta: Monki.
Linne: Vero moda.
Halsring: Lindex.
Ringar: H&M, Lindex.
Jeans: Rut. m.fl.
/A.

ZLATANS BOK I MIN FAMN.

Småbröderna fick Zlatans bok i present för ett tag sen och äntligen får jag läsa!! :) Har knappt fått peta på självaste boken, men nu så. Har redan bestämt att jag ska hoppa i säng tidigt (Pft, kmr ändå ske vid 12-slaget..) och läsa-läsa-LÄSA!!

Någon som har läst den?? Ska läsa?? Vill läsa?? :)
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -38.

Hey. Sitter och kikar på julkalendern som jag har missat totalt. Men bestämt mig för att ta igen. Och varvar med musik och godis. Livet är bra. Mumsmums. Och här ↓ kan ni lyssna på en grym låt!! Sådetså.


                                                                                   /A.

KÄRASTE SYSTER.

"I ADORE you, you crazy, gorgeous, WONDERFUL,
(but also sometimes quite WEIRD
-but still very LOVELY) person."
Syrran har kommit hem. BIG YEAH.
/A.

KNASIGA OCH LITE SÖTA VARELSER.

Hej!! :) Har inte haft något roligt att komma med i skrivande väg, dem senaste dagarna. Men NU, är jag tillbaka!! Just nu, såhär mitt i natten (Kanske ska man säga morgonen?..), befinner jag mig hos min Nathalius. Vi har flamsat omkring. Och sådant roligt. Kanske (Bara kanske!) är det dags för oss att hoppa i säng, när vi har ändrat utseende till såna här söta varelser ↓?? Nattinatt. Eller godmorgon. 
/A.

DAGENS OUTFIT. -85.

Vi lussade på skolan idag. Kul!! Det blev lockar i håret och sådant fint. :) Och förutom att klä mig i en vit klänning med ett rött band till, så bar jag bland annat Nathalies stickade tjockis tröja. Himla gosig. Ja, bara att kika här ↓ nere egentligen..
Tröja: Monki.
Kjol: Rut. m.fl.
Ring: Indiska.
Och tunna strumpbyxor från Lindex.

A.

LEILAS LJUVLIGA KLADDKAKA.

Godmorgon!! Det blev en kladdis igår. Leilas recept är helt ljuvlig. Kakan blir alldeles seg och kladdig. Det är då den är som godast, tycker jag. :)
MUMS.
/A.

BAKA KAKA ELLER NÅGOT SÅDANT GOTT.

Behöver egentligen göra en massa måsten. Dock tar jag en paus innan jag börjar. Maha. I vilket fall ska jag hänga med Leila. Hon rockar. Och vad ska vi göra?? Bake a cake. Nu ska förklädet på. Dags att sätta fart!!
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -37

Fondell tog ju hem segern igår. Och jag bara måste, måste slänga upp min favoritlåt av henne som hon framförde för ett tag sen. TRUE COLORS. Så äckligt bra. Dör en gnutta.
Har ni någon favorit av henne?? :)
/A.

BLÅA OCH SVARTA NAGLAR.

Tjena!! Har varit mycket dem senaste dagarna. IDAG har jag tid att andas ut på riktigt. Så jag är :D!! Och på bushumör. Leker ball och sådant rolig. Förövrigt har jag tänkt visa mina naglar. Dem går i blått och svart. Lite roligt sådär.
Latero puddingar!!
/A.

DAGENS (GÅRDAGENS!) OUTFIT. -84.

Tänkte vara fiffig och slänga upp gårdagens, som skulle ha kommit upp igår. Bar en rutig skjorta. Några smala ringar. Och världens skönaste (Tror jag har nämnt att dem är det, redan några gånger!! Hah.) jeans. Smack!! Det var allt. Och se kan ni göra om ni scrollar ner..
Skjorta från landet Ingenstans. Mystiskt.
Ringar: H&M.
Jeans: Rut m.fl.
/A.

TJENA PLUGGET!

HEJ ALLA OCH HEJ MÅNDAG. Den här veckan är full. Med en massa plugg. En redovisning i spanskan, en inlämningsuppgift på idrotten, noprov, matteprov, engelskaläxa och snark..lite svenska måste jag klämma in också. Var inte meningen att döda er med all information. Pardon (Som är något slags förlåt på både bosniska och spanska. Två språk. Score!!). FÖRESTEN. Jag suger nu för tiden på att just sätta mig ner och kicka igång hjärnan för plugg. Så nu har jag tejpat upp lappar på dörrar och allt möjligt för att förbereda mig. Funkar det?? Nja. Den som lever får se!! Nu avslutar jag med ett "NU SKA JAG PLUGGA, HEJ!"-hejdå.
Hoppas ni har en finfin måndag. :)
/A.

MITT RÖDA PANNBAND.

För ungefär en månad sen trallade jag och mamma runt på stan. :) För att vara exakt var det i början av november. Inne på Lindex fick jag till min förtjusning se att dem hade fått in pannband. Då var jag tvungen att nappa åt mig en som fick följa med hem. Och nu ligger mitt röda pannband i byrån och peppar inför kommande äventyr!!
59,50:-
/A.

--> ÄTA CLEMENTINER OCH BARA VARA.

Kära ni,
jag är glad ikväll. Har städat i lite mer än två timmar. Och då snackar jag om bara ett rum. Mitt rum. Det var kaos. Och aldrig mer att jag inte ska orka plocka upp kläder, som jag har haft på mig under dagen för att hänga dem i garderoben. Så ovärt. Nu ska jag gå och äta clementiner och bara vara. Just så finner ni mig resten av kvällen.
Hejhej så länge, kära ni.

/A.

VECKANS LÅTTIPS. -36.

Har fredagslyckodamp och för att inte sprängas måste jag dela med mig. Universums finaste och goaste och bästaste band har släppt deras nya låt med video till. DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN ROCKAR!! Förstår ni?? Toppen. Njut nu för all del..
♥!!
/A.

KOLAKAKOR OCH ETT GLAS MJÖLK.

Hej där. Har vimsat omkring dem senaste dagarna. Dock tänkte jag ta mig i kragen nu och pilla ihop ett inlägg. Ja. Annars så sitter jag och fikar. Mammas kolakakor. Och ett glas mjölk till. Gottis.
Och peace då. Lillebror som alltid ska flänga omkring.
/A.

RSS 2.0