EN LÅNG KLÄNNING.

I onsdags var jag på stan med tjejerna. :) Innan vi skulle fika hamnade vi på lindex och fördrev en timme i deras provhyttar. Dem hämtade massvis med långa klänningar som jag provade. Har haft ett sug efter sådan klänning himla länge. Och efter mycket pepp så blev den här klänningen ↓ min. Ojoj, vad jag är förtjust. En klar favorit.
Lindex: 199:-
/A.

LUNCH HOS EN SÖT MORMOR.

Idag har jag ätit världens godaste lunch. Universums mumsigaste pannkakor. Himmelriket. Det fanns även varma mackor som verkligen var dunder goda! Det hela skedde hos Nathalies mormor. :) Hon är så söt att man bara vill nypa henne i kinderna. Och om jag blev mätt?? Det behöver ni inte tveka om..



EN NY BIKINI.

Syrran var i Sundsvall över dagen. Hon kom hem med en ny bikini till mig. :) Likey likey. Nu återstår att få tag på en bikini som jag har velat haft hur länge som helst. Dock var den slut i affären. Finns på hemsidan, men hallå! Inte en chans att den hinner komma innan vi åker. Får försöka hitta en liknande nere i Bosnien helt enkelt. Men denna nedanför blir fin till brännan. Lätt.
H&M: 129:- för överdel och 99:- för nederdel!
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -24.

Nathalie visade mig en ny låt av finaste Ulrik. :) Den har spelats massvis här hemma och det har slutat med att syrran inte heller kan släppa den. Så den stavas lätt G-R-Y-M!!
/A.

DAGENS OUTFIT. -62.

Ska strax slänga i mig mat och därefter bege mig mot golfen. Där kommer jag parkera rumpan resten av kvällen. Ni får ha en fin kväll. :) & innan jag gör allt det, slänger jag upp dagens..
Klänning (Ja, in stoppad!): Bikbok.
Ringar: Lindex, Stylebytyra.se.
Shorts från Bosnien.
/A.

JAG HAR BLIVIT MOSTER!

Okej, detta är helt stört. Imorse vid 8-tiden blev jag väckt av att syrran som låg bredvid mig fick ett samtal från mamma. Våran finaste stora syster har fått ut den lilla krabaten som hon har gått och bärit på i 9 månader. Inatt vid 2-tiden. En pojke. DET BLEV EN LITEN POJKE!! Och det bästa av allt?? Jag kommer få träffa han redan på lördag!! Såhär glad är jag ---> :D :D :D!
Min lilla pluttis har plötsligt blivit stora syster.
/A.

LYCK-LYCK-LYCKLIG!

Det finns ned och upp gångar. Och just nu kan jag inte må bättre.  För jag svävar på moln. Känner mig lika stark som en oxe. Och är glad som ett barn som får besöka en chokladfabrik. Känner ett slags pirr i magen. Man skulle kunna tro att jag är förälskad, men nej. Elr jo. I livet. Det händer så mycket glatt nu. Jag har världs fina vänner. Och om lite mer än en vecka befinner jag mig utomlands. Bland alla fina släktingar. Troligtvis har jag även blivit moster en andra gång (Ska berätta mer senare!!). Helt jäkla otroligt. Älska livet. Helt enkelt.
Så glad att jag töntar mig som vanligt framför kameran och slänger bland annat en massa lyckopussar. Be happy, fina ni.
/A.

BEN&JERRY'S + BÄSTA VÄN + MYS = DET BÄSTA.

Hej puddingar!! Gårkvällen befann jag mig hos självaste Nathalius. Vi satt bland annat och åt glass i mängder. Kollade på film. Skrattade. Och töntade oss med en massa videos med världens sötaste röst. Och det stavas toppentoppen. :)
/A.

BILDREGN FRÅN EN LJUVLIG MIDSOMMAR KVÄLL.

Vanligtvis firar jag inte midsommar men igår blev jag medbjuden till bland annat Nathalies kusin. Där bjöds det framför allt på fint sällskap och god mat. Riktigt trevligt. :) Och bilder? Ja, dem finner ni här nedanför (Fotade i stort sett av Nathalie!)..

Dansdansdans.

Världens finaste par. Utan tvekan.


/A.


EN TURKOS RING.

Shortsen i min storlek var borta (Bajsbajsbajs!!). Gick förbi smyckerna en snabbis och mina ögon fastnade för ringen här nedanför. Så den fick följa med mig hem. :) Himla fin. Likey likey.
Lindex: 59,50:-
/A.

ÄLSKA MIG.

Jag har tittat på en film som är så jäkla berörande tiohundra gånger nu. Om och om igen. Tröttnar inte. Så hemsk och sorlig. Vet inte vart jag ska ta vägen. Sitter varje gång med blöta kinder och hulkar. Kinderna svider av alla tårar. Och ja. Jag sitter med tårar även nu och ser knappt vad jag skriver. Ont i hjärtat har jag också och vill helst krypa ihop med hela världen i min famn och ta bort allt ont. Så vad handlar filmen om? I stort sett om verkligheten. En tjej som är utstött i sin klass och plötsligt vänder det och allt känns bättre. Men när allt kommer tillbaka, slutar det i kaos. Elr så kan man sammanfatta den såhär också; "Filmen handlar om 15-åriga Alice som inte blir accepterad för den hon är, och om Josse som inte vågar bry sig trots att hon egentligen vill."! Blir så himla ledsen. Och alla borde se den. Verkligen. Den borde gå på bio, visas i skolan, och fadderullan. För den är så himla sann. Nyttig. Allt. Om jag var ni skulle jag redan ha börjat tittat på trailern! Klicka er sedan vidare till första delen. Och vidare. Finns 6 delar totalt. Och jag är helt säker på att tårarna kommer rinna hos er också.
P.S. Var snälla. Och visa att ni bryr er. D.S. För ingen borde ha det såhär. Ingen.
/A.

JORDGUBBSSMOOTHIE.

Finaste mamma har gjort jordgubbssmoothie. Vill ni ha ett ord till det?? Gott.
Såhär roligt-roligt-roligt kan man ha faktiskt.
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -23.

Sitter på golfen hela dagen. Lika med att uppdateringen kommer vara på botten. Är förövrigt helt nere (Uppe?? Vad ska det vara? Inte riktigt vaken än, häh.) i Beyoncé låt. Jag dör en gnutta. Faktiskt. Och sen så är den även en gnutta sann. Sann.
/A.

EN NY TRÖJA FRÅN LINDEX.

Denna tröja och ett par shorts följde med mig in i provhytten. :) Grejen är att shortsen har jag tittat på förut och jag blev knäsvag redan första gången. Varit så nära att köpa. Men har inte gjort det ändå. Idag när jag såg att dem fanns i min storlek kände jag att inget kunde hindra mig. Ja. Förutom syrrans åsikt. Och den fick mig att lämna tillbaka shortsen. HALLÅ?? Varför?? Ångrar mig djupt. Velat ha dem så himla länge och när jag har chansen så sumpar jag den. Skulle ha skitit i vad syrran sa. Dumma dig, syrran!! Så fort jag får tillfälle springer jag och köper dem. Håller tummar och tår att dem finns kvar. För trots alla åsikter hit och dit så pirrar det i magen bara jag tänker på dem. Men nu till min fina nya tröja. Vi är redan mycket goda vänner!!
Fick med mig den hem för 99:-, halva priset ungefär!
/A.

DAGENS OUTFIT. -60.

Varit med syster och mamma på stan. :) Fick bland annat med mig en tröja hem. Visar senare! Iaf, vad sägs om dagens? Tog inprincip det första bästa. Och för att höja mitt ego avslutar jag med två bilder på mig själv. Men mest är det för att reta gallfeber på syrran. ;) Hon irriterar sig på att det är så mycket av mig här..
Jeansjacka: H&M.
Skjorta: H&M.
Tunika: Lindex.
Ringar: H&M, Stylebytyra.se.
Leggings: Gina tricot.
/A.

EN NY DESIGN!

Hej!! Gårdagen satt jag på golfen. Just därför var uppdateringen rätt så död va. Men vet ni?? Okej, ni har ju säkert märkt det nu. Maha. Men Nathalie har fixat en ny design till mig!! Och även en efterlängtad presentation. Även denna gång är det flera av mig. Och ja, jag kan inte släppa det. Så det fick hänga med även denna gång. :) Hoppas ni gillar den lika mycket som jag gör!
The oldi: 

The newi:


                                                                             /A.

EN FÖRSENAD KLÄNNING I MIN FAMN.

Kära skolavslutningsklänning. Jag kan inte vara sur för att du inte kom i tid. För du är alldeles för fin. Som en ljuv sommardröm. Och jag är förälskad. I dig. Du och jag i sommar. Bubblar halvt sönder av lycka när den tanken slår mig. Och på sista bilden finner ni en glad tjej.
H&M: 199:-
/A.

NÅGRA FAVORIT GODISAR.

Eller egentligen så sitter allt slags godis fint i magen min. & jo, jag sitter här med godis igen. Det är ju så himla gott!! Deså. :)
/A.

TVÅ VIKTIGA ORD.

Keep smiling.
/A.

ETT PERSIKA FÄRGAT NAGELLACK.

På skolavslutningen matchade jag klänningen med ett persika färgat nagellack. Nagellacket följde med mig hem för nån vecka sen. Måste säga att jag verkligen älsk-ar-ar-ar färgen!! :) Galet snyggt i sommar..
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -22.

Avril Lavigne. Cool brud. Och hennes låt här nedanför är lite små härlig. Så den kör vi på idag!
/A.

EN NYCKELRING FRÅN LONDON.

Nathalie åkte till London spontant för några veckors sen. Kvar hemma satt lilla jag och var smått (M y c k e t!!) avundsjuk. Men när min vackra Nathalius kom hem fick jag en liten present. En nyckelring. Även en såkallad dubbeldäckare. Och vet ni? Mina nycklar ska lätt dingla där!!
/A.

(DAGENS) AVSLUTNINGS OUTFIT. -59.

Våran skitdator är ungefär paj. Så jag låg och dog igår. Pappa har iaf fixat internet på andra datorn. Grymt. Nu är jag glad igen! Har tänkt slänga upp skolavslutnings outfiten som skulle ha kommit upp i tisdags. Nathalie fixade mig som sagt (Tusen tack!!) och det är även hon som står för bilderna här nedanför! Grejen är att min klänning hann aldrig komma. Tjejen med tur här då. Mamma ringde mig efter avslutningen och sa att klänningen hade kommit då. Men ha-ha. Grymt kul?? Inget att göra åt. Nathalie dök iaf in i sin garderob och fick fram en klänning som jag lånade. Jo, det vart ju bra ändå. :)
Jeansjacka: H&M.
Klänning: Gina tricot.
Ringar: Lindex, Stylebytyra.se.
Converse.
/A.

DAGS FÖR SKOLAVSLUTNING!

Full rulle igår. Därav min otroligt b r a (Långt ifrån!!) uppdatering. Efter att ha badat i regnet och varit hemma så gick jag till stan i regnet. Efter att jag hade köpt det jag behövde, gick jag ut och var piss sur över allt. Enorma humörsvängningar..hah. Iaf, så har jag aldrig velat pussa och krama pappa så som då. Han åkte precis förbi mig och svängde in. Sedan skjutsade han mig upp till Nathalius, där jag tog ut min ilska. Och åt en massa godis. Allt blev genast mycket bättre. Plötsligt var jag en glader igen. Nathalie fixade mitt hår och imorse klockan 6 befann hon sig hos mig igen. Då bättrade hon på håret och sminkade mig. Och nu är jag redo för skolavslutning. :) Latero!


                                                                 /A.


ETT NYTT LINNE.

Linnet nedanför fick följa med mig hem igår. :) Är nog lite smått förälskad faktiskt. Elr lite? Mycket!! Jag älskar ryggen. Punkt på det.

Vero moda: 180:-

                                                               /A.

PERSIKA OCH YOGHURT.

Jag älskar att öppna kylskåpet och se att det finns 300 liter yoghurt. Okej, kanske inte 300 liter men ändå. Hälla upp lite (Läs: Mycket!!) i en skål. Därefter leta fram frukt. Sist sätta mig ner på närmaste plats. Sitta där ätandes med tankar som virvlar runt i huvudet. Och bli så lycklig över vad skålen innehåller att det passerar gränsen normalt. Har ni testat? Om inte, så tvingar jag er!! Vilken frukt som helst passar ju. :)



                                                                           /A.

VECKANS LÅTTIPS. -21.

Känner att det var ett tag sen en låt kom upp här. Nu är dags igen. Med en av Cascadas låtar. San Francisco. Ni har väl hört den? Om inte ---> l y s s n a!! Själv så stört gillar jag den. :)

                                                                 /A.


BAD, BAD OCH BAAAD!

Vi hade aktivitetsdag med skolan i tisdags. Jag befann mig på badet. Igår så blev det bad igen. :) Från ungefär tolv till halv fyra. Chilligt. Och vet ni? På måndag blir det troligtvis bad igen med skolan. Älska livet. Slänger upp några bilder från igår..


                                                                         /A.

DAGENS OUTFIT. -58.

Igår när jag och Nathalie gick en promenad hem till mig, så kom Nathalie på dagens till mig. Det blev en prickig tröja bland annat. Vilket gjorde att denna dag så gick jag omkring i en massa olika färger. Färgglatt? Men absolut. :)

Tröja: Monki.
Ringar: H&M, KappAhl.
Adidasväska: Stadium.
Skärp: Lindex.
Shorts: -Från Bosnien.

                                                                          /A.

FIA ÄR MIN NYA KOMPIS!

Bekantat mig ännu mer med en hårig fin knasboll. :) Alltså jag lovar! Hon är verkligen världens finaste. Jag smälter lite. Och vet ni vad hon heter? Fia. Rara lilla Fia. Nathalies huuundi. Visst är hon fin?? Slänger upp en hög med bilder..



                                                                            /A.

NYA PASS.

Vi ska gå och fixa nya pass idag! Spricker av lycka. För det första så ser jag ut som världens mupp på mitt nuvarande. Kan inte göra nåt annat än att längta till ett nytt. För det andra fattar ni vad det här betyder?? Att vi nu i sommar ska ner till Bosnien!! + Kroatien. Herregud. Vad jag längtar!! :)


                                                                       /A.

ETT SILVRIGT NAGELLACK.

Måste bara få visa mitt silvriga nagellack! :) Köpte det för ungefär en månad sen. Och jag älskar det!!


                                                                      /A.

DAGENS OUTFIT. -57.

Vad sägs om att jag stressade halvt ihjäl mig imorse? Mamma väckte mig genom telefonen. Blev fart på mig. Klockan var då prick åtta. Slängde i mig mackor. Fem över åtta. Tvättade håret som var en katastrof. Kvart över åtta. Torkade det snabbt. Fem minuter till halv nio. Kletade på mascara och slängde på mig det första bästa. Halv nio prick. Då skoldagen även började. Fort som satan ut genom dörren med både ringar och örhänge i händerna. På med dem på vägen. Och tjugo i nio befann jag mig på skolan. Några minuter sen, men jag hann ju nästan!! Intressant? Nja. Annars så sitter jag här vid datorn och har precis ätit middag. Ska ut på balkongen strax. :) Blir fint det. Och detta fick jag på mig imorse..

Skjorta: Cubus.
Örhänge: Primark - London.
Ringar: Lindex, Stylebytyra.se.
Jeansleggings: H&M.

/A.

EN FIN MÅNDAG.

Har haft det bra idag. Befunnit mig på en filt med bland annat en fin vän, en massa prat och lite gott. Sedan så har solen stått högt på himlen. Helst vill jag skriva att jag har blivit en pepparkaka. Men icke. Inprincip lika blek + med en röd näsa. Ja, det går nog också hem. Några bilder sen idag..

Hoppas ni har haft en fin dag! :)

                                                                      /A.

RABARBERPAJ MED VANILJSÅS.

Kom hem för ett tag sen. Följde med imorse till några som pappa & mamma känner. :) Hade tänkt stanna hemma och chilla. Men nej. Och tur det. Fick nämligen umgås med en söt Alma. Och hennes gulliga storebror. Vad sägs om att jag är helt slut? Har varit rena julafton för mig föresten. Bjöds på kakor, saft, pizza, bebis pussar (det bästa) och sånt fint. Nu när jag tänker på det, så dör jag av lycka en gnutta. Och nu vill jag komma till det huvudsakliga här i inlägget. Det slank nämligen ner en bit rabarberpaj med vaniljsås i magen nyss. Vad sägs om ordet g o t t till det?..



                                                                           /A.

EN BRUN VÄSKA.

Igår så följde jag med mamma på stan en snabbis. :) Fick bland annat med mig hem en brun väska. Från Lindex. Känns som att vi kommer bli ganska fina tillsammans i sommar.

Lindex: 149:-

                                                                      /A.


DAGENS OUTFIT. -56.

Heeeeej! Okej, jag har försökt att skriva en jäkla text men det har slutat med att jag har suddat ut allt igen. Så ja. Tänkte förövrigt bara säga hej, så hej!! Sen så tänkte jag även slänga upp det jag knallar omkring i idag..

Kofta: Saints&Mortals.
Linne: H&M.
Ringar: H&M.
Väska: Lindex (Ny!!, visar bättre bild senare).
Skärp: Lindex.
Shorts: -Från Bosnien.

                                                                  /A.

NYA KLÄDER.

Prövade alla kläder som låg i påsarna igår. Allt från koftor till jeans. Nedanför finns nästan allt. Dock så har jag glömt den mysigaste koftan, men den kommer ni få se nån dag framöver. Sedan så var det inga fler jeans än dem som finns nedanför som jag kommer använda. Så dem andra kom inte på bild. Jo, sängen är min tredje garderob nu för tiden. Och golvet den fjärde. Höh.


                                                                       /A.

HOS MIN PLUTTIS.

I lördags hade Ella kalas. :) Hej dundrads roligt. Jag blev förälskad i alla små barn. Svävade på moln. Och gissa vem som somnade först när vi kom hem?? Slänger upp en hög med bilder..

Häng i myshörnan.

Lillebror med en gina tricot jeansjacka. Vilken pudding va.

Mormor & farmor till pluttis fick agera mattanter.

Sötnötarna Ellen & Albin.

Modiga Sixten låg på operationsbordet.

Ellenpellen härmar syrran.

Jag och Ellenpellen blev bland annat bästisar.

Världsbästa syster och jag.

Dags för tårta.

Såg den god ut? Gissa hur den smakade som då.

Presentdags.

Bubbeldags.

Söta lilla Molly.


Pussdags innan hemfärd.


Morgonen därpå väntade amerikanska pannkakor på bordet. Jesus. GOTT.

Därefter byggde vi pussel.

Och gick ut en sväng innan det var dags att åka hem.

                                                                            /A.

-Kommentarerna syns inte även fast jag har publicerat dem. Helt sepe. Kan inte heller se min statistik.
Men till dig som undrar vart syster bor och om det är hon som är med på bilden ovanför med mig som är gravid.
Syster (Sanela) bor i Örebro och det är hon som är gravid. Alltså inte syrran (Dinka) som är på bilden med mig. Kram!

RSS 2.0