VECKANS LÅTTIPS. -33.

Nathalie gick förut och tjatade om någon Kapten Röd som var grymma. Jaja, tänkte jag och det blev inte något mer av det. Tills jag hörde dem på radion. MEN HALLÅ, HELT GALET STÖRT BRA!! :) Dör en gnutta. Och ja, jag är efter med allt som är sådär äckligt bra. Dock snubblar jag över det förr elr senare, så det gör inte så mycket. Mehe.
/A.

DILEMMET ATT VÅGA ELLER ATT INTE VÅGA.

"It is a risk to love.
-What if it doesn't work out?
-Ah, but what if it does."
/A.

DAGENS (GÅRDAGENS!) OUTFIT. -79.

Efter skolan igår var jag med Nathalie några timmar. Vi gjorde ungefär ingenting. Men det var fint ändå. Innan vi skiljdes åt, så fotade hon dagens en snabbis. Bar min mysiga polotröja och mina randiga strumpbyxor. Sedan fick elefantringen + några smala ringar hänga på min fingrar. Fötterna fick prydas av mammas boots. Några storlekar för stora, men dem dög mer än fint. Har nämligen slagit halvt ihjäl mina tår på idrotten. Så dem trivs inte i mina egna för tillfället. Precis så gick jag klädd igår. Se kan ni göra här ↓ också. :)
Polotröja: -
Ringar: Styelbytyra.se, H&M.
Strumpbyxor: Lindex.
Boots: Skopunkten.
/A.

FÖRTJUST I MARABOU.

När jag sa hejhej för några dagar sen, menade jag inte såhär länge. Men plötsligt blev det knapert med tid och man hann knappt andas. Men nu är LOOOOOVET här!! Himla skönt. Nu har jag all tid i världen att sitta vid datorn. Och göra allt annat som jag vill. Åh. Som att äta choklad. Jag är förtjust i Marabou. Gift dig med mig liksom.
Hej mumsi!!
/A.

KLÄDD I MUSTASCH FÖR EN STUND.

Hej. Jag känner mig hel ball i mustasch. Hejhej så länge.
Känns som att dessa få meningar räcker för stunden. Bilderna får göra resten.
/A.

FORNI ÄR KÄRLEK.

Jag är så äckligt kär i Michaela. Hon är så grym. När jag kom in på hennes blogg för första gången, för ungefär ett år sen, läste jag ett inlägg om kärlek. Det var så fint att tårarna rann. Därefter läste jag hela hennes kärlekskategori. Och slutligen resten av hennes inlägg. Åh. För någon dag sen lånade jag hennes bok. En bok om kärlek. Jag kände igen flera stycken från hennes blogg. Men ändå så grät jag. Fattar hon inte vad hon gör med oss som sitter fastnaglade vid datorn eller boken och läser?? Helt galet stört. Och ändå känner jag att jag måste köpa boken. Bara för att få ha den själv. Kunna läsa när jag vill. Och gråta en skvätt. Om det är nån som är kärlek är det Forni. Forni är kärlek.
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -32.

Dem senaste dagarna har jag ungefär bara lyssnat på låten här ↓. Totalt grym!! Snacka om härlig. Sedan är videon lite söt sådär. Åh, hej!! Den är perfekt. Helt enkelt.
/A.

LÖRDAGSMUMS.

Min frånvaro har skinit lika mycket som höstsolen. Har dock inte hänt något speciellt. Så vi hoppar till nutiden. LÖRDAG IDAG. Är totalt hög på livet. Vill göra allt. Exploderar nästan av att sitta still. Äter kakor för tillfället. Leilas choklad och kokos rutor. Dör en gnutta. Så gott är det.
M u m s.
/A.

DAGENS OUTFIT. -78.

Hello!! Idag hade jag en har-inget-att-ta-på-mig-för-inga-kläder-är-fina-längre-dag. Brukar då dyka in i mammas garderob, men idag blev det pappas. Hittade hans randiga stickade tröja som även har räddat mig förut. Se där, problemet löstes på några sekunder. Så enkelt.
Pappas tröja.
Skjorta: H&M.
Ringar: Stylebytyra.se, H&M.
Leggings: Gina tricot.
Boots: Dinsko.
/A.

PAPPAS TRÖJA.

Klär mig i pappas tröja idag. Hej mysigt. Nu har tiden förövrigt flygit iväg och jag borde vara på väg till skolan nu. Så hela dagens får ni se i eftermiddag. Hörs då. :)
/A.

ETT PAR RANDIGA STRUMPBYXOR.

I lördags var jag och mamma på stan en snabbis. Fick bland annat med mig ett par randiga strumpbyxor hem. :) Hej roligt. Så ser ni någon med randiga strumpbyxor vandra på gatan framöver, är det möjligt att denna person är jag. Sedan har jag redan hunnit spana in ett par till. Dem måste, bara måste hamna i min garderob också. 
Lindex: 80:-
/A.

ÅRETS HÖSTBILDER!

Har så mycket att göra. Men så lite tid. Därför blir det knapert med uppdatering. Men hey, det blir som vanligt snart! Eller ännu bättre. I dagsläget har jag årets höstbilder att bjuda på. :) Fotade i fredags med min kära Nathalie. Nu känner jag att det är höst på riktigt.
♥!!
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -31.

Sitter på fredagens engelska lektion. Ska strax vara lite duktig!! För att göra det lite roligare så hänger Rihanna i mina hörlurar. :) Hon är hel grym. Ojdå, nu har läraren märkt att jag har annat för mig. Så dags att sätta fart!! Latero.

Jag älskar denna brud!! Himla bra. För bra.

/A.


UPP MED MUNGNIPORNA.

"Dear whoever is reading this,
you are beautiful & someone out there is crazy about you.
So smile,
cause life is too short to be unhappy."
/A.

GODISDRÖMMAR.

Sjuk idag. Sysselsätter mig bland annat med att titta igenom sommarbilder. Som ännu inte har raderats ifrån kameran. Bläddrar förbi sommarbilderna och kommer till helgens bilder. Märker att kameran fick vila. Men ändå hinner jag dregla. Över några godisar. Men vem som helst kan väl se att dem ser himla goda ut?? I vilket fall så vattnas det i munnen. Dock äger jag inga såna idag. Men att drömma går lika bra. Så vilja ha godis+sova+drömma=godisdrömmar.
Hej gott.
/A.

EN STICKAD GRÅ POLOTRÖJA.

Jag som har varit på jakt efter en stickad polotröja, hittade en i helgen!! :) Ville ha en i någon färgglad färg. Men det fanns det inte. Så det det fick bli en grå. Duger. Gott och väl. Hittade den i en affär som jag aldrig kommer ihåg namnet på. Helt galet störande. Men det är väl kanske det minsta problemet här i världen. För nu har jag den hängandes i garderoben!! :) Sedan så är den himla gosig.
199:-

EN HEL MYSIG HELG.

Goddagens. :) Elr något i den stilen. Här sitter jag denna ljuva måndag och ska strax parkera rumpan på rummet. Få lite saker gjorda. Det ska nog gå. Har fått en massa energi ifrån helgen. Den var förövrigt hel mysig. Fick pussa en massa på världens sötaste ungar. Sådant gör mig glad. Vi sysselsatte oss även med att äta goda saker. Köpa fina saker. Och bara umgås. Allt det gjorde att det blev totalt bäst. Bäst. 
Här ovanför syns jag i min nya tröja. Den har jag tänkt visa bättre lite senare.
/A.

DAGENS OUTFIT. -77.

Men hej-tjena-hey allihopa!! :) Tänkte berätta att jag i helgen kommer befinna mig hos syster. Med resten av familjen. Blir kul!! Och jag kommer inte tillbringa tid vid datorn. Nu vet ni (Alla som vill veta, hah!) att jag inte har försvunnit, då bloggen kommer vara tom på uppdatering. Så hörs gör vi på måndag! Om inte tidigare. :) Toppen. Och för tillfället har jag dagens att bjuda på..
Skjorta: H&M.
Halsring: Lindex.
Ringar: H&M, KappAhl.
Cheap Monday jeans.
Boots: Dinsko.
/A.

EN SVART SKJORTA.

Totalt hyper just nu!! Måste göra något åt all denna plötsliga energi. Kryper i benen. Sedan ska jag sätta mig ner och vara duktig med plugget. Great!! Nu när jag är så hyper, kan jag även slänga upp en eller två bilder på min nya skjorta. En helt vanlig svart skjorta. Passar ungefär till allt. Och är just därför himla bra att ha!! :)
H&M: 99:-
/A.

HARRY POTTER.

Totalt förälskad i Harry Potter. Böckerna rockar!! Läste första boken i Kroatien, då vi var där i somras. Låg i skuggan och en himla söt kille var bara några meter ifrån mig. Blev hög på socker och var tvungen att lägga blicken på något annat för en sekund. Blicken hamnade på familjens strandväska. Rotade igenom den bara för att. Och hittade då första boken som tillhörde lillebror. Så tack killen. Just för att du var så söt, att jag var tvungen att lägga blicken på något annat för en sekund. 
Inne på tredje boken nu!! :)
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -30.

Tidigare idag föll jag över en låt som är någorlunda ny. Nu sitter jag här och kan inte räkna på tummar och tår, om hur många gånger jag har lyssnat på den. Tappat räkningen. Så hejhej bra låt. Men kanske är det själva Cher som gör att den är så bra?? För jesus, hela hon är förtjusande!! Sedan att hon passar så fantastiskt bra i frisyren, får mig att spy en gnutta. Hel ball. Den dödar. Verkligen.
/A.

EN SVART PONCHO.

Köpte en svart poncho för ett tag sen. :) Dock har den inte kommit till användning än. Men det kommer!! Den går även att ha som kofta (Med hjälp av en knapp på vardera sida!). Kul att kunna variera. Himla praktiskt egentligen.
KappAhl: 199:-
/A.

LILLEBROR FYLLER 11 BAST IDAG.

Hej gott folk. Hej alla. Hej. Idag har min lillebror äran. :) Han blir 11 bast. Stor kille!! Har förövrigt ätit inprincip hela dagen. Herregud. Himmelriket. Och hej matkoma. 
Tusen grattis, lillebror♥!!
/A.

MÖBLERAT OM RUMMET BLAND ANNAT.

Man kan ju nästan undra var jag har hållit hus sedan torsdagen. Men om vi säger såhär: Lite på rummet där det möblerades om en gnutta. En sen middag på en pizzeria. En stund hos Nathalie. Därefter var fredagen slut. Och september tackade för sig och virvlade iväg på andra vägar. Nu tar lilla oktober plats och gör sig hemmastadd. Så första dagen i oktober betades av där man kan köpa fina saker. Därimot kan man inte strosa runt i affärer med småbröder. Hah. Omjöligt. Men några saker följde med hem. Bättre än inget. :)
Förälskad på nytt i mitt rum!! :) Nu vill jag befinna mig där hela tiden. Sjukt vad lite flyttning av möbler kan göra. I vilket fall känns det tiotusen gånger större nu. Känns fint.
/A.

RSS 2.0