DAGENS OUTFIT. -76.

Frustrerad. Varför finns det bara ynka 24 timmar på ett dygn?? Det är för lite. Iaf just nu. Vill göra så himla mycket. Men tiden räcker inte till. Det här dödar. Dela på mig i några bitar eller så. Och nedanför syns det som jag flänger omkring i denna dag. :) Ja, elr jag gjorde det tills skjortan blev nedsmetad med mat. Hah. Ibland spårar det ur helt enkelt. Och skjortan byttes ut till jeansjackan. Ingen större fara skedd egentligen!
Skjorta: Cubus.
Linne: H&M.
Ringar: KappAhl, Sylebytyra.se, KappAhl.
Jeansleggings: H&M.
Converse.

/A.

GENIALT, ELLER NÅGOT SÅDANT.

"I wish falling in love had traffic lights. Then I would know if I should go for it, slow down, or just stop."
/A.

ROSA OCH ORANGE NAGLAR.

Kunde inte alls välja vilken färg jag skulle ha på naglarna för nån dag sen. Vilket problem va?? Inget problem alls egentligen. Har kommit på att det är mycket enklare att köra på dem färger man är sugen på samtidigt. Roligare också. Blev rosa och orange. Funkar väl?? Jaja. Så ser dem ut just nu. :)
/A.

PLUGG PÅ CAFÉ PETTER.

Hej!! Idag har vi varit lediga på grund av studiedag. Dock tänkte jag jobba ikapp på svenskan och gick upp vid 9-tiden. En timme senare befann jag mig på Petter. Där åt jag frukost/lunch och pluggade i några timmar. Himla skönt. Gick hundra gånger bättre att koncentrera sig när man inte hade datorn elr något liknande bredvid sig. Och har även kommit ikapp en del!! Toppen. :)
Jag bestämde mig för en baguette med kycklingröra och en kopp te.
Sedan började jag skriva på svenskan och det goda slank ner i magen.
Efter några timmar tittade jag mig runt ordentligt och märkte att taket var täckt med tidningspapper. Ballt.
Sist tittade jag på mitt favorithörn. Älskar hur alla koppar är staplade ovanpå varandra. Himla fint. Efter allt det sa jag hej till tjejerna som jobbade och gick glatt hemåt.
/A.

DAGENS OUTFIT. -75.

Söndag idag. Svenska plugget står på schemat. Istället dyker jag in i garderoberna. Skapar kaos. Tar på mig en svart stickad tröja. Snubblar över en jeans skjorta och slänger på mig den över. Som förövrigt tillhörde syrran för ett tag sen. Känns naket fortfarande. Bestämmer mig för att en silvrig arm cuff får ta bort den där förbaskade nakenheten. Och ett par ringar. Precis så hittar ni mig klädd här hemma. Nu ska jag ta mig i kragen och få en del av svenska plugget gjort.
Skjorta: H&M.
Tröja: Ellos.
Arm cuff: Cubus.
Ringar: KappAhl, från Bosnien.
/A.

EN SÖT POJKE.

Igår fick jag umgås med en sötnöt!! Vi skrattade massor, målade mina naglar och då kameran åkte fram hade han mer nöje av att titta sig själv i spegeln, än i kameran. Tummen upp på allt det.
/A.

FREDAGENS FRUKOST.

Godmorgon.  Slängde mig igår framför datorn endast en snabbis, men hade då inget att komma med. Så det fick vara. Idag betar jag av sista dagen på Petter. Jag vill ha mer prao ju!! Har haft det för himla bra. Och det tackar jag för. Här nedanför får ni se frukosten, som nu ligger fint i magen..
Himla gott.
/A.

TVÅ SILVRIGA RINGAR.

Igår skulle jag införskaffa mig en ny stor silvrig ring, då min från H&M är lagomt sliten. Men istället för en ring, blev det två. Åh, dubbeltoppen på det då. Känns fint.
Den vänstra gick på 20:- (Rea!! Halva priset ungefär!) och den högra gick ungefär på 60:-, från KappAhl.
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -29.

Herregud. Hon gör det igen. Finaste Melissa Horn. Nån som gillar henne och har missat hennes senaste låtar?? Nej, inte jag heller!! Den senaste tiden har jag nästan bara lyssnat på hennes låtar. Som ett beroende. Försökt få en favorit. Och vet ni?? Går inte att bara ha en favorit. Omöjligt. Alla är favoriter. Helt enkelt.
Och har jag sagt att jag rent av älskar henne?? Nehe, men jag älskar våran underbara Horn!!
/A.

DAGENS OUTFIT. -74.

Hey bananas! Hej puddingar! İHola amigos! Skulle kunna slänga iväg hej på bosniska, men detta får räcka idag. Idag avklarade jag första dagen på praoen. Grymt. Jag trivs himla bra. :) Befinner mig på världens mysigaste café denna vecka, så att säga. Den såkallade dresscode:n på detta fina café är svart/vit och jag flängde omkring med svarta kläder idag. Nästan så att jag gick över gränsen när jag igår kväll satte mig och målade naglarna svarta. Bröt av det hela med lite silvrigt. Sedan fick jag låna ett sött rosa prickigt paraply när jag skulle traska hem i regnet. Himla snällt. 
Kofta: Cubus.
Tröja: Lindex (Ny!).
Halsband: Lindex.
Ringar: H&M.
Jeansleggings: H&M.
Boots: Dinsko.
/A.

SÅ SOM JAG HAR SAKNAT HENNE!

Ni vet när det gnager i magen av saknad? Och den saknaden består av inte kunna prata med sin bästaste vän?? Att inte kunna ringa när som helst för att bara säga "Hej, nu har jag jätte tråkigt, kan vi snacka?" och sedan prata i evigheter. Eller när killen som man gillar sagt nåt fint och man bara vill springa hem till sin bästis. Skrika rakt ut av lycka och hon ska bli orolig för att man inte har så mycket vett i skallen. Men förstår snabbt att det är på grund av den där killen, när hon märker det där stora leendet i ansiktet. Eller när man är jätte ledsen och hon gör det pytte lite bättre. Genom att bara finnas bredvid en. Den dumma saknaden har jag haft i vecka. Min bästaste Nathalie har tillbringat en vecka i Turkiet. Men nu är hon hemma!! :) Måste jag föresten nämna att hon har blivit sådär härligt brun?? Inte speciellt roligt. För jag ser ut som en grå mus bredvid henne. Jaja, jag är glad i vilket fall för hon är hemma nu, och jag kan pussa (Bita!) på henne hur mycket som helst!! Lycka. Slänger upp några bilder från igår, då vi var med varandra en stund..
Min vackra!
/A.

EN HALSRING.

Äntligen!! :) Igår haffade jag en halsring jag velat ha i evigheter. Y E S. Himla fint. Och enkelt. Hey, jag är nöjd.

Lindex: 99:-

/A.

MIN LÖRDAG I PUNKTFORM.

Eftersom jag vill berätta om det senaste så enkelt som möjligt, testar jag något nytt. Nämligen punktform.  ↓
*La mig vid 5 efter middagen igår.
*Skulle vakna en timme efter.
*Vaknade istället vid 1 efter att fredagen var över och lördagen hälsade på.
*Vred mig i sängen och var pigg.
*Somnade om efter nån timme och sov till 10.
*Sov ungefär 15 timmar och jag skyller på att jag var himlahimlahimla trött!! Hah.
*Gick en runda på stan med mamma.
*Var på jakt efter en tröja till praoen (Berättar mer om det senare!!)
*Hittade även ett fint halsband.
*Hittade även några till saker som jag s k a köpa!! Så fina.
*Kom hem och hittade världens största nektarin (Allvarligt, dubbelt så större än en vanlig!)
*Sedan skulle jag städa rummet.
*Men istället gjorde jag andra saker.
*Dock ska jag ta tag i det nu, lika bra.
*Sedan ska jag somna framför tv:n med ostbågar och något mer gott.
Min lördag. Och jag vet inte riktigt om ni fann något intressant i det dock. Heh..
/A.

TRO PÅ DIG SJÄLV.

"There are so many people out there who will tell you that you can't. What you've got to do is turn around and say - Watch me."
/A.

DAGENS OUTFIT. -73.

I somras då vi kom hem från Bosnien så stannade jag kvar hos syster några dagar. En kväll satt vi och tittade igenom kataloger som innehöll en massa höstkläder. Jag tröttnade ganska fort på det eftersom hösten kändes avlägsen och övergick till att jollra med lill killen. Dock hann jag se på flera bilder där man matchat tröja och skjorta. Föll för det direkt. För hur snyggt är inte det?? Och idag gick jag klädd så..
Tröja: H&M.
Skjorta: Cubus.
Arm cuff: Cubus.
Ringar: H&M.
Cheap Monday jeans.
Boots: Dinsko. (Bättre bild på dem om ni scrollar ner några steg!)
/A.

TVÅ BASPLAGG.

För ett tag sen fick jag hem två plagg som kommer användas flitigt nu i höst. :) Ett par svarta leggings från Gina tricot och en svart kjol från Rut.m.fl. Himla bra att ha. Nu vill jag bara fylla på garderoben med ännu fler fina höstplagg!! Åh. Kul.
Leggings: 99:- /Gina tricot.
Kjol: 99:- /Rut m.fl.
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -28.

Wooohoo!! Bland annat låten här ↓ har spelats under plugget ikväll. Himla bra. Sen är Nicole himla snygg!! Upp med händerna för det och rocka med!! Och sedan bara en liten notis här..se för guds skull inte bakåt. För det känns som att om det inte funkar första gången så kommer det inte funka i fortsättningen. Så istället för att stå och gräva ner sig ännu mer i en dum löjlig grop som till slut kommer kräva lång tid att ta sig upp ur, hoppa ur den. Och blicka framåt. Finns tusentals prinsar och prinsessor där ute. En för oss alla.
/A.

NUTELLA DIREKT UR BURKEN.

Jag och mina tjejer rände ute i skogen idag (Friluftsdag, vi körde på orientering!) och efter det var jag bara tvungen att komplettera med nånting. Hittade en nutella burk i köket!! Åh. Direkt ur burken. Godast att äta så. Lovar!! Nu ska jag sluta slöa och hoppa in i duschen. Senare blir det engelska plugg. Åh, hej, nu kör vi!! Latero puddingar!
/A.

DAGENS OUTFIT. -72.

Pust. Damp ner framför datorn för en liten stund. Vilar huvudet en stund och lyssnar på musik. :) Här nedanför ser ni vad jag trallar omkring i denna dag (Hade även en svart kofta, för att vara alldeles exakt. Dock kom den inte med på bild. Men som sagt. En svart vanlig kofta!)..
Blus: Culture (Måste vara nåt märke, aldrig hört talas om en sån affär iaf!). Rut m.fl.
Ringar: H&M, Lindex.
Högmidjejeans: Bikbok.
Skärp: Gina tricot.
Boots: Dinsko.
/A.

EN LITEN TITT PÅ DAGENS.

Hej alla!! :) Har lite bråttom så hinner bara slänga upp en titt på dagens! Men visar hela i eftermiddag! Klär mig i vilket fall i Nathalies blus. Himla fin. Har snott med lite plagg från henne då hon under veckan är i Turkiet (Hej lyx!!). Och hej Inga Klädproblem framöver. Likey likey!
/A.

ÄR HÖST REDO SNART.

Okej. Mina jeans-byxor-leggings som jag har på mig under dagarna då jag vistas utomhus åker alltid av då jag kommer hem. För instängt i saker som täcker benen. Klarar inte av det. Istället drar jag på mig ett par shorts. Lever kvar i nåt som kallas sommar och som har försvunnit för att vila upp sig. Hösten hälsar på och tar plats. Min inspiration är på botten och velar. Vill inte ha höst. Eller något kallare. Himla mysigt egentligen. Men ändå. Att klä sig i allt som kallas sommar lockar mycket mer. Nu ska jag gå och köpa tidningar för inspiration. Nu ska hösten bli något positivt. Banne mig. Vi hörs om någon dag. Då kommer jag vara höst glad och allt vad det innebär. Kramkram!
Åh, den fina virkade blusen går ju att bära i höst även! Virkat är fint. Pepp, pepp, pepp!! :)
/A.

ÄPPELKAKA MED VANILJSÅS.

Såg att det fanns några bitar kvar av äppelkakan som mamma gjorde. Så en av av dem resterande bitarna som var kvar åkte ner i min mage. Hej gott. Och hej alla där ute. :)

/A.

ÄLSKLINGS H&M.

Vissa kvällar har jag suttit med H&M:s höstkatalog och dreglat ihjäl mig över vissa saker. Så snygga. Jag vill shoppaaa!! Men helst bosätta mig i en H&M affär. Älska H&M.
/A.

EN KVÄLL-NATT-MORGON MED MIN MAN.

Igår var jag med Amelia (Och därför blev det en gnutta tomt här.)!! :) Vi hade det himla roligt. Himla mysigt. Och himla skrattigt. Och himla allt. Toppen. Och nu slänger jag upp lite bilder sen det senaste dygnet..
Vi sa hej till internet världen. Och åt himla mycket godis. Så att vi knappt orkade middag sedan.
Min alldeles egna Edward.
Vi gick ut på en promenad i en timme ungefär. Och notera, att vi bara gick över vägen. Hah.
Brukar oftast spåra ur på slutet!
MEN HALLÅ?? Snacka om att vara snygg!! Mannen min, du dödar.
Sedan gick vi in och parkerade oss framför datorn. Pratade och tittade på film innan vi somnade. Mysigt.
Nästa dagen befann vi oss på skolan. Och här ovanför syns jag med min sockersöta Kornelia.
Här är glada Malin (Min lypsyl räddare, när jag glömt min egen!) och vackra Lina (Min iphone lånare, så att jag får ha lite roligt!).
Och sist så har vi killen med smilegropar (Han har två stycken till och med!! Orättvist!). Finns det något finare än smilegropar??
/A.

DAGENS OUTFIT. -71.

Hejjj!! :) Eftersom jag och herr Självutlösare har glidit isär lite den senaste tiden, så har jag fått jaga småbröder för att dom ska ställa sig bakom kameran åt mig. Med lite viftande med godis så fick jag tillbaka kameran med helt okej bilder. Och *trummvirvel* här nedanför kan ni se dagens..(Ja, jag älskar att bitas som ni ser på sista bilden!!)
Kofta: Cubus.
Linne: Vero moda.
Ringar: KappAhl, H&M.
Jeansleggings: H&M.
Boots: Dinsko.
Adidasväska: Stadium.
/A.

TEATER START OCH JAG ÄR SÅ GLAD!!

Första teaterträningen ikväll efter uppehållet. :) Och idag klarade jag nåt som jag inte gjort tidigare. Improvisation övningar nämligen. Men idag försökte jag och körde på bara. Det gick ju!! Tanken "Det här var ju kul!" flög omkring i huvudet. Oj, helt galet vilken omvänd uppfattning man kan få efter att man puschat sig själv över gränsen som är svindlande och läskig.
Men hej glada jag!!
/A.

BLÅTT NAGELLACK.

Målade naglarna blåa igår kväll. :) Mitt andra nagellack från Bosnien. Har ett liknande i just blå färg, men denna är snäppet mörkare. Likey likey.
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -27.

Låten nedanför hörde jag genom kusin för nån vecka sen. Och vadå? DEN ÄR SÅ GRYM!! Himla härlig. :)
/A.

HEJ BALLERINA PAKETET.

Idag är det söndag. För er som missat det. Och det är en sån söndag så när klockan slår åtta slag ikväll så sitter jag fortfarande i pyjamas. Vilken lyx att bara slänga sig i sängen ikväll efter tandborstningen (Faktiskt höjdpunkten sådär innan läggdags!). Och vilken lyx att pappa skämmer bort en med ett ballerina paket. Tusen tack pappa. Allt är lyx idag. Jösses. Vilken bra söndag.
/A.

DAGENS (GÅRDAGENS!) OUTFIT. -70.

Vaknade upp hos Nathalie igår morse (Just därför bloggen blev utan uppdatering i torsdags!). Vi bytte kläder för dagen. Allt var hennes förutom möjligen trosorna. Nästan så att jag andades genom henne. I vilket fall så bar jag hennes himla fina halsband. Nästan så att jag vill gråta för att jag inte äger ett sånt. Under jeansjackan skymtade världens skönaste t-shirt. Benen pryddes av hennes svarta Cheap Monday. Och på fötterna ett par vita converse som gjorde så att fötterna svävade på moln.
Jeansjacka: Gina tricot.
T-shirt: H&M.
Halsband: Primark - London.
Cheap Monday jeans.
Converse.

/A.

ETT FINT MOTTO, KÄMPA HELT ENKELT.

"When you fall down. Get up."
/A.

DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA.

Gråter. Snörvlar. Ler. För att personerna nedanför har gått igenom nåt så hemskt. För att dem ändå kan le. För att dem är så starka. Dumma cancer. Och snälla ni. Titta på den korta filmsnutten här nedanför. En elr två gånger. Eller 9 och ännu fler gånger som jag.
/A.

MINA SVARTA BOOTS.

Okej. Jag är dökär. Wow. Aldrig känt såhär tidigare. Det är menat att jag ska gifta mig med dessa. Mina nya svarta boots. Och det bästa av allt? Ingen chans att dem kommer göra så att jag ligger ner och dör för att kärlek suger. Ingen chans i alla kategorier. Lättast att förälska sig i saker som inte kan göra en ledsen. Kärlek är bäst nu!!
Dinsko: 399:-
/A.

RSS 2.0