LJUVA DRÖMMAR. -6.

Men kolla här ↓ vad fint!! Nu vill jag bli stor på en gång så att jag kan få bo lika fint, även fast jag går omkring med en villejblistörreångest ungefär hela tiden. 
/A.

SÖTA FIGURER PRYDER MINA NAGLAR.

Söta figurer Á la Nathalie. Dem gör mig lite fnittriga faktiskt. Heh.
/A.

PHYSALISHÄNG MED BÄSTIS!

Tjabba!! Hela huset lider av internetbrist, så jag vimsar runt på annat håll. Just nu sitter jag ute med Nathalie och käkar frukt. Lite omväxling mot allt annat sött. Det funkar. Hejhej så länge då.


FÖRTJUSANDE ÖRHÄNGEN.

Örhängen i present av en fin vän. Likey likey.
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -51.

När jag lyssnar på den ↓ låten (För himla fin, mmh.) så kommer jag alltid att tänka på världens finaste kärleksvideo. Beror nog på att jag fastnade, riktigt fastnade för låten när jag satt och tittade på videon ungefär en miljon gånger i ett antal dagar förut. Kärlek alltså.
/A.

HEMMA EFTER EN FANTASTISK HELG.

Under helgen så åkte kameran fram vid ett fåtal tillfällen och här ↓ kan ni få lite hum om vad jag hade för mig. :)
Hängde med syrran i Gävle och åt godis i väntan på nästa tåg.
Knäppte upp byxorna och slängde över benen på sätet bredvid mig i tåget. Just för att det är så himla skönt att sjunka ner i sätena och bara vara.
Åt den godaste lunchen på länge som bestod av hemmagjorda hamburgare och bröd, med en massa annat gott till.
Jag och pluttis gjorde halsband och armband.
Hängde på stan och åt lunch med fina tjejer och universums sötaste prins.
Mumsade i mig goda karameller på tåget hem som jag hade fått från syster. Och snipp snapp snut så var denna fantastiska helg slut.
/A.

DAGENS (GÅRDAGENS!) OUTFIT. -102.

χAlldeles snart åker jag iväg till syster och hänger där lördagsöndagmåndag. Kommer hem på måndagkväll och jag sitter nog här vid favoritdatorn på tisdag igen. Ska bli så himla roligt. Jaja, här ↓ kan ni se gårdagens. :) Bar en jacka som jag ganska nyligen fått och den kan vi väl prata lite mer om någon annan gång. Sedan bar jag halsbandet, nya tröjan och älsklingsjeansen som är solklara favoriter. Och lite ringar på det. + Mina stövelboots som jag är förälskad i.
Jacka: H&M (Ny!!).
Linne: H&M.
Halsband: KappAhl.
Ringar: Lindex, Stylebytyra.se.
Stövelboots: Skopunkten (Syns helt klart bättre i detta och detta inlägg!!).
/A.

TVÅ RINGAR I PRESENT.

Fick två ringar i present från en sockersöt vän. :) Så himla fina!!


/A.

LJUVA DRÖMMAR. -5.

Kan inget annat än att tokälska det ↓. 
/A.

INNAN NÅGON ANNAN GÖR DET.

"When is the best time to tell someone you love them?
- Before someone else does."


/A.

KIWI.

KIWI ÄR SÅ LJUVLIGT GOTT!! Dör en godhetsdöd liksom. 
/A.

MITT BEATLES LINNE.

Köpte ett The Beatles linne inne på H&M för snart en månad sen. Helfränt. Tänk så fin den kommer vara nu i vår och framför allt i sommar. Ja. Jag är hemskt nöjd.
149:-
/A.

UNIVERSUMS BÄSTA KRÖNIKA AV FORNI.

Älskade Forni skrev ungefär universums bästa krönika för ett tag sen. Förbannad bra. För den är så himla sann och alla, verkligen alla borde läsa den. Här är min favoritdel:"Förlåt mig men jag hatar verkligen gym. Och jag älskar kolhydrater. Jag tycker godis är jättegott. Jag har inte så fint hår. Min mage är rätt mjuk. Mina ben är inte milslånga. Jag har inte hunnit läsa nyheter på flera veckor och har ingen aning om vad som händer i världen just nu. Jag har inte sett en rad av alla de klassiska filmer man "måste ha sett". Jag gråter offentligt oftare än vad som kanske anses vara okej." LÄS HELA KRÖNIKAN för guds skull också bara. Så värt.
Bild för snart 1 år sen. Picknick med bästis och proppar munnen full med muffins. Såhär är jag lycklig.
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -50.

Syrran var på Lalehs konsert igår och enligt henne var Laleh grymt himla bra. :) Men ojdå, kanske inte så förvånande ändå?? Hela hon verkar ju vara helt fantastisk!!
/A.

GLASSGLASSGLASS.

Käkar glass. Har fått för mig att det ska lindra denna söndagsångest som kryper i kroppen. Annars är väl allt fint. Fina sol. Fina lillebror, som ber om att få datorn för att titta på en himla viktig match tydligen. Men snälla, säger jag då. Fina jag, som är så snäll och ger med mig ändå. Hörs. Lite. Senare. :)
/A.

GULDIG LÖVRING.

En guldig lövring från H&M. Välkommen.

49,50:-
/A.

LJUVA DRÖMMAR. -4.

Här ↓ finner ni tre delar av tre olika kök. Hemskt fina.
/A.

NU ÄR PUNKTEN SATT SÅ HEJ.

"Don't worry about me,
my heart is not broken anymore.
You should actually be worrying about yourself,
because as far as I can see, you're still an asshole."
/A.

EN LÅDA.

NYTT PÅ RUMMET: Den ↓ lådan. :) En födelesdagspresent från min absolutaste favorit storebror (Har bara en, men ändå. Heh.) och hans tjej. Tycker den är himla fin och förundras över att dem lyckas pricka in presenter som jag tycker om sådär himla mycket. Hmm.
/A.

DAGENS OUTFIT. -101.

Idag trallar jag omkring i en ny tröja som jag har fått av en vänlig själ och ett par jeans som jag har gjort om lite och som vi kan prata mer om lite senare. + en skjorta därunder och lite ringar. Sedan så fick mina vita converse åka på idag för det är ju så himla fint vårväder. Länge leve detta väder liksom.
Tröja: Gina tricot.
Skjorta ifrån Jagvetejvarifrånlandet.
Ringar: KappAhl.
Jeans: Vero moda.
Converse.

/A.

VÅREN ALLTSÅ.

Har hängt med Nathalie ikväll och här ↓ finner ni oss på väg hem till henne. :) Lite glada. Lite knäppa. Och lite trötta. Alla dessa tre saker av solen som har stått högt på himlen idag. Våren alltså. Förbannad bra årstid. Enligt mig då.
Nathalie har fotat!!
/A.

PROMENAD MED MAMMA.

JUST NU: Hemkommen efter att ha varit på en promenad med mamma!! Så. Himla. Skönt. Ute. 
Leker hurtig eller något.
/A.

MINA SVARTA STÖVELBOOTS.

Hittade ett par himla fräna stövelboots inne på skopunkten för ett tag sen!! Dog en pirrhetsdöd när jag såg dem och ganska snabbt blev det bestämt. Mina vanliga boots skulle få grannar i skohyllan. Dessa är ju perfekta nu i vår då det är blött och slaskigt ute. Rent av förtjustförälskadochallafinaordivärlden i mina nya stövelboots.
199:-
/A.

HALLONGROTTOR OCH TE.

Lite fika. Lite kalorier. Lite gott. Och jag är nöjd.

/A.

HELGEN I LITE BILDER OCH ORD.

Tjabba!! Kom hem igår kväll efter en fantastisk helg hos syster med alla. Dra mig baklänges vad mysigt och roligt det var liksom. Här ↓ kan ni se lite av allt vi hade för oss under dessa dagar där nere. :)
Universums sockersötaste unge och en mormor.
Vi var ute och gungade i en sån där gunga som jag är så förtjust i.
Blåste även bubblor.
Hade en fiskbensfläta i mitt hår alla dagar för flätor är något som jag inte kan leva utan.
Syrran fick en aptajt rumpa i mina jeans. Nu är hon förälskad och planerar ett köp.
Pluttis och jag lekte söta.
Myste i syrrans ursköna rosa mjukisar. Ville liksom aldrig ta av mig dem även fast jag inte är en mjukistjej.
Igår pussades alla hejdå med varandra och sedan åkte vi till syrrans2 bo (Heh, som pluttis säger!!) och där åt vi pizza.
Därefter åkte vi hemhem och på vägen mötte vi en himla lång bilkö.
 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -49.

Strax åker vi till syster och resten av familjen och tillbringar helgen där. :) Kommer hem på söndag eller måndag. Hejhej så länge. P.S. Tills dess kan ni lyssna på en härlig låt här ↓. D.S. Bra va?? Ja.
/A.

TVÅ SAKER.

Äter fiskar med lillebror och bläddrar i mappen med kloka ord. Kika där ↓ i hörnet så hittar ni något väldigt klokt. 
/A.

LJUVA DRÖMMAR. -3.

Kan ej slita mig från alla dessa bilder på hur fint man kan bo. Ja, jag skulle kunna ge bort mitt påskgodis för att få hänga där på verandan i allt det rosa och gröna. Därefter öppna dörren och tralla över mattorna till stolen, som är täckt med det där tyget, med den perfekta färgen av orange för att placera rumpan där för ett tag. Och till sist springa och slänga mig i den där rosa sängen med vita, mjuka lakan.
/A.

PÅSKNAGLAR.

Målade naglarna igår och man kan väl kalla dem påsknaglar. Lite små fula och fina på samma gång.

P.S. På tal om påsk, nu är lovet igång!! :Der.
/A.

DAGENS (GÅRDAGENS!) OUTFIT. -100.

Slänger upp gårdagens som skulle ha kommit upp igår. Min 100:onde outfit märkte jag nyss, så hurra för det!! Bar en tröja med skjorta under och ringar och ett par jeans. ↓ här nere. :)
Tröja: H&M.
Skjorta: Cubus.
Ringar: Lindex, KappAhl.
Jeans: Cubus.
/A.

EN MASSA TEATERSAKNAD REDAN.

Förra veckan hängde jag på teatern varje dag några timmar med mina knasiga och rara teatervänner. :) För i helgen hade vi två föreställningar och det var lite pirrigt och massa roligt. Precis som det ska vara!! Och tänk att uppehållet för denna gång redan har startat och tänk att jag redan saknar det så himla mycket. Kan. Inte. Vänta. Till. Hösten. Fyra långa månader!!
Universums goaste och finaste tjej.
Kära teaterledare och mitt snygga as som agerade idrottslärare.
Pepp inför föreställning!! Världens bästa teatergrupp också.
/A.

ALMA THE MOVIE.

Nathalie gav mig ungefär univerums roligaste och finaste present när jag fyllde år!! En film om mig och henne och en massa roliga och knasiga och fina minnen. Det var så roligt att se att hjärtat nästan sprack av glädje!! Blev såhär :D helt enkelt!!
♥Har världens raraste bästis. :)
/A.

SÅ LE NU-NU-NU.

"You are never fully dressed until you wear a smile."
/A.

RSS 2.0