NYA SKOR TILL HÖSTEN.

Välkomnar mina nya skor med pussar och blickar och längtan över att vandra i dem när löven ligger på marken. Är så förtjust ska ni veta. Hittade dem inne på DinSko. Och vi hörs i helgen elr på måndag någon gång. Hejhej så länge.
299:-
 
/A.

TÄNK INTE SÅ MYCKET.

"SOMETIMES YOU HAVE TO STOP THINKING SO MUCH,
 AND JUST GO WHERE YOUR HEART TAKES YOU."


/A.

GRIMASKALAS.

Jag och min pluttis har grimaskalas och hänger med hennes favorit (Men jag kmr då först!! Ha.) i väntan på middagen. P.S. Kom och häng med oss om du vill. D.S. Alla raringar är bjudna.


/A.

PLANERPLANER.

Om jag lutar mig tillbaka i soffan, sätter mig bekvämt och kikar mellan benen (Hah.) så hittar jag brorsan som tokletar efter biljetter till helgens bravader!! Syster och hennes familj åker utomlands till helgen, men inte ska jag och brorsan sitta hemma för det. Utan på fredag drar vi till Göteborg. Inte lika festligt som att åka till värmen men hej och hå vad mysigt att hänga på Liseberg och strosa runt och köpa lite fina saker. IHHH. Längtar en massa.


NYTT ARMBAND.

Åker bort över helgen så därför kmr det inte vara så livat här. Men tills måndag hälsar på så kan ni glo ögonen ur er på mitt fina armband!! From Italy. Liten present från bästisbästis då hon semestrade.
 
/A.

DAGENS OUTFIT. -115.

Denna onsdag klär jag mig i min mysiga poncho och min blommiga klänning!! Plus lite mer.
Tygkassefrånettmystisktland.
Poncho: KappAhl.
Klänning: Rut m.fl.
Ring: Lindex.
Stövlar: Skopunkten.
 
/A.

LJUVA DRÖMMAR. -16.

Tre olika sovrum för dem minsta. Himlahimla fint tycker jag.
 
/A.

OH YEAH.

"To live a creative life we must lose our fear of being wrong."
 
/A.

FLYTTAT FRÅN LILLSTADEN.

Nu befinner jag mig i huset som ska agera mitt hem dem närmaste tre åren. Har efter sexton år i samma lägenhet (Rara hem.) flyttat många mil bort från min lillstad. Känns helknasigt. Lite sorgset. Och massa roligt. Imorgon har jag min första skoldag och jag känner på mig redan nu att jag kmr bita ihjäl mina naglar på bussen in till stan. Jag som i hela mitt liv har klivit upp en kvart innan skolan har börjat och haft tio ynka minuter till skolan ska nu kliva upp mycket tidigare och även åka buss vareviga dag (Kan ju nämna att jag inte precis tycker om bussar?!?! Maha.). Men det ska gå bra. Känns så himla härligt med en utmaning, så allt detta nytt sitter perfekt. P.S. Bor hos syrran och hennes man och hennes två barn. D.S. I Örebro. ---> Lite sånt här har jag haft för mig idag..
Jag och pluttis hade båda blommiga klänningar.
Ny kompis till vänster. Så söt.
Och vi hängde massor i en sån där gunga som jag tycker om så mycket. Tänk att jag nu bara behöver öppna ytterdörren och gå tre meter för att hänga i en sån!! Hah.
 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -61.

GER ER TVÅ ORD: S Å H Ä R L I G.
 
/A.

FINASTE SOMMARKVÄLLEN.

Igår var det världens härligaste sommardag och på kvällen så hängde jag med den mest godhjärtade personen jag känner!! Min blondie. Så fantastisk fin och härlig nära vän!! Och detta hade vi för oss..
Vid 6-tiden så trallade vi iväg och åt på en av mina favorit pizzerior.
Efter två överfulla magar av väldigt himla god pizza så promenerade vi till lillparken och hängde där.
Och sprudlade av lycka. 
Pussades i massor.
Och gosikramades.
Vi lekte även söta.
Och såhär ledsna var(ÄR!!) vi över att vi inte kmr träffas på en halv evighet.
♥Raraste jag känner. 
 
/A.

NYA BLÅMÖNSTRADE BRALLOR.

I juni någon gång så fann jag ett par till mönstrade brallor!! Från Vero moda. Har ju dessa sedan ett år tillbaka och det året har väl varit mitt bästa någonsin. Vet inte hur jag tidigare har klarat mig utan såna här fina och gosiga brallor?!?!? ÄlskarälskarÄLSKAR dem. Ska förövrigt bli så skönt i höst att slippa hitta på ursäkter till mig själv (Och andra.), varför jag prompt ska ha gosingar på mig och inte ett par shorts eller en söt klänning som alla andra vissa dagar.
50:- på rea.
 
/A.

HÅNGEL OCH SÅNT FINT.

Lite bilder från kärleksmappen som håller på att sprängas. Vill inte ens kolla hur många bilder jag har samlat på mig. Men vad göra när det är så fint. Och här är några till för er som inte sett, KLICKKLICK.
 
/A.

HALLÅ VÄRLDEN.

Nyligen hoppat ut ur duschen och är allmänt cool och töntig. Nu ska coola jag skita i allt vad denna dag har att erbjuda och därefter ska den töntigararalydiga jag göra allt som är planerat för denna molniga måndag. Hejhej.
 
/A.

DAGENS OUTFIT. -114.

Trallar runt i min färgsprakande klänning denna söndagskväll!! Solen är ju framme och då måste man bara passa på att springa omkring barbent och barfota, som när man var sju bast och alltid kom hem med skitiga fötter. Lovelylovely. 
SÅ :D ATT JAG NÄSTAN SPRIIICKER.
Tröja: Lindex.
Klänning: H&M.
Ringar: Bikbok, H&M.
Solisar: H&M.
 
/A.

DENNA LILLA STAD.

"This small town hasn't room for my big feelings."
 
/A.

HEJHEJ FRÅN OSS.

Jag och pussis är ute och svettas!! GogoGO.


MINA NYA TRÄNINGSSKOR.

För snart en månad sen köpte jag ett par nya träningsskor/löparskor. Dem är helt fantastiskt lätta att springa och promenera i!! Brukar även ha dem till vardags (Fick ungefär tiohundra komplimanger för dem av gamlingarna när jag sommarjobbade!!) och det lyser lång väg om mig. Maha. Älskar den neonrosa färgen. Så frän. Ja, jag är djupt förälskad och lär väl leva i dem i evigheter och lite till. 
Raringar.
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -60.

BrabraBRA.
 
/A.

MYSIS MED BÄSTIS.

Ikväll ska jag och Nathalie ha en klassisk bästiskväll!! Vi ska mumsa på godaste glassen i världen och kika på någon film. Inatt ska vi även snöra på oss träningsskorna och promenera en sväng. Och sist, men inte minst ska jag sno den bästa platsen i sängen vid sovdags!! Busibus.
LYCKLIGA JAG. ÄLSKADE NATHALIE. OCH VÅRA MÄN BEN&JERRY.
 
/A.

FRÅN&MED NU HÄNGER JAG UPP&NER!

Nathalie har pysslat ihop en ny design till mig. :D Härligtsköntovant. Och lilla jag tycker om den!!
GAMLA:NYA:
 
 /A.

HALLÅHALLÅ.

MEN HALLÅHALLÅ. Hur mår ni?? Själv mår jag prima. Sommarjobbet har jag avklarat och om ni kikar på bilderna nedan så kan ni följa loppet på mitt humör under dessa två veckor då jag har hängt med rara gamlingar. Väldigt :D är jag nu såhär i slutet av veckan då jag har tjänat ihop lite pengar och även fått en toffifeeask från sommarjobbet. Mums säger jag och slänger in en bit i munnen i denna stund och känner att detta räcker för idag. Tack för idag, slut för idag.
P.S. Kära Kaltrina från Jönköping, som undrar varför jag gör duckface på bilder så tryck på detta ord och säg mig om jag ser ut sådär på någon bild. Säg därefter till för all del om du hittar någon bild här i lillbloggen som detta såkallade duckface syns till. D.S. Vill ju gärna veta.
 
/A.

RSS 2.0