10 THINGS I MISS.

I all denna vinterhets så kan mina sommarkänslor, som hyser och pyser inom mig, slå volter runtrunt i kroppen som ger den effekten av sig att hela jag börjar sakna sommaren så mycket att jag springer till alla mina shorts, för att pillra på dem och dra till med världens suck, för att det är för kallt, för att dem ska kunna klä mina ben. Så vad är det nu som jag saknar så mycket?? Men kolla här ↓ bara!! Hur ljuvligt ser det inte ut att vara?? :)
Hänga i solen.
Hänga med bästa vän och den finaste hunden i universum.
Hänga med vänner på en filt och äta gott och leka ball.
Få sommarlov och vara jättejätteJÄTTE glad.
Henga med bestizzz i en sommarljuv klänning på midsommar.
Käka jordgubbar ur en jordgubbsfylld hink. Lycka.
Vara utomlands och hänga med världens gosigaste katt mitt i natten.
Bada i havet.
Och hänga på stranden med lillebror.
Slutligen kunna gå klädd såhär.
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -42.

OH HERRE, vad jag tycker att Cher Lloyd är ball (Är medveten om att det finns en risk, att jag låter som en tönt nu!! Hah.). Och bajspotta (Eh, ja..), hon är ju ungefär dösnygg också!! Orkar allvarligt inte. Fast om vi ska snacka om låten så tycker jag att den akustiska versionen är nästintill bättre. Deså. :)
Älskar slutet!! Så härligt ju.
/A.

ROSA OCH BLÅA NAGLAR.

Ja. I torsdags hade jag lite för tråkigt och det slutade med att mina naglar såg ut såhär..
Ganska roligt ändå?? Elr?? Nehe.
/A.

BULLAR OCH MJÖLK.

Hej LÖRDAG. Idag finns det inga gränser. Så först började jag dagen med bullar och mjölk. :) För flingor och fil finns inte i min värld idag. Och nu ska jag ha datakul!! Och på tal om datorn. Har inte haft något roligt att komma med, så därför har det varit så tomt här den senaste tiden. Okej?? Mmh. Eh, ja, latero!!
Mums.
/A.

ELSAS VÄRLD.

Jag älskarälskarÄLSKAR Sofi Fahrmans böcker (Elsas mode, Elsas värld, Elsas hemlighet.) och när jag fick veta att det skulle komma ut en serie så blev jag himla :D!! Och ni som tycker om hennes böcker har väl inte missat serien som visas på tv3 play?? Har nyss sett klart på det senaste avsnittet och som alltid, är det skratt som bubblar upp. Har ni inte läst böckerna elr sett serien, så läs och titta!! Så värt.
Själv tycker jag mest om böckerna. Men ja, jag är en boknörd så!!
/A.

DAGENS OUTFIT. -90.

Tjabba!! Idag trallade jag runt i Nathalies puderrosa kofta och svarta enkla linne och ett för himla fint halsband (Jag måste köpa mig ett snyggt halsband, jag också!!). Och benen klädde jag i mina svarta jeans och fingrarna gick då inte nakna, utan jag drog på mig ringar också. Puh. Det var nog allt. Och förlåt om ni har tagit igenom er all denna information om dagens klädsel, när jag bara kunde ha skrivit "Titta här ↓ så får ni se vad jag går omkring i!!". Men ja, ni kan ju även titta här ↓ om ni vill veta vad jag går omkring i..
Kofta: Cubus.
Linne: Cubus.
Halsband: Ur&penn.
Ringar: KappAhl.
Jeans: Rut m.fl.
/A.

SÖNDAGSFIN.

På syrrans begäran så lånade jag hem Nathalies locktång för ett tag sen och vid det här läget så är syrran helt galen i denna locktång. Oh dear. Hon tar ungefär varje tillfälle i akt att använda den och igår lockade hon håret på mig. IDAG har lockarna tappat en del av sin fina form men det funkar!! Så denna söndag är jag söndagsfin. :) Och jag trivs.
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -41.

Är väldigt himla glad och idag väntar roligheter som fika på stan med en vän och sådant kul. Jag är redo för denna lördag!! Och i samma veva kan jag slänga upp en grym låt här ↓. Grymt himla bra!! Oh.
/A.

ETT PAR VANTAR OCH EN HALSDUK.

Köpte mig ett par vita vantar och en vit halsduk på H&M i början av vintern. :) Elr i slutet av hösten. Vilket som. Dock har dem legat och vilat den senaste tiden, men oj, vad dem ska hänga med mig nu!!

Vantarna gick på 99:- och halsduken på ungefär 80:-
/A.

SNÄLLA HJÄRTAT, LÅT MIN HJÄRNA LURAS ISTÄLLET.

"My head says,
-Who cares?
But then my heart whispers,
-You do, stupid.."
Bilder från gårdagen.
/A.

FRUKTSALLAD TOPPAD MED CHOKLAD.

Säg HEJ till min fruktsallad!! Den ligger dock redan i magen, så ADJÖ funkar lika bra. Men va, så gott det var!!
Ett ord?? DELICIOUS.
/A.

3 BAST OCH HIMLA SÖT.

Jag har kommit över universums sötaste pojke!! 3 bast och jag vill bara nypa i hans kinder för att han är så söt. Maha. Kolla bara hur han trallar och dansar till "I'm sexy and I know it" här ↓.
/A.

FOTOGRAFERING OCH ANNAT ROLIGT.

Tjena. Idag har jag umgåtts med den mest bedårande personen jag känner!! Himla kul. :) Vi var och fotades av Model Lab. Det började med att vi blev sminkade (Det bästa som finns ungefär!! Lyx.) och därefter blev vi fotograferade. Sist så satte vi oss ned och tittade igenom bilderna. Jag som innan inte hade haft några planer på att köpa någon, fick ändå med mig en bild hem. Kul. Och därefter vandrade vi iväg och åt pizza. Oj, vilken fin dag jag har haft!! Ren glädje. ♥

                                                                          /A.

DAGENS OUTFIT. -89.

Igår gjorde jag ungefär ingenting. Lite skola, sov middag (Ljuvligt!!), läste en bok och skrattade åt syrran. Och IDAGIKVÄLL gör jag något annat. Något kanske lite roligare. Wopsi. Och innan jag avslutar detta med ett hejhej så slänger jag upp dagens!! Min korallrosa tröja som jag för ett tag sen trodde aldrig mer skulle komma till användning, fick åka på idag. Med en skjorta och lite mer. Ja, se kan ni göra här ↓. Hejhej.
Nathalie har fotat!!
Tröja: H&M.
Skjorta: Cubus.
Ear cuff: Ur&Penn.
Ringar: KappAhl, Stylebytyra.se.
Jeans: Rut m.fl.
Boots: Din sko (Looki!!).
/A.

3 EAR CUFFS BLAND MINA ÄGODELAR.

Jag har inte nämnt att jag fick världens bästa klapp av Nathalie!! :) Svävade upp till himlen och hoppade runt på alla moln av lycka, när jag såg innehållet. Nämligen ett antal ear cuffs. Och gissa hur :D jag blev på en skala 1-10?? Lägg på några nollor bara!! Har velat haft en ear cuff himla länge. Och nu fick jag inte bara en, utan tre stycken!! Tjena lycka.
Ifrån Ur&Penn. & bilderna är tagna av min fina Nathalie!!
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -40.

Jag är slö såhär på kvällkvisten. Kanske beror det på att den första skoldagen kan ha tagit alla min krafter. Eller att jag har varit extra stojig och störig denna dag. Fast det kan bero på att jag somnade alldeles för sent igår. Ja. Det finns alla möjliga teorier. Och förövrigt kan alla tre ha bidragit. Jaja. Denna plötsliga slöhet har lett till att jag endast sitter i min ensamhet (Är inte så ensamt som det låter!!) och lyssnar på musik. Och därför har jag inget roligare än ett låttips att bjuda på. Hoppas det smakar bra ändå!!


                                                                               /A.

EN MORGONPROMENAD.

Jag slog upp ögonen prick klockan 8, pigg som en lärka. Pigg?? Hemligheten är att gå och lägga sig innan det har slagit om till en ny dag. Min dag började iaf med en promenad och därefter en himla god frukost som bestod av lite allt möjligt. Bra start. Nu har jag tänkt hoppa in i duschen (Har haft det i tanke några timmar nu..hah.) och sedan njuta av den här sista ledighetsdagen till fullo. LET'S GO!!
Hoppas ni får en finfin måndag. :)
/A.

DAGENS OUTFIT. -88.

Vårat internet har varit ute på äventyr idag. Medan så har jag bland annat ätit och tittat på film och ätit lite till. Nu har jag planer på att sätta eld i baken och städa undan på rummet. Och därefter är det fritt fram för mig att hänga med datorn. Deal på det. Men innan jag sätter fart, så slänger jag upp dagens..
Tröja: H&M.
Ringar: KappAhl, Glitter.
Högmidjejeans: Bikbok.
/A.

EN GOD CHOKLADTOMTE.

Tjabba. Lite tidigare idag hittade jag en chokladtomte. Jag blev helt överlycklig och tog ett hopp i soffan och därefter sprang jag en mil runtrunt här hemma. Mamma blev galen eftersom jag välte ner hennes fina blommor i allt springande och tog chokladtomten ifrån mig. Då gjorde det så ont i hjärtat och mamma frågade då vad som kunde hjälpa mot det onda hjärtat. Jag sa att det enda som kunde hjälpa var att få tillbaka tomten. Då gav mamma tillbaka tomten och jag hjälpte till att städa undan all oreda jag ställt till med. Och därefter slank en del av tomten ner i magen på lilla mig. OKEJ. Nu skojade jag lite med er. Det enda som inte var påhitt var att jag faktiskt hittade en chokladtomte och att en del av den slank ner i magen. Dock lät det här ↑ mycket roligare. Förövrigt har jag tänkt kränga resten av tomten nu. Tjena då.
Hejhej tomten.
/A.

VECKANS BLOGGTIPS. -20.

Har förlorat mig själv i en blogg, som jag hittade för ett tag sen. En blogg som är fylld med alla möjliga slags tatueringar som människor själva har skickat in och som därefter har lagts upp. Oj, vad jag tycker om såna här bloggar. Och en dag ska min egna (Ogjorda än så länge!!) tatuering få skylta bland alla andra inspirerande bilder med tatueringar!! Det har jag redan bestämt. Punkt.


http://rodeo.net/tattoologist/

                                                            /A.

TA CHANSER OCH ALLT SÅNT DÄR.

"TAKE CHANCES. TELL THE TRUTH. DATE SOMEONE TOTALLY WRONG FOR YOU. SAY NO. SPEND ALL YOUR CASH. GET TO KNOW SOMEONE RANDOM. BE RANDOM. SAY I LOVE YOU. SING OUT LOUD. LAUGH AT STUPID JOKES. CRY. APOLOGIZE. TELL SOMEONE HOW MUCH THEY MEAN TO YOU. TELL A JERK WHAT YOU THINK. LAUGH TILL YOUR STOMACH HURTS. LIVE LIFE. REGRET NOTHING."


                                                                            /A.

VECKANS LÅTTIPS. -39.

Jag har nog sagt hundra gånger att Rihanna är så himlahimlaHIMLA grym!! Men ännu en gång, hon är helgrym!! Och sedan är hon så snygg att jag dör en gnutta inombords. Hon är allt. Score!!


                                                                                 /A.

RÄKMACKA OCH EN MASSA MER GOTT!

OJ, vad mycket gott jag har ätit idag!! Till frukost bjöd Nathalie mig på en räkmacka på världens finaste café. Där rök oskulden till räkor. Och det levde jag på ett tag. Någon timme efter blev det en lång promenad med en annan vän. Och efteråt kurrade magen lite och till min förtjusning hade mamma gjort spaghetti med köttfärssås. Och i nuläget umgås jag med colan i väntan på bullar och mjölk. Ikväll vankas det även häng med småbröder och någon film. :)
Kramdags!! Det går alltid hem.
/A.

DAGENS OUTFIT. -87.

TjenatjaHEJ!! Tänkte bara visa vad jag trallar omkring i idag. :) Så scrolla ner något steg och ta en titt om ni känner för det. TjenatjahejDÅ!!
Nathalie har fotat!!
Tröja: Monki.
Ringar: KappAhl, Six.
Byxor: Bikbok.
Kängor: Skopunkten.
/A.

HÖSTBILDER SOM SKA HOPPA IN I RAMAR.

Nathalie framkallade några av våra höstbilder i höstas och nu, efter flera månader har jag fått med mig dem hem. Så jag tänkte ta mig i kragen och låta mina ramar (Som är köpta i våras och jag hade en tanke om att dem skulle upp på väggen så fort jag kom hem, men icke. Hej lat!!) komma till användning. :) Nu ska jag leta reda på en hammare och någon spik. Dags att sätta fart!!

Resten av höstbilderna. Om ni är nyfikna och nya. Elr bara vill kika av en annan anledning.
                                                                               
                                                                                 /A.


EN ROLIG OCH FIN OCH SÅDÄR HÄRLIGT SÖT FILM.

Pillade på syrrans dator och fastnade framför en film. :) "My Girlfriend's Boyfriend". Den som förövrigt vill, kan kika på trailern och sedan övergå till att se filmen. För den var rolig och fin och sådär härligt söt. Här ↓ finns några av mina favorit ögonblick ur filmen.







                                                                                   /A.


DEAR H&M, GIFT DIG MED MIG.

H&M:s vårkatalog damp ner genom brevlådan för ett tag sen. :) Även denna gång (Här är någon annan gång och här ännu en annan gång!) så vill jag tömma plånboken på allt innehåll. Men nej. Jag har bestämt mig för att spara varenda krona. Vilket är svårt då jag ser alla plagg som ropar "Köp mig!!". Jobbigt läge. Det är liksom som att ha en godispåse framför sig, men inte få smaka. Här snackar vi plågsamt!! Får helt enkelt gifta mig med H&M. Men hur jag får självaste H&M på fall återstår att se. Latero!!

Tekoppen är obligatorisk när man hänger med H&M:s katalog!!

                                                                                     /A.


HALVA NAGELN I SILVER OCH ANDRA HALVAN I BLÅ.

Lånade syrrans nagellack och drog ett drag över nageln, vilket täckte ungefär halva nageln. Därefter rotade jag fram mitt blåa nagellack och lackade den andra halvan blå. Därefter färglagdes alla naglar på det viset och kanske att det gick lite överstyr. Men hey. Det blev roligare!!
Syrrans nagellack är ifrån H&M och i en mörkare nyans av silver och mitt blåa är ifrån Bosnien. :)
/A.

TÄNK ATT EN VIDEO KAN INNEHÅLLA SÅ MYCKET KÄRLEK.

Har stött ihop med världens finaste video och jag har gråtit som en tönt. Visst brukar jag dö några gånger för att kärlek suger bajs. Men jag avlider, verkligen avlider för att kärlek kan vara så löljigt fint också. Sedan är jag ungefär förälskad i deras kärlek som inte går att missa i videon (Titta ej om ni är allergiska mot pussar och sådant sött!! Och om det är försent, så prosit!!).
Blev även :D när jag såg att det fanns 3 videos till av dem!!

                                                                              /A.


RSS 2.0