TROR JAG KLARAR MIG VA.

"FUCK YOU, I WILL FIND SOMEBODY BETTER."
 
/A.

NATTBIO.

Har hängt på lillbiografen med glada människor och kikat på två skräckfilmer. Fy. Skräckfilmer är verkligen ingenting för mig!! Men jag hade en hand att klämma sönder och se, jag är levande!! Nu ska jag iaf sussa bredvid bästis så nattinatt alla raringar.


GOS MED MANNEN.

Sitter på bylla med mannen!! Vi käkar och pussas och skrattar. IHHH. Myspys.


KOLLA VEM VI HAR HÄNGT MED!

Idag fick jag och Nathalie äntligen träffa våran Jellispellis!! En massa år har gått och hon har förvandlats till en riktig skåning. Inte gör väl det något för hon är fortfarande lika rolig och härlig. Vi åt iaf god mat och eh, muppade oss?? Ja. Något i den stilen. Väldigt trevligttrevligt med andra ord. P.S. Jag och Nathalie konstaterade även idag att Jellispellis har en bajssnygg rumpa. D.S. Crazy. 
 
/A.

ULLAREDSHÄNG.

Idag har vi befunnit oss på Ullared och jag har hittat en massa nödvändigheter och lite fint!! Fett. Nu är vi iaf på väg hemhem och jag kan knappt bärga mig tills jag får gosa med familjen och alla andra raringar?!?! Jag är som sagt redo för att tillbringa en vecka hemma. JUST HIT ME. Och här nere har ni mig och bästis i kön in till Ullared tidigt imorse..pigga och glada!!


MASSA BABBELBABBEL.

Idag har jag hängt på skolan, försökt packa smart, gett upp (Väntar nu på syrran så att hon kan leta fram en rymlig väska åt mig.), varit ute och sprungit en runda och STRAX ska jag in i duschen. Ikväll ska jag på teater med estetklasserna och vi ska kika på en föreställning som jag har såsåSÅ höga förväntningar på. Maha. Den verkar tiptop iaf. Mer då?? Efter teatern hämtar bästis upp mig och vi ska lite längre ner i vårat avlånga land för att bränna lite pengar som jag borde spara. OCH på lördag får jag äntligen andas lite lillstadsluft. Hur fett låter inte det?? Längtar som ett arsel. Hörs när jag är på språng!!
 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -68.

MMMH. Bra bajs.
 
/A.


LILLPRINSEN OCH JAG.

Här har ni mig med prinsen i mitt liv. Han är så go ska ni veta. Speciellt när han är lite trött och vill gosa. Då brukar han lägga sin babylena kind mot min. Och det är då det känns som att mitt hjärta ska explodera i hundra små fluffiga moln. Han är allt bra helt enkelt. En liten typ av kärlek.
 
/A.

CRAZY STUPID LOVE.

Pallar inte med detta fina.
 
/A.

MUPPISMYS.

Mötte upp mina kära muppar för en mumsig middag och en mysig biostund för några timmar sedan. :) Nu sitter jag här ingosad i täcket och är mätt i magen och känner att jag har världens goaste muppar till kompizzzar. Kan då inte bli bättre. Här ↓ kan ni kasta er in i våran kväll om ni känner för det!!Vi började med att hämta ut biljetter.
Placerade rumporna på en mysig restaurang och här ↑ syns jag med en av mina rara muppar.
Var helt galetfantastiskturballat gott. Hade peppat inför denna middag sen frukosten imorse liksom.
Alla glada..
..och nöjda.
Slog till med en standard!! Hoh.
Efter middagen drog vi vidare för lite WILLYShäng.
Passade på att pussa på min muppis som har så fina ögon.
Hamnade på bion efter att vi handlat gottis och HÄR ↑ VAR VI FETT PEPPADE INFÖR LITE BIOMYS.
Vi såg Bitchkram och den var fantastiskt bra och rolig och fin. SE DEN.
Efter filmens slut gosades alla hejdå och jag fick därefter sällskap i bussen en bit av min grodmuppis.
 
/A.

AMERICAN PANCAKES À LA SIS.

Lätt den mumsigaste frukosten på länge.
 
/A.

DAGENS (GÅRDAGENS!) OUTFIT. -119.

HALLÅHALLÅ. Ännu en fredag är kommen (Som jag har längtat!!) och jag har gårdagens att bjuda på. Bar lite nytt som jag är så förtjust i. Men mer om det någon annan gång. NU lookielookie ↓ nere.
Systers jacka.
Mössa: LEVIS (Ny.).
Halsduk: MONKI (Ny.).
Fingervantar: H&M (Nya.).
Tröja: H&M (Ny.).
Jeans: CARLINGS.
Ringar: Lindex, H&M.
Stövelboots: Skopunkten.
Tygkasse.
 
/A.

NÅGRA GRIMASER OCH EN KOPP TE.

Här har ni en Alma med några olika grimaser och en kopp te..
Tekoppen i högsta hugg. Vad annars?? Skulle då aldrig överleva hösten utan te. 
Ofta man kan vara såhär söt?!?! Klå det ni.
Ännu sötare?!?! Brukar se ut såhär för det mesta faktiskt.
Är förövrigt så lesslessLESS på allt plugg att jag vill skrika i ren protest.
Men hoppla, ler så fort det slår mig att lovet snart intar sin plats.
En teskål för det.
 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -67.

Rihannas nya låt är såsåSÅ bra. Är så kär man kan bli i en låt liksom.  
 
/A.

LJUVA DRÖMMAR. -20.

Vill äta upp alla bilder som visar något fint hem!! Nomnom.
 
/A.

MASSA RINGAR, ETT LINNE OCH EN TRÖJA.

När jag var i Göteborg för ungefär tiohundra år (I början av september.) sedan så fick jag även med mig hem ett paket med guldiga ringar, ett grått linne med rosa och guldiga detaljer och en svart tröja med en dragkedja där bak. + så hittade jag äntligen ett paket med silvriga ringar för någon vecka sedan. Har letat som en tok efter dem eftersom mina förra är lagomt slitna. Och allt här ↓ är från H&M.
Ringar: Ungefär 40:- per tiopack.
Linne: 99/129:-
Tröja: 199:-

HYYYPER.

DENNA REGNIGA SÖNDAG ÄR JAG ALLDELES FÖR HYPER FÖR ATT KUNNA GÖRA NÅGOT VETTIGT. NÅGON SOM VILL SPRINGA NÅGRA VARV RUNT JORDEN MED MIG?? KOOOMKOM SÅ SNÖRAR VI PÅ OSS LÖPARSKORNA. ETT, TVÅ, TRE OCH SPRIIING. Här ↓ har ni mig förövrigt. Leker knäppsötgalen. Hoh.
 
/A.

PLUTTIS OCH JAG.

Mitt gullegryn. Älskiälskar dig. Men det vet du.
 
/A.

SHOPPINGTERAPI.

FREEEDAG. Men tjena. Har pluggat som ett arsel denna vecka då vi har haft spanskaprov och fetaste historieprovet. Lagomt slutkörd va. Så efter dagens sista lektion trallade jag in till stan för lite shoppingterapi. Hittade lite fina saker så nu är jag nöjd och glad. Ni får se någon dag framöver!! Nu ska jag iaf dricka te och gosa ner mig under täcket. Hej och hå vad skönt.
 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -66.

Kmr inte vara så livat här på några dagar. Men tills jag sitter här igen så kan ni lyssna sönder MAMMA SA om ni inte redan har gjort det. TJA.
 
/A.

T-SHIRT FRÅN GINA TRICOT.

Min t-shirt från Gina har hunnit fylla någon månad liggandes i garderoben och nu är det allt dags att den får synas här!! Från Gina som sagt och den har räddat mig några gånger när jag har vaknat en kvart innan bussen ska gå. Praktisk att ha med andra ord.
99:-
 
/A.

FÖR HON VÄNTAR INTE PÅ NÅGON.

"Why don't you tell me that:
"If the girl had been worth having, she'd have waited for you?"
 NO, SIR, THE GIRL REALLY WORTH HAVING WON'T WAIT FOR ANYBODY."
 
/A.

LJUVA DRÖMMAR. -19.

OJOJ, SÅ FINT ATT KUNNA BO SÅ ↓.
 
/A.

LITEN PROMENAD MED PLUTTIS.

Lite knasbolliga (Uppfann det nyss. Tjena.) bilder sedan våran promenad igår. Hamnade i en park där vi lekte en stund. Mysipys.
Pluttis redo och klar med sin favorit.
Seee. Vi stötte på en Ella till. I bilformat dock.
Men söta flickor.
Lite gos på det hela.
Gunggung och sedan skuttade vi hem till middagen. Och så var det med denna promenad.
 
/A.

DAGENS OUTFIT. -118.

HEJ HOPP ALLA GLADA OCH MINDRE GLADA. Här ↓ jag poserandes med pluttis tjatandes omkring mig. "MEN ALMAAA, KOM NU!!" hann hon nog säga femtioelva gånger och gissa om jag blev galen?? Men jaja. Skylla mig själv får jag väl göra då jag hade lovat henne att vi skulle iväg och leka en stund innan middagen. Nog om sånt nu, ta er en titt här ↓ om ni känner för det. Inget speciellt egentligen. Men alltid något.
Systers jacka.
Tröja: Lindex.
Linne: H&M.
Jeans: Rut m.fl.
Ringar: H&M, Stylebytyra.se.
Ryggsäck: H&M.
Skor: DinSko.
 
/A.

RSS 2.0