EN BALL RING FRÅN H&M.

Har vimsat omkring på annat håll i helgen. Men nu sitter jag på rumpan och ska skriva lite läslogg som behöver göras tills imorgon. Annars då?? Fingrar på min ring som fick följa med hem för några veckor sedan. Ball va?? Kmr hänga med mig massor i höst och framåt.
49,50:-
 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -65.

RMK & Toppen har ju fetaste albumet!! Så bra. :D
 
/A.

LITE TISDAGSGODIS.

Jag och pluttis smusslade upp lite godis på rummet för att välja ut något gott. Det blev lite nappar och kexchoklad. MUMS.
 
/A.

KVÄLLSRUNDAN AVKLARAD.

Hemkommen från en runda med syster. PUH. Dessa rundor är som en lek för henne medan dem får mig att kippa efter luft som en fisk på land!! ALLVARLIGT. Hah.
Och bilden gör sig nog bäst suddig då jag är en tomat i fejjan. Höh.
 
/A.

VAD JAG SAKNAR IKVÄLL.

IKVÄLL SAKNAR JAG ALLT HEMMA OCH EFTER ATT HA PRATAT MED SYRRAN I TELEFON TIDIGARE IKVÄLL VILLE JAG BARA DUNKA HUVUDET I VÄGGEN OCH GRÅTA EN SKVÄTT. MEST FÖR ATT HON SKULLE TA EN PROMENAD MED KUSIN OCH VISA HENNE RUNT I LILLSTADEN OCH JAG SJÄLV SATT HÄR MED HISTORIAPLUGGET MILJONER MIL BORT. FETT AVUNDSJUK. JAG VILL OCKSÅ HÄNGA I LILLSTADEN NU OCH VISA KUSIN DET LILLA MAN KAN HITTA PÅ. OCH BARA FÖR DET KOM JAG PÅ TIOHUNDRA ANDRA SAKER JAG SAKNAR. JA, MEN EFTER ATT HA KIKAT PÅ BILDERNA HÄR ↓ SÅ KÄNNS DET NÅGRA GNUTTOR BÄTTRE OCH MED DET SÅ SÄGER JAG HEJ FÖR IDAG.
Hänga hos mig och dricka te ur mysiga muggar med bästis.
Ha föreställningar med världens mysigaste teatergrupp.
Sitta på golvet i syrrans höga klackar och käka godis.
Gå på promenader med finaste hunden i universum.
Ta outfits med min enkla tapet i bakrunden när jag inte har bästis till hands.
Mysa ner mig i min gosiga säng och titta på världens bästa serie på mitt favoritrum.
Sitta på rummet och läsa favoritboken med något gott till.
Tillbringa tid i parken på scenen och mumsa på något.
Gå morgonpromenader.
Käka pizza på en av mina favoritpizzerior.
Mysa hos bästis med glass.
Springa mig svettig med pussis.
Hänga med min raring och hitta på bus och skratta riktigt högt.
 
/A.

MYSIPYSIG HELG.

Har pappa och mamma och småbröderna hos mig denna helg!! + så är moster och kusin på besök här i vårat avlånga land och dem ska hänga här i några veckor. :) Men mysipys va. Hörs senare för nu ska jag pussabitakittla ihjäl min kusin!!


TVÅ LINNEN FRÅN H&M.

Köpte ↓ fina och fräna linnen då jag var i Göteborg med brorsan. Från H&M.
129:- för vardera.
 
/A.

OHOH, PÅ SÅ VIS.

"We should love, not fall in love.
 Because everything that falls, gets broken."
 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -64.

Slöar i soffan och lyssnar på Agnes album just nu. Så bra. Annars då?? Jobbade tiptop på dagens lektioner som stod på skolschemat (Heja mig som har en tendens att prata bort dem istället.) och väl hemma så snörade jag på mig löparskorna för en runda i skogen. Nu är jag lagomt trött och tippar på att jag ligger i sängen innan 10. Men först ska jag slå en plingplong till mannen som behöver skaffa en ny säng tills jag kmr hem och som älskar godsaker ungefär lika mycket som mig. Såna måste man hålla hårt i!! ADJÖ.
 
/A.

I VÄNTAN PÅ SYSTER.

Håller koll på mina raringar i väntan på syster. :) Lillprinsen ser iaf till att visa vem det är som styr här. Har gått så långt att jag har fått ett rivmärke i pannan. MEN AJ. Hah.


     /A.

EN FÄRGSPRAKANDE RYGGSÄCK.

ÄR SÅ FÖRÄLSKAD I MIN NYA RYGGSÄCK FRÅN H&M. Älskar den.

249:-
/A.

LJUVA DRÖMMAR. -18.

Helt magiskt med dessa lysande jordglobar och ljusslingor!! Snacka om mysigt. Vill också ha ljusslingor på rummet!! NU. Tack.


/A.

DRICKANDES PÅ MITT MORGONTE.

Här har ni mig i sängen drickandes på mitt morgonte som är obligatorisk i min värld och vad gör jag?? Leker söt. Men mupp.


/A.

FREDAGSMIDDAG.

Jag och mina muppisar bestämde oss för att ha fredagsmiddag, så vi handlade på väg hem till mig och lagade tacos fnittriga och glada. Åt halvt ihjäl oss då det var så gott. Speciellt jag då jag förlorade oskulden till guacamole. Varför har jag inte ätit det tidigare?!?!? MMMMMH. Hann även med att dansa urtöntigt och att hänga på altanen med gosiga filtar plus lite godis. JA, denna kväll var väldigt mysig. Tack och hej för idag.


/A.

DAGENS (LÖRDAGENS!) OUTFIT. -117.

Bar bland annat bästis nyinköpta tröja som är så himla fin och härlig och gosig.

Tröja: Gina tricot.
Ring: KappAhl.
Jeans: Rut m.fl.
Skor: Dinsko.
Tygkasse.
/A.

FÖR JAG ÄR VÄLDIGT HIMLA GLAD.

Ja, jag är ju väldigt himla glad. Även fast hösten intar sin plats och ångesten har börjat krypa under skinnet på grund av mörkret som hösten medför. Även fast jag missar bussen varannan dag på grund av att jag inte vill lämna värmen i sängen och därefter får ta nästa proppfyllda bussarsel och springa dem sista hundra metrarna till skolan och komma försent ändå. Även fast jag har en pappamammasystersmåbrödervänner-saknad och helst vill undvika telefonsamtal för att det blir så verkligt då att jag inte har dem nära. Men himmel och pannkaka (Citerar min mellanstadielärare, tja.) tänk att jag ändå kan känna av denna gladhet som gör att jag nästintill spriiicker?!?! Och att det skulle vara såhär fett att flytta för att börja på ungefär världens bästa skola trodde jag inte. Hade höga förväntningar. Men till och med dem överträffades. För jag har en rolig klass och en mysig teatergrupp, får ta del av roliga skoltraditioner, kan kika på fina pojkar när jag vill för det kryllar av dem och jag får hänga med nyfunna roligaknasigahärliga vänner plus lite mer. Och ja, jag är somsagt väldigt himla glad. Tja.


/A.

VECKANS LÅTTIPS. -63.

Men så bra!! Mer har jag inte att säga. BrabraBRA. Ja. Ni förstår nog.
 
/A.

FYRA TYGKASSAR.

Efter en och en halv evighet har jag äntligen mina tygkassar i famnen!! Som jag har längtat. Beställde hem en bunt i början av augusti månad, dock landade dem i brevlådan strax efter att jag hade flyttat. Så jag fick vänta tills fredag den sjunde september då bästis kom och hälsade på. Men ingen fara, ingen fara för nu har jag lätt dem ballastefinastecoolaste tygkassarna i universum!!


/A.

FRUKOST OCH LITE BABBEL.

Sitter och äter frukost nu!! Har blivit en riktig frukostmänniska sedan ett tag tillbaka. Höh. Men pretty skönt då jag slipper höra kurrandet från magen då det är en hel evighet kvar till lunchen. I vilket fall ska jag strax iväg till skolan och ha mentorssamtal innan själva skoldagen börjar. Latero.
 
/A.

DAGENS OUTFIT. -116.

Idag trallar jag omkring i lite nytt!! En ljuvlig klänning, en frän ring och en ball tygkasse. Imorgon inför jag ett shoppingförbud, då jag har gjort av med alldeles för mycket pengar på dessa tre veckor som jag har bott här. Men vad göra när det finns så mycket fint. Hoh. Men nu, LOOKIELOOKIE ↓. :)

Nathalie har fotat!!
Solisar: H&M.
Tröja: Lindex.
Klänning: MONKI (Ny.).
Ring: H&M (Ny.).
Skor: DinSko.
Tygkasse (Ny.).
 
/A.

HELMYSIGT OCH MASSA ROLIGT.

Vi har hängt på stan från morgon till kväll hela långa lördagen. Helmysigt och massa roligt!! Och nu ska vi kika på film och äta lite gottis. Hejhej så länge.


/A.

BÄSTISBÄSTIS ÄR HÄR!

Nathalie är hos mig och ska hänga här i helgen. :) Ni ska veta att jag har längtat efter denna helg i en halv evighet och nu när den är kommen så ska den bli bäst!! Annars biter jag mig själv i rumpan. Väldigt ologiskt att jag ens kan nå rumpan med munnen så denna helg blir nog prima. Åh. Nu ska jag mysa med bestizzz. P.S. Är så glad. D.S. Och nöjd.


EN HÖG MED PUSSBILDER.

 En hög med pussbilder kan ni få kika på, såhär på kvällskvisten.
 
/A.

EN FESTLIG TRÖJA.

Förra veckan fann jag ↓ festliga tröja inne på H&M.
49:- på rea.
/A.

LJUVA DRÖMMAR. 17.

Skulle lätt kunna bo så↓. Fränt och fint. Någon mer förklaring behövs inte.


/A.

VECKANS LÅTTIPS. -62.

En klasskompis älskar ↓ låt och jag säger väl att den är okejbra(tummenupp) och låter den följa med på en springrunda. Hörs.
 
/A.

MATKOMA DELUXE OCH LITE MER.

Hade en himla bra helg med storebror och hans flickvän. :) Vi hängde på stan mest och jag har hittat en massa fint. Känns så skönt att shoppingbegäret inom mig har lugnat ner sig. Hoh. Åt även världens godaste lunch i lördags!! Jösses. Går inte att förklara hur gott det var?!?!?!


/A.

RSS 2.0