PRIDE.

Gick i PRIDEtåget tidigare ikväll och därefter gick vi vidare till ett café och myste lite.
 
/A.

FINA KÄRLEKSBILDER.

Fredag idag och det firar vi med kärleksbilder. Älskar ju sånt. Pusspusspuss.
 
/A.

MYS I SOFFAN.

Myser med lillprinsen i soffan. Finns ju ingen finare än honom. Gulligull.


MINA FINA SANDALER.

Köpte dessa sandaler till skolavslutningen och OJ vad jag älskar dem. Var småkär i dessa ett bra tag innan och när jag fann de på Nilson Shoes så sa det pang och dem var mina.
699:-
/A.

LITE KVÄLLSBABBEL.

Hejhej. Smuttar på mitt kvällste och mumsar i mig lite frukt just nu. Så gott!!! Ska iaf kika på tv en kortis och sedan gå igenom lite plugg. Så vi hörs imorgon kompisar.


VECKANS LÅTTIPS. -89.

Tycker denna är så himla mysig alltså.
 
/A.

EN LILA DRÖM.

Köpte denna klänning till skolavslutningen och har haft den så många gånger fler i sommar. Från H&M.
299:-
/A.

LJUVA DRÖMMAR. -31.

Älskar matbilder. Hur gott ser inte det här ut att vara liksom?? Älskar pasta och mackor på det här sättet.
 
/A.

DAGENS OUTFIT. -129.

Var molnfritt imorse så då tyckte jag att det var självklart att en klänning skulle åka på. Blev nya tröjan över och lite ringar på det. Maggioväskan över axeln och converse på fötterna. Och det var nog allt i klädväg denna fredag.
Solglasögon: Gina tricot.
Tröja: Lindex.
Klänning: Lindex.
Ringar: H&M (Nya!!).
Tygväska.
 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -88.

Här↓ kan ni lyssna på Veronica Magggios nya låt (om ni inte har hört den än). Själv kan jag knappt bärga mig tills hela skivan släpps om någon månad. Kmr nog bli Maggiosjuk för hennes röst är ju så ljuvlig.
 
/A.

ENKEL OCH FIN FRÅN LINDEX.

På sista stanrundan i lillstan så hittade jag bland annat denna enkla, men fina tröja. Blir nog en favorit i höst bland alla mysiga koftor och halsdukar.
149:- från Lindex.
/A.

SMOOTHIES.

I lördags åkte jag tillbaka till Örebro och denna tisdag var det dags för lite skola. Roligt att träffa allihopa och efteråt vandrade jag och tjejerna iväg till stan. Köpte bland annat en sån himla god smoothie att detta blir nog mitt favoritställe framöver. Så mumsigt.
 
/A.

HAR DÅ INTE GLÖMT LILLBLOGGEN.

MEN HEJ.
Vinkvink på er.
Har ej glömt bort lillbloggen. Det är bara det att så fort jag sätter mig ner framför datorn så har jag inget roligtfintknasigt att komma med. 
Har istället hunnit med att läsa flera läskiga deckare (något av det bästa som finns på sommaren tycker jag) och gjort en massa annat som hör till sommaren. Men mer om det någon dag framöver då jag är bloggisglad.
 
/A.

RSS 2.0