FIKAFIKAFIKAAA.

Hej och hå. Är en mästare på att fika när jag är hemma. Bland annat detta slank ner idag liksom..
 
/A.

PÅSKKUL.

Idag kom pluttis och lillprinsen hit. Så vi har haft lite påskkul..
Vi har hängt upp och ner såklart.
Och beundrat pluttis färgglada påskägg. Dem ska vi äta imorgon. Mums va.
Sist men inte minst så har jag haft fina påskstrumpor på mig idag.
 
/A.

DAGENS OUTFIT. -127.

Bär syrrans tröja och en ny kjol idag. Lite smycken också såklart och strumpbyxorna ska på alldeles strax. Ska nämligen ut och vandra till min pussgurka. Hejhej så länge då.
Tröja: NELLY.
Örhängen: Lindex.
Ringar: H&M.
Kjol: H&M (Ny!!).
 
/A.

MÅNDAGEN TJUGOFEMTE MARS.

Men hallå. Idag fyller jag 17år och har än så länge haft det så himla trevligt och mysigt. Firat med finaste kompizarna och strax ska jag mysa med familjen. Och lite såhär har min förmiddag sett ut..
Vaknade upp bredvid bästis och spenderade morgonen med henne.
Blåst upp ballonger och varit så gladdd.
Mumsat i mig massor av godsaker.
Och bland annat har min raring hängt hos mig.
Hon är så himla fin och omtänksam att jag i princip inte vet vad jag ska ta mig till. Tycker så mycket om henne. Och alla andra fina också såklart.
 
/A.

MYSIII.

Låg här imorse och ville ungefär aldrig kliva upp. Var sådär härligt varmt av solen som lyste in genom fönstret. Mysgospys.


NYTT BLÅTT NAGELLACK.

Köpte ett härligt nagellack inne på H&M för ett tag sedan.
 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -83.

Ganska så härliggg va. 
 
/A.

JAG BARA LER OCH TÄNKER:

"Att det på samma gång är skönt att inte ha dig nära,
 så att jag kan sakna sakna sakna,
 för det är tydligen så lätt att tröttna."
 
/A.

DAGENS OUTFIT. -126.

Trallar omkring enkel och skön idag.
Jacka: Ellos.
Tröja: Lindex.
Ringar: H&M.
Skärp: Gina tricot.
Jeans: CARLINGS.
 
/A.

LJUVA DRÖMMAR. -29.

Fem fina soffor.
 
/A.

LITE SÖNDAGSFRUKOST.

Hejhejhej på er. Sitter och välkomnar ännu en strålande söndag med att sleva i mig yoghurt med jordgubbar. Te för min värkande mage och en klase vindruvor för att det är så gott. Hysteriskt utsökt kompisar.
 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -82.

OjojOJ, nu kmr det bli lite tomt i lillbloggen igen. Tills nästan hela dumma vecka tio har passerat. Den är fylld med tiotusen ton plugg. Fast hoppas på att hinna andas också lite. Men mest hoppas jag på att vara glad och att nästan hela mars går snabbt så att jag kan fylla år och säga att nu är det banne mig vår på riktigt. Köpa nya kläder och slänga in vinterjackan längst in i garderoben. Vara lite skolfri och sova 10 hela timmar en natt. Finna tid och ro till att läsa romantiska böcker. Äta glass med massa strössel och plastsked i solen. Pussas och kramas med dem jag tycker så mycket om. Ha tid att springa vareviga kväll på asfalt som inte är täckt av snö. Grus och sten går bra. Men inte snö. Överlever med vår och sommar i tanken. Fast mest med hjälp av bästa fina Horn. Henne lyssnar jag på då jag vaknar och i duschen och i bussen och på promenader i solen och när det är dags att zZZZzz och då jag är ledsen för hon gör mig så snabbt lite gladare igen. Pusspusskramkram så länge då. 
 
/A.

TRIANGELÖRHÄNGEN.

HEJ OCH HÅ. Mars har intagit sin plats och ute är det någon gnutta tecken på vår. Men najz liksom. Fast något mer som är najz är mina triangelörhängen. Fann dem inne på Lindex igår. Förtjusande fina och enkla enligt mig då. Är. Så. Nöjd. Och. Glad.
49,50:-
 
/A.

RSS 2.0