MIN STUDENT.

HALLÅ. Förra fredagen tog jag tydligen studenten. Så himla stört. Är van vid att se mina äldre syskon stå i fokus för något sånt här. Känner mig inte ett dugg stor. Elr vill snarare inte vara såhär stor. MEN dagen var verkligen så himla rolig, fantastisk och mysig. Att få tillbringa en sista förmiddag i skolan som vi inte har befunnit oss i på år och dar på grund av renovering var så himla härligt. Att därefter höra sitt namn ropas upp i utspringet och mötas utav en stor familj var fantastiskt. Att få dansa och sjunga på ett flak med hela klassen i strålande väder var sinnessjukt varmt, men framför allt urballat roligt. Resten av dagen bjöd på god mat, mysigt häng med hela familjen och utgång på kvällen. Hade det verkligen så himla fint!
 
/A.

EN GRÖN KAPPA.

I början av april var jag hemma i lillstan och då passade jag på att gå en runda med mamma på stan. Hittade ↓ kappa inne på KappAhl då. Den är lite fin, lite frän och lite snygg.
599:- 
 
/A.

BAL.

Det var bal igår! Mötte upp Nathalie på tågstationen i måndags och vi har haft det så bra. Inför balen så fixade hon både min frisyr och sminkning. Frisyren blev magisk! Vad mer? Tog med mig Nathalie som sällskap till balen och kvällen var verkligen så himla kul! SÅ NÖJD.
 
/A.

RSS 2.0