HEMMAGJORD PIZZA.

Igår bakades det pizzor! Blev bland annat denna vegetariska som blev över förväntan. Krossade tomater, pizzaost, mozzarellaost, fetaost, soltorkade tomater, oliver och pesto. Massa ost vilket jag jublar över då jag älskar ost. Gud vad gott! Mums.
 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -94.

Rihannas nya låt har spelats flitigt i mina hörlurar den senaste tiden. Tiptop.
 
/A.

EN CITRUSVÄXT.

Senaste besöket på IKEA resulterade i att en citrusväxt fick följa med hem. Tycker den är helcharmig och gör sig himla bra i köksfönstret. Perfekt med andra ord.
149:- för växten och 29:- för krukan.
 
/A.

EFTERLÄNGTAD HELG.

Denna helg har varit väldigt efterlängtad! Har känt mig krasslig ett tag och i början på denna vecka höjdes det några snäpp. Har varit sååå trött och allt som hör till. Har dock klarat mig från att bli sängliggande och belöningen för det är en helg utan någonting inplanerat. Så skönt. Inga måsten. Bara vara. Njuter deluxe.
Började dagen med att köpa biljetter till Beyoncékonserten! Jättespontant. Såg sent igår att det skulle släppas försläpp idag och blev bara sååå sugen. Beyonce är cool och tänker att det är dags att få en konsertupplevelse i bagaget. 
Efter frukost gick vi en kort promenad.
Handlade korv och bröd till lunch. Gud så gott och enkelt! Perfekt helglunch.
Snart ska jag baka också. Spännande!
 
/A.

MÖNSTRAD TRÖJA.

Denna tröja fick följa med mig hem i julas. Den var på halva priset och är lagom varm för dessa vintermånader. Kikade på denna tröja redan på Gotland faktiskt och såg den nyligen i affären också till ännu lägre pris. Perfekt tröja för vardagen i vilket fall.
150:- från H&M.
 
/A.

KVÄLLSGOTT.

Kolla vad vi ska mumsa på ikväll! Har denna söndag bakat hälsosamma chokladbollar samt norpat åt mig sista paketet jordgubbar på affären. Detta resulterar i att smaklökarna kommer dra en och en annan vals strax. Har annars förälskat mig i passionsfrukt sedan en tid tillbaka (gud vad gott alltså) och kiwi går ju alltid hem. Söndagslyx med andra ord. Mmh.
 
/A.

BÖRJAN PÅ ÅRET.

Några dagar efter nyår sa jag hejdå till lillstan och åkte nedåt i vårat avlånga land. Här nedan↓ finns delar utav januari.
Jag och Krickis köpte hem lite ost och kex. Så gott.
Vi har varit i Stockholm. Vandrat runt, kikat på kläder och bara myst.
Innan hemfärd blev det pizza/pastamiddag och jag fick en fin drink.
Rensade nyligen bland mina bomullstrosor och dessa har jag haft sedan 2010. Det märks då de är superslitna! Haha. Har i vilket fall köpt nya vilket är väldigt skönt. Kul med nytt liksom!
Har vikarierat inom skolan sedan mitten av november både i Arboga och Örebro. Hunnit med att undervisa för en hel klass, varit resurs i klasser och hängt en hel del på förskolor också. I december fick jag förfrågan om ett längre vikariat på en förskola mitt i Örebro och jag var inte sen till att säga JA. Trivdes sååå bra. Sista fredagen i januari sa jag dock hejdå till alla samt jobbskåpet då ordinarie personal hade kryat på sig. Har sedan fått vara på en förskola snett över gatan från denna förskola med lite större barn. Efter denna vecka har jag kommit in i deras rutiner och det känns skönt/trevligt/gosigt. Fick dock veta för någon dag sedan att det är mycket möjligt att jag får hoppa tillbaka till mysförskolan ganska snart. Så kul då det ändå är första stället där jag supersnabbt kände mig som "hemma". Allt har bara klickat perfekt med förskolans miljö, rutiner, personal och barn.
Förra helgen kikade jag på lite kläder och strosade runt på IKEA. Passade även på att äta lunch på IKEA. Älskar deras köttbullar. Dröm.
 
/A.

MIN KLOCKA.

Har länge suktat efter en Daniel Wellington-klocka och slog till med en beställning då jag hade landat på Gotland. Är jag nöjd? JA! Bra kvalité och läderbandet känns väldigt fint. Använder den himla flitigt och sitter den inte kring handleden känns det bara knasigt. Tycker bäst om att den både är smidig och elegant.
1295:- (Fick den dock någon hundralapp billigare!)
 
/A.

RSS 2.0