RUNDTUR I VÅR LÄGENHET.

Vi har verkligen shoppat loss till lägenheten, allt från möbler till porslin och andra småprylar. Tanken var att vi skulle ta med oss flertal möbler från lägenheten i Arboga men tills vi flyttade in hade vi gjort oss av med nästan allt. Men det känns skönt dock, vi har valt allt tillsammans och hittat en gemensam stil. 
Det första man möts av då man kommer in genom ytterdörren. Älskar att det är många garderober och sedan ett bra städskåp som även innehåller ett medicinskåp.
I hallen finns även dörren in till vårt sovrum. Vår säng är så himla skön! Den är som en magnet för dras hit så himla ofta, haha. Vi har även lagt lite extra på nya kuddar och täcken, sjukt bra investering!
Något som jag tidigt kom på att vi måste ha i lägenheten är gardiner från golv till tak. Tycker det är så himlahimla fint!
Gardinerna är verkligen nödvändiga då vi har en loftgång utanför fönstret, haha. Vi har en granne längst in som passerar utanför fönstret. Härifrån kan man även se Friskisgymmet.
Precis innan köket finns en liten hall där min stora spegel (hängt med sedan högstadiet) står. 
Hallen leder till toaletten. Detta kanske låter konstigt men jag älskarälskar vår toalett, haha. 
Från lilla hallen ser man även in till vardagsrummet. Som ni ser har vi ingen tv-bänk än. Letade ihjäl oss under våren, fick hem en men den levde inte upp till förväntningarna så kort därefter bestämde vi oss för att låta det vara för ett tag.
Köket! Rymligt och fint.
Vi har marmorinspirerad bänkskiva, så fint!
Fönsterbrädorna är av marmor!
Tycker om att micron ingick och att den smälter in så bra med skåpen.
Smådog över att vi fick stort kylskåp och frys. Det tycker jag är riktigt lyxigt!
Gardiner från golv till tak i vardagsrummet också!
Puffen köpte vi nyligen, visst är den fin? I sammet och i rosa, blev en bra färgklick tillsammans med det mörkgröna.
Krickan har sin lilla datorhörna.
När jag chillar i soffan så njuter jag lite extra över utsikten över köket. Vi har ju världens bästa ljusinsläpp också! Det har jag verkligen saknat tidigare, haha.
Vår balkong är ju riktigt fet, 8 kvadratmeter. Det är inte ofta man får se en balkong som är stor både på längden och bredden. Vi har dock inte inrett den alls förutom vår lilla pall, haha. Hade värsta planen tidigare men det blev lagt på is. Här får det ju verkligen plats något större utan att det blir för trångt. Har hängt en del på balkongen ändå såklart, så himla härligt att sola ute på den! Den känns ännu större och härligare en sommardag med fönstrerna öppna. ÅH. Sedan är den verkligen som ett växthus, värmen har verkligen slagit emot en under sommarmånaderna, haha.
 
/A.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0