EN GRÖN BODY.

Igår så fick jag en body från Nathalies kompis Olivia, eftersom hon inte använde den. Tack så himla mycket, blev super glad! :) Älskar hur den är bak på ryggen!

    

                                                  /A.

6C.

Idag är det ingen vanlig dag, nej. Inte för mig iaf! Idag är det 1 år sen vi åkte på klassresa, våran förra klass. Alltså gud, vad jag saknar allt - tåget dit, skolan, liseberg, paraden, dagiset, stan, älvborgsfästning, hard rock cafe, tåget hem & nu så har jag säkert glömt nåt. Det var så jäkla kul ju, så himla många minnen blev det också. Klassresan klår alla resor som jag har varit på just nu! Jag vill liksom bara hoppa in i bilderna & uppleva allt en gång till, åh, vad jag skulle bli glad för det! VARNING FÖR MÅNGA BILDER..

Nästan hela klassen, -Aleksi längst fram, Lucas & Benny ser ut att pussas & alla andra i bakrunden.

-Jag, Kornelia, Celinn, Amanda, Emma, Jonatan, Mansoor, Lucas & Benny.

Tåget.

Tjejernas kupe, första bilden ser så mysig ut.

I tåget, -Alexander, Celinn, Mansoor & halva mitt huvud med djungelvrål i högsta hugg!

Morgon, & nästan framme i GBG, -Jag.

Min loka & Nathalies ipod.

Åh, kolla trädet, avis!                  På liseberg, -kanien, är så himla söt!

En del av killarna med kaninen.

Vi tjejer med kaninen, Emma som fattas.

Det var så himla härligt väder!

På dagiset brevid skolan, -Staffan, Andre, William & Benny var i full fart.

Så himla fin bild!                          Vårigt!

Utanför pressbyrån.                      Aleksi vid tavlan på skolan.

Jag i mina nya kläder som jag shoppade på dan, var så himla nöjd med dom.

Spårvagn.                                    Liseberg, uppswinget, den var så härlig!

Läskig, vissa satt hur löst som helst.

Innan vi skulle ta våran klasströja, -Amanda, Benny, Lucas & Edwin hoppar.

Älvborgsfästning, blåste sjukt mycket!

Andre, Mansoor, Jonatan, Aleksi, Benny, Edwin & en dö het kille!

Vid vattnet, -Jag.

Hah, jag & Nathalie hade så kul åt dom här filurerna med deras pepparpåsar, -Andre & Mansoor.

Lucas sjukt äckliga dricka på Hard rock cafe.  -Jonatan & Lucas på universeum.

HAH, Mansoor.                            Tåget hem.

29/4-4/5-09.
Det var en del av bilderna, alla bilder har Nathalies knäppt, orkar dock inte lägga ut mina, dom har jag ändå på bdb. Så det är NATHALIE som har knäppt alla bilderna, duktiga flicka!

                            
                                               /A.


HOS NATHALIE!

Är med Nathalie nu, vi har nyss målat naglarna, blev svarta för oss båda. :) Jag ska strax hem, får se om jag får tag i datorn, min lillebror är fast klistrad vid den just nu kan jag tänka mig. Nördar fotboll är vad han gör. ;) Iaf, idag så har det varit en ganska bra dag, haft roligt på skolan & med mina kära vän nu ikväll! Men nu så ska jag slänga upp ett par webb bilder..

& nu så gör jag verkligen inte reklam utan tipsar! BESÖK: http://nathalienaslund.blogg.se
Min bästa vän & världens bästa blogg!

                                                
                                                          /A.


DAGENS OUTFIT. -4.

Har bytt kläder med Nathalie så alla kläder är inte mina, jagälskarhenneskläder! Blir en hel del bilder..
    

     

      
 
     
Jacka: Vero moda.
Örhängen: ?
Kofta: Gina tricot.
Spetslinne: Vero moda.
Linne: Vero moda.
Ring: H&M.
Kjol: Gina tricot.
Leggings: H&M.
Skor: Skotime.
 
                                                       /A.


NU, --> PLUGG.

Har nyss ätit middag & nu är jag sjukt sugen på nåt gott! :) Ska ringa pappa & säga att han ska köpa cola, mums! Iaf, så har skolan varit som vanligt, lite småtråkig men vi hade en kort dag. Ska tvinga mig själv att sätta mig & träna på engelskan, kommer ta 1000 år innan jag får in allt, blä..i och för sig så slipper jag det ikväll. -Det tar hur lång tid som helst att föra över bilder för mig & nästan när allt var klart så råkade jag ta ut sladden från kameran, & nu så får jag börja om, jag är så skicklig! ..äntligen så är det klart iaf. ;)
     

    

                                                 /A.

MÅLAT MINA NAGLAR.

Målade nyss mina naglar korall rosa. :) & såklart så kletade jag ut en nagel , lyckas alltid med det! Måste måla om den & sen går jag & lägger mig, sjukt trött. Min kamera suger just nu..


                                               /A.


HÄRLIGT VÄDER.

Åh, vilket bra väder det är förutom att det blåser lite. Så himla skönt iaf! Har suttit ute på balkongen med musik, chips, påskmust & kameran. & ska strax ut igen.. -Hoppas att ni också har sol hos er! :)


                                                 /A.

MED NATHALIE.

Somsagt så är jag med Nathalie nu, vi ska strax dra hem till mig. Hinner inte skriva mer, ni får se lite bilder från ikväll..

                                                
                                               /A.


SJUKT SNYGG T-SHIRT FRÅN H&M!

Tee, 149kr. ~Åh, jag älskar den helt enkelt!

&jagärenriktigH&Mnörd, kan inte förneka det. ;)

                                                 /A.


FÖRBANNAD!

Helt ärligt, jag är så jäkla förbannad just nu! Hur dumma kan dom vara så dom tar mina 6 st batterier som är eller var alldeles nya så att dom kan köra sina idiotiska radiostyrdabilar i 10 minuter?! AAAHHHHHHHH!!! JAG DÖR! Dom hade räckt i minst 2 veckor ju med min kamera! Jag fick dom i söndags ju! & nu måste jag köpa nya! & detta blir dock ett bildlöst inlägg, skulle visa dagens outfit men det går ju inte nu. -Ibland önskar jag att en del av mina syskon inte fanns helt enkelt..

                                                            /
A.

ONT I MAGEN!

Har hur ont som helst i magen! Gick hem efter engelskan, orkade verkligen inte mer! Skulle ändå inte missa nåt speciellt nu på mentorstiden, så det spelar ingen roll. Har suttit & druckit te, har inte ätit nåt än men jag är inte hungrig.. Nu så ska jag sätta mig framför tv:n med ännu en kopp te & njuta över att jag är ensam! ;) -Städade mitt rum igår, det var verkligen stökigt eller det tycker jag. ;) Inte likt mig, brukar alltid plocka undan efter mig..
     

    



                                               /A.


TAPPADE MINA NYCKLAR!

Vet ni vad som är så himla skönt? Att vara alldeles ensam, sitta vid datorn & lyssna på musik! :) Skulle kunna sitta här i timmar dock så kommer mina syskon hem snart & då blir det inte så fridfullt här hemma. ;) -Idag på skolan efter sista lektionen så hittade jag inte mina nycklar & kunde inte komma in i mitt skåp & hämta mina grejer. Men som tur var så hade jag skorna på mig & kunde gå hem dock i bara en t-shirt! Kan säga att jag höll på dö, det blåste skit mycket & sen fick jag sitta på trappan & vänta på mamma, min rumpa höll på gå sönder! Men fick reda nyss på att nycklarna var hos Pia, så det är ingen fara med dom. ;) Nu ska jag sluta gnälla, - kan säga att min dag har varit bra förutom det. :)



                                       /A.


TORSDAGENS OUTFIT. -3.

Idag så har jag varit med min underbara vän Nathalie, vi var ute & promenerade sen så skjutsade hon mig till teatern. Dagens & sista föreställning gick bra, gårdagens gick bättre faktiskt. Men iaf, så var det super kul! :) Ska strax gå & duscha, lillebror står brevid & tjatar på mig att det är han som ska ha datorn. ;) -Fastnar verkligen inte på bild så jag lägger ut torsdagens outfit, tänker inte låta bilderna gå till spillo nu när jag har nya batterier..



Adidas kofta: Turkiet.
Tröja: H&M.
Linne: Vero moda.
Halsband: Bikbok? -Fått av snyggingen Amanda.
Leggings: Gina tricot.

                                               /A.


NU BLIR DET TEATER.

Sitter här alldeles proppmätt, nyss ätit tacos, mums! Men dock så måste jag snart knalla i väg till teatern, vi ska ju ha föreställning ikväll. Lillebror gick nyss förbi & gav mig en spark där bak, jag blev nästan förbannad & då sa han "Vadå, jag kan ju inte säga lycka till för då kommer du få otur & man ska väl ge en spark?" Han är så smart! ;) Men nu så måste jag skynda mig, lägger ut lite bilder från i tisdags som jag inte har lagt ut. Pappa har fortfarande inte köpt nya batterier till min kamera. Ja, min kamera är så gammal att jag måste ha vanliga batterier till den. & jag orkar inte köpa uppladdningsbara! ;)

Blev 2 stycken hinner inte ladda upp fler, måste rusa!

                                     /A.

BAD BILDER.

Sitter här nyvaken, har sovit i 2 timmar, sjukt skönt! Nu är jag pigg igen! ;) Måste säga att våran skoldag var riktigt bra, vi hade bara 3 lektioner & gick till halv 1. :) Efter så gick Kornelia, Ivana, Prä, Amelia & jag på stan. Kan säga att det hände nåt riktigt pinsamt på en affär, kan inte släppa det! & det var inte pinsamt roligt utan p i n s a m t-s k ä m m i g t! Aja, hah. ;) Nu får ni se lite bilder från badet.. -Såg nu att Kornelia var med på alla bilder förutom den sista, hon som inte alls tycker inte om att vara med på kort, men det har blivit ändring på det senaste tiden! ;)

                                       
               Snygg Amanda med en riktigt cool frisyr!

                                            /A.


HELT UNDERBART SOMRIGA, MÅSTE HA!

Knäppte bilder på min outfit, men vet ni vad som hände då? Batteriet tog slut! Snacka om surt! Men istället så lägger jag ut 2 sjukt söta klänningar från H&M..

Klänning, 149kr. ~Skulle se sjukt fint ut till en jeansjacka, precis så som dom visar på deras sida.

Klänning, 99kr. ~Skulle bära den till ett par gladiator sandaler.

                                               /A.


STRESSAD!

Det första jag gjorde när jag kom hem var att gå & slå upp mina mappar & kolla bedjande på mina papper & önskade att allt kunde trilla in i hjärnan. Dock så funkade inte det, ska iaf gå & äta middag, sen sätta mig & plugga. Har spanska prov imorrn & no prov på fredag! Hinner inte plugga alls nå mycket eftersom jag har teater i 2 timmar både idag & imorrn, jag har även inte lust att sitta & plugga! Heh, det här blev ett plugginlägg, ni får ha en bra kväll iaf. :) Detta väntar mig..




                                                     /A.


DAGENS OUTFIT! -2.

Det blir bilder på dagens outfit idag, brukar inte lägga ut det men, nu så. :)
     

 

Tröja med puffar: KappAhl.
Linne: Vero moda.
Leggings: Gina tricot.
Armband: Vero moda.
-Dock så fick jag inte med ringen.

                                                  /A.


SKOLAN HAR BÖRJAT IGEN.

& nu har skolan börjat efter det underbara lovet! Men den var helt okej idag, vi gick bara till 12, fast dock så var jag tvungen att stanna till 2 för att jag hade bosniska. Vi hade sjukt kul på biblioteket, kan jag säga! Föresten nånting som jag har skrivit om i dom 2 senaste inläggen, SOLEN SKINER UTE IDAG OCKSÅ! Jag är sjukt glad för det! Kanske lite uttjatat? ;)


Jag & Kornelia hade sjukt kul med hennes mobil, ni ser ju..


..men då träffade hon en annan att leka med & dissade mig! :(

                                               /A.


& DETTA UNDERBARA VÄDER FORTSÄTTER!

Jag gjorde ingenting igår, jag gick inte ens ut på den där promenaden som jag sa att jag skulle utan satt ute med lillebror på balkongen hela dagen. Kan säga att det var sjukt skönt! :) & idag så ska jag tillbringa ännu en dag där ute, tänker inte göra nånting för imorrn börjar skolan & jag ska vila upp mig! -Nu kommer det lite bilder från igår, jag bytte till & med om till bikini en stund & låtsades att det var sommar för ett litet tag. ;)
      

                                              
                                                  /A.


UNDERBART VÄDER!

Jag vaknade för ungefär en timme sen av det underbara vädret, jag längtar som en galning till sommaren! :) Idag så ska jag tvinga ut mina bröder på en promenad med mig, sen ikväll så blir det tv:n med massa godis! -Ett par bilder från förra veckan, lördag-söndag.



                                               /A.


ÖVER LYCKLIG!

Dom två senaste dagarna har jag haft världens bråk med vårat internet, jag vann till slut! ;) Iaf, så har jag varit helt död, gått runt rastlöst & hoppats att det ska börja funka. Så ikväll så ska jag sitta & nörda! Men nu ska jag kolla vad jag missat dom senaste dagarna.
--->

                                                 
                                                     /A.


NATHALIE GÄSTBLOGGAR

Hej Alma läsare.
Nu är det jag Nathalie som bloggar. Alma's internett har slutat fungera så jag får blogga åt henne ist.
Jag skulle ha bloggat åt henne igår också men då hade jag inte lösenordet.
Jag har inget att säga så jag lägger in några bilder ist som jag och alma fotade igår.





Nu ska jag sova. Godnatt allihopa. <3

// Nathalie


-, ALLT FÖR MIN SYSTER.

-
Uppdatering, kl. 00.53

Jag är med Nathalie & vi har precis sett klart filmen "Allt för min syster". Den var sjukt bra! Verkligen värd att se! Ska sova hos henne inatt, iaf. :) Jag bloggade inget igår mer än nattinlägget men jag hade inget att blogga om, tog det lugnt hela dagen. & idag, elr igår då (tisdag) så åkte syster hem. Men nu ska jag tvinga bort Nathalie från hennes bärbara & hitta på nånting!

                                                              /A.

VARIT MED NATHALIE EN STUND.

Har varit med Nathalie nu ikväll, hon åkte nyss hem. Roligt har vi haft, iaf. :) Jag fick låna sis dator så nu kommer det lite bilder..





Det blev ganska många. ;) Men nu ska jag skicka lite bilder till Nathalie!

                                                 /A.


GRATTIS TILL SIS, - MITT RUM ÄR KLART!

GRATTIS TILL MIN SYSTER SOM FYLLER 22ÅR IDAG!
<3
Nu har Anvar, syster & sötungen åkt hem. & ännu en gång är jag uppe tidigt, imorrn ska jag sova uuuuuuuuuuuuuuuuut! Iaf, igår så var det riktigt roligt, hah. Föresten så köpte vi även en ny tv, 42 tummare! :) Dock så var det mycket krångel med den, när vi skulle få in kanalerna, vi har dom analoga men dom andra kom inte in, men det skulle fixas imorrn! & mitt rum, jag älskar det helt enkelt! Alla grejer är inte klara än, gardinerna måste sys, jag ska fixa bilder & sätta in i mina blåa ramar, pappa ska sätta upp tavlan & anslagstavlan.
FÖRE..

EFTER..


Min enorma spegel!                Tavlan som pappa ska sätta upp.        

Byrån.                                         Min snygga lampa!

Jag är mer än nöjd! Ni ska bara se vad mysigt det ser ut på kvällen när lampan är tänd!

                                                 /A.


SUNDSVALL!

Jag är uppe tidigt idag, gick upp vid halv nio. Jag, syster, pappa & Anvar ska åka till Sundsvall för att köpa grejer till mitt rum! :) Men nu så hinner jag inte skriva mer så ni får ha en bra dag! :) -Föresten så lockade sis håret på mig..


                                                      /A.


BELLA&TYRA SHOW.

Har nyss fått i mig lite frukost, mums. Ella, syster, mamma & småbröder har nyss gått ut för att åka pulka. Jag stannar här hemma för jag vaknade nyss, sitter fortfarande i min systers urmysiga tröja som jag fick låna för längesen men som hon inte har fått tillbaka än. ;) Jag måste skaffa en sån där tröja som är lite stor & skön! Nu har jag tänkt kolla på Bella&Tyras program som var igår, missade det. Sen så har jag även tänkt att läsa lite, har en liten små rolig bok. Måste även få säga att Ella är den gulligaste ungen som finns?! :) Men nu måste jag sätta fart med att titta innan dom andra kommer tillbaka!

Jag tycker deras program är super! :)

                                     /A.


SNART KOMMER SÖTUNGEN.

Jag var helt inne i mitt drömmande då det blev jordbävning & jag vaknade och det var bara några som borrade i en lägenhet ovanför oss, hah. ;) Nu ska jag ta & äta nåt, ni ska bara höra hur min mage låter just nu. & sen så måste jag byta lakan, dammsuga & damma, hmm..hade varit enklare om jag bara sagt att jag skulle städa? Iaf, senare idag så kommer mina systrar & Ella! :) Sjukt kul, ska det bli!

Heh, bild sen 2007 på mig & Ella.
Mitt huvud ser sjukt stort ut, hah.

                                                      /A.


RSS 2.0