VECKANS BLOGGTIPS. -6.

Amanda är en tjej som verkligen kan sminka sig snyggt!! Så ni som gillar smink och inte har varit inne på hennes blogg har verkligen missat nåt tycker jag! Bloggen innehåller inte bara smink utan bland annat foto, vardag & mode också. :) Vad väntar ni på? In & kika! :)

http://amandarosende.blogg.se

                                              /A.


FRUKOST!

Jag måste erkänna att jag suger på att äta en riktig och god frukost! :P Morgontrött och jag ligger helst kvar i min goa varma säng som ber mig att ligga kvar! Har även så jäkla svårt att äta på morgonen. Vilket resulterar till att min mage skriker efter mat efter nån timme på skolan! Men imorse kära vänner, lyckades jag..
 

Gott!
                                            
                                                 /A.


EGOBOOST!

Efter skolan så gick jag på stan med mamma, köpte presenter till lillebror som fyller år till helgen! :) & mamma köpte även Blondinbellas bok till mig!! Är så jäkla glad, jag älskar den redan ju! Synd bara att jag måste sitta och plugga matte eftersom vi har prov på torsdag.. Men ärs då, kanske kan skita i att plugga idag, osså råplugga imorgon? :P Får se hur det blir, lutar åt det andra förslaget! Slänger upp en bild på oss..

Jag och en kär vän..bästa vän? (Men Nathalie, du kommer alltid vara etta! :P)

                                              /A.

DAGENS OUTFIT. -21.

Känner mig hur jäkla stressad som helst, gaaah, vet inte varför?! Kom hem för en halv timme sen ungefär och har fotat dagens outfit. Ska strax äta & senare blir det teater! :) Yepp, dagens outfit vare..
    

    
Skjorta: ?
Linnen (Vitt & svart under!): Vero moda.
Halsband? -Nathalies. (Jag älskar det!!)
Jeansleggings: Vero moda.

                                                   /A.


SOVIT, SOVIT, SOVIT!

Slappaste helgen på länge! I fredags efter idol låg jag & tittade på "Se upp för dårarna", låg och grinade i slutet då pappan sa till Jasmine hur stolt han var över henne. Åh, ni anar inte hur töntig jag kände mig och bara för det så grinade jag lite till. Jag somnade efter och vaknade igår vid 12 med fredagens kläder & med världens träningsvärk! Kunde knappt resa mig upp ur sängen. Idrottslektionen i fredags, behöver jag säga mer? La mig och sov några timmar på eftermiddagen också & idag tvingade jag upp mig vid 11. Sovit bort min helg. Men shit, det behövdes! Så för att inte ha för dåligt samvete, ska jag göra nåt vettigt av denna soliga söndag! :) Slänger upp ett par bilder sen i onsdags..
 



                                                  /A.


VECKANS BLOGGTIPS. -5.

Louise får bli veckans bloggtips denna vecka! Hon är en himlans gullig & glad tjej. :) Hennes blogg är modemodemode, och jag älskar det!! Inspiration till tusan! Föjt henne i lite mer än ett halvår och en sån jäkla tur, för jag är totalt beroende av hennes blogg! Och ni som har missat henne, vad väntar ni på? KLICKAKLICKAKLICKA!!

http://febbs.se

                                                      /A.

EN EFTERLÄNGTAD FREDAG!

Efter att ha suttit dom två senaste dagarna med att plugga so (Kändes bra när jag gjorde provet, får se vad jag får för betyg nu!), så måste jag ta igen allt jag har missat: Dricka cola, äta, sitta vid datorn, tv, dricka cola, dricka cola & dricka cola, allt i mängder. Mycket som ska hinnas med! Börjar ikväll med detta..
 

GOTT!

                                                 /A.


PLUGG!

Ikväll (inatt?) kära vänner ska jag..PLUGGA. Har soprov imorgon och nu jäklar ska jag få in allt i hjärnan, punkt. Ni kan inte ana hur avundsjuk jag är på er som inte behöver sitta och plugga, njut! Iaf, så ska jag alldeles strax sätta igång..

Hoppas ni får en bra kväll! :)

                                              /A.

DAGENS OUTFIT. -20.

Nu sitter jag här och ska strax gå (rusa?!) till köket och sätta mig och äta, mamma har gjort köttfärslimpa! :) Hur gott är inte det?! Men först ska jag slänga upp dagens outfit, enkelt blev det idag..
    

    

    
Jacka: Vero moda.
Vantar: Lindex.
T-shirt: H&M.
Linne: Vero moda.
Halsband: ? -Nathalies.
Ring: H&M.
Jeansleggings: Vero moda.
Skor: Euro sko. (Älsklingar, knappt använt dom på grund av att det har varit så dåligt väder!!)

                                                  /A.


BILDER FRÅN HELGEN.

Vi hade skoljoggen idag så vi fick sluta tidigare, kom hem vid 12! Ska strax slänga mig framför tv:n men först så blir det bilderna från Örebro. :) Så här kommer dom..
 
Mums!

Tjena suddiga bilder!

Sis lagade mat & jag satte mig för att plugga so.

Ella kom och ville hjälpa mig, duktiga flicka!
 
Lillebror kom och vi busade med Ella.

Ella gjorde tummen upp för lekobus!

Åh, så jäkla roligt är det där, man blir som ett litet barn igen!

Sis gjorde muffins, goda var dom!

Ella i bilen med ett äpple i handen & en Alma innan läggdags hemma igen!

                                                  /A.


HEJ ALLIHOPA IGEN!

Hejhejhej! :) Nu är jag hemma igen, hade det riktigt roligt och mysigt i Örebro! :) Imorgon kommer det upp bilder, låter bra va? Yepp, iaf så har jag inget mer att säga än att jag ska placera mig på balkongen med ett glas cola och värmas av solen (vilket alla borde göra om dom har fint väder! :P), vi hörs!


                                                /A.

BLÖT DAG.

Shittis. Vad blöta vi blev idag! Idrott i regn och sen gå tillbaka till skolan i regn. Roligt. Blött. -Yepp, kom hem för några timmar sen. Föresten kan ni förstå känslan av att få bort allt blött hår från ansiktet? Aldrig har det varit skönare att sätta upp håret i en bulle! Och imorgon kära ni, åker jag till Örebro. :) Till syster. Dock kommer det inte alls bli nån uppdatering där nere eftersom jag kommer ha fullt upp med att umgås med min gulligaste, sötaste & pluttigaste Ella! :) Så detta inlägg är det sista för veckan men på måndag är jag tillbaka, bättre än aldrig förr! Hoppas att ni får en bra helg! :)

Lagomt het tjej! 
-Åh, fixat praoplats, 100% säkert nu, fick nyss lappen av Cecilia. På lillänget, på en dagisavdelning. Barn, förbered er! Tant Alma kommer v. 47 och vi ska ha roligt! Lycklig tjej också för den delen!! 

                                                  /A.


VECKANS BLOGGTIPS. -4.

Denna vecka går veckans bloggtips till Marija! En tjej som bor i samma lilla stad som mig och jag rådiggar hennes blogg!! Fastnade verkligen för hennes blogg första gången jag hamnade hos henne. Läste och läste tills jag läst alla inläggen, en riktigt trevligbloggläsarstund! :) Hon skriver på det sättet att det är lite gossip över det hela, vilket jag fullkomligt älskar! Behöver jag säga mer? Klicka och ni kommer fastna..

http://sakermanser.devote.se

                                                          /A.

NEKTARIN.

Jag kom hem vid 2-tiden men kunde inte blogga för att vårat internet inte funkade men började funka nyss, puh! Det var ju tur egentligen för jag fick noläxan gjord snabbare! Hittade även nyss en nektarin som slank ner i magen. :) Och vet ni? Jag älskar frukt!! Så galet gott är det ju, fast okej, det slår inte godispåsen och en flaska cola..

-


Denna kommentar var ju inte jätte dum och kränkande men jag blir ändå irriterad! För jag menar (till den här personen) är det min eller din blogg? Jo, min. Så jag skriver vad jag vill! Föresten så skriver jag inte det för att det är snyggt utan för att komma ihåg hur många outfitar jag har lagt ut!

                                                                      
                                                                 /A.


DAGENS OUTFIT. -19.

Tänkte vakna lite tidigare för att hinna blogga och allt. :) Men såklart vaknade jag alldeles för sent för det. Så nu sitter jag här med smulor i håret (vacker syn?) för att jag har stressat runt och hinner dock inte svara på kommentarerna, tar det efter skolan! Ska strax gå till skolan,  men först dagens outfit och därefter borsta tänderna..
    

    
Skjorta: Gina tricot. -Nathalies.
Linne: Vero moda.
Halsband: Gina tricot. -Nathalies.
Jeansleggings: Vero moda. -Nathalies.

                                                    /A.


EN VANLIG SÖNDAG.

Denna helg har jag hunnit med att titta på film, göra av med två hela toapappersrullar som nu ligger lite överallt och blivit lite friskare. Bättre och bättre. Starkare och starkare. Nu ska jag göra av med lite krafter på städning och sen ska jag ladda inför nästa vecka framför tv:n med en kladdis! :) Slänger upp ett par bilder sen i torsdags..
 


Hoppas ni får en bra söndag! :)

                                               
                                                 /A. 


VECKANS BLOGGTIPS. -3.

Det var en grå dag för ungefär ett halvår sen då jag desperat ville hitta en bra blogg som jag kunde försvinna i och låta alla andra tankar försvinna. Och vet ni? Jag hittade en! En blogg som innehåller allt, från vanliga dagar till shopping. Denna blogg drivs av en sån jäkla söt tjej! Bonda heter hon. :) Kan säga att att hon är riktigt duktig på att uppdatera så vad gör ni här hos mig fortfarande? In och läs hennes..


http://bondaberbatovci.blogg.se

                                                       /A.


ALLT OM MINA EKSEM!

Nu tänkte jag göra ett inlägg om mina eksem. Ni som vill kan läsa men ni andra kan sluta nu! Ända sen jag var liten har jag haft problem med eksem på händerna. Första gången det var riktigt mycket och hemskt var 2006 då mina fingrar hade svullnat upp och var variga. Fick salver från sjukhuset som gjorde att det försvann. Sen dess har det kommit och försvunnit. Vissa gånger har det varit lättare eksem och andra gånger svårare. I våras, mitten av maj fick jag väldigt mycket. En del fingrar svullnade upp och jag kunde inte böja dom till slut, var väldigt krångligt att skriva! Så i mitten av juni fick jag tid på sjukhuset där dom tog en del prover och jag fick två nya salver som gjorde att det försvann efter två veckor. Jag hade även en liten fläck på hakan och ovanför läppen, dock var det inte eksem utan att jag var väldigt torr, det försvann av Hydrokortison salvan som jag hade hemma sen tidigare. Vi åkte somsagt till Bosnien och Kroatien. I Bosnien hade jag ingenting men i Kroatien kom det tillbaka lite, små bubblor med vätska i, det är så det börjar. Små bubblor med vätska i. Men det försvann med hjälp av den ena salvan. När vi kom hem så hade ett brev dimpat ner genom brevlådan. Som innehöll provsvaren, fingrarna hade påvisat dom vanliga bakterierna - stafylococker, jästsvamp så kallad candida. Och i tisdags var jag uppe på sjukhuset en snabbis där jag fick veta varför jag hade det och fick även lite tips! Min händer är väldigt känsliga så jag kan ha tagit i nåt eller nån som kan ha bildat det. Måste även tvätta händerna oftare och smörja dom efteråt annars kan dom bli torra och få sprickor och det börjar bildas igen. Helst ska jag inte heller utsätta fingrarna för diskmedel och såna saker. Hon sa även att det kan vara av stress eller att jag har sovit dåligt! Och att det aldrig kommer försvinna på riktigt utan att jag alltid kommer ha det. Det kommer att komma och gå. Så nu ska jag försöka att leva med det! Det var det, och grattis till alla er som har tagit er igenom hela texten! ;)

Större bild vill jag inte ladda upp, hur kul är det att se egentligen? :P Bilden är från senaste gången då det var lite bättre!

                                                 /A.


DAGENS OUTFIT. -18.

Jag och Nathalie bytte kläder i söndags så hela veckan har jag haft ett leende på läpparna när jag har vaknat, för dessa kläder är jag inte alls trött på! :) & detta har jag på mig idag..
    

    

Kofta: Gina tricot. (Åh, jag älskar den!!) -Nathalies.
Linnen(vitt & svart): Vero moda.
Halsband: ? -Nathalies.
Leggings: Gina tricot.
Armband: Vero moda.

                                               /A.


TJOHO, MIN NAMNSDAG IDAG.

Så grattis till alla som heter Alma därute! :) Vi hade aktivitetsdag på skolan idag, imorse var jag inte alls pepp på det! Tankarna som snurrade runt i huvudet var att varför skulle jag ut och plocka svamp i skogen för?! Hahah, och inte var det kul dom första timmarna, vi gick bara runt! Men efter lunchen så hade vi det sjukt kul, hahah! :) Ni kanske också vill veta att jag var alldeles svettig när jag kom in genom dörren? Imorse så var en munkis & jackan över perfekt, men det blev ju sjuktligt varmt i det när solen kom fram!
+
= VAAAARMT.

Nån mer som har fint väder hos sig? :) 

                                                   /A.


BRÅTTOM, ---> SJUKHUSET!

Nu har jag riktigt bråttom! Kom nyss hem från skolan, slängde på mig linne & shorts! Passar på nu när det är såhär fint väder!! Yepp, iaf, så måste jag rusa nu för jag ska upp till sjukhuset! Kommentarerna svarar jag på när jag har kommit hem, vi hörs! :)

 

Kunde verkligen inte få till nån seriös bild, hah!

                                         
                                                 /A.


BÖRJAR DAGEN MED EN BANAN!

Jag klev upp en halv timme tidigare & nu hinner jag sitta vid datorn en snabbis också! :) & den här ligger fint i min mage nu..
 


                                                  /A.


GAMLA BILDER!

Igår rensade jag mappen med mina & Nathalies bilder! :) Hittade ganska gamla bilder från förra året & alla är inte seriösa, hah..

















Tycker Jennie är så jäkla lik Blondinbella på den här bilden! Vad tycker ni? :)

                                                /A.


EN MOLNFRI LÖRDAG!

Jag vaknade vid nio imorse, tusan! Jag som ville sova länge! Sen dess har jag legat i soffan, lyssnat på musik & hittat en ny favorit. :) Har tänkt byta om nu & sen sätta mig på balkongen! Himlen är molnfri & jag tar alla chanser att umgås med solen! Slänger upp några bilder sen i onsdags..




                                                  /A.


MYSIG PROMENAD MED EN VÄN!

Igår kväll gick jag & Nathalie på en ganska lång & mysig promenad! :) & detta ska vi fortsätta med, elr hur Nathalie? Hohoh, kommer tvinga henne i annat fall!
 



                                                  /A.


VECKANS BLOGGTIPS. -2.

Veckans bloggtips denna vecka går till min underbara vän Nathalie! :) Hon har tjatat på mig att jag ska länka henne, hah. Så här har du ett helt inlägg om dig, snygging! Hennes blogg innehåller bland annat en massa fina bilder!! Föresten är det hon som har gjort hela min design! Klicka er in på hennes, kika & kommentera. :)


http://nathalienaslund.blogg.se

                                                     /A.


DAGENS OUTFIT. -17.

Mitt humör blev på topp när jag såg solen skina imorse, trots att det var kallt ute. :) Det är även första september, är det höst nu? För mig är inte hösten här förän löven har gulnat & ligger på marken! :) Slänger upp dagens outfit..
    

    
-
    

    

Jacka: Vero Moda.
Tröja: H&M.
Halsband: Bikbok. (Fått av min finaste Amanda!)
Ringar: Present & från Bosnien.
Strumpbyxor: ?
Converse.

                                                /A.


RSS 2.0