SNABBT OM HELGEN.

Hejhejhej allihopa. :) Jag har haft en toppen helg!! Verkligen. Med massa bus, tååårta, bebis pussar, maaat och sånt fint. Kommer upp bilder senare. Sedan så har jag även fått 2 påsar med kläder från syster och hennes kompis. Gissa vem som blev glad?? Det kommer också upp någon dag. :) Nedanför finner ni en randig t-shirt och ett par jeans som fanns i påsarna..


                                                                          /A.


KÄRLEKSMUMS.

Med ett glas mjölk. Satt finfint i magen. Annars håller jag på att renskriva mitt sv/so-arbete. Har en väldans massa kvar. Dock vill jag få klart det tills imorgon. Eftersom vi åker till syster imorgon eftermiddag. Ella fyller år imorgon även. 4år. Jösses. Så det blir kalas och hela fadderullan på lördag. :) Kommer knappt tillbringa nån tid vid datorn. Men hej, sitter här på måndag igen! Och föresten. Jag ska nog börja med en ny grej här då. :) Och vad det blir? Den som lever får se. Nu får ni dreggla över min kaka här nedanför..

Ha en toppen helg nu också. :)

                                                                            /A.

DAGENS (GÅRDAGENS!) OUTFIT. -55.

Alltså. Ingenting funkade för mig igår. Hann med att tappa kameran i golvet. Batteriet tog slut. Fastnade inte på bild. Därav dem sista otroligt fina bilderna. Bråttom hade jag där också. Jag menar, sneabokstäver.se. Sedan när jag tagit igenom mig allt krångel, så gick det inte att ladda upp bilderna. Då kände jag att livet sög en gnutta. Men idag är en ny dag. :) Ska snart iväg till skolan. Blir nån slags aktivitetsdag med skolan. Och vad fasen? Det blir roligt! Osså slänger jag upp gårdagens efter allt krångel..

Jacka: Vero moda.
Linnet, jeansen och conversen är ifrån Bosnien.
Ringar: KappAhl, Stylebytyra.se.
Adidasväska: Stadium.

                                                                              /A.

FJÄDERÖRHÄNGEN.

Kom på imorse att jag måste visa mina fjäderörhängen. :) Fick dem av Nathalius som var i London för ungefär en månad sen. Och vad ska jag säga? Jag gillar-ar-ar dem!!


                                                                          /A.

PAPPSI FYLLER ÅR IDAG.

Idag kära ni, har jag tillbringat dagen på teatern. Med hela goa gänget. Två föreställningar. Som gick toppen. Tummen upp för det va. En sak till som den andra tummen åker upp för, är att pappa fyller år. Världens största grattis♥!! Gissa vad gjorde när jag kom hem då? Sprang till tårtan. Den var himmelskt god. Skojar inte. Och föresten. Nu ska jag äta middag. Sen så låtsas vi som att det inte alls är bakvänt. :)


Rätt fint med grädden där på näsan. Om jag får säga det själv.

                                                                        /A.

VECKANS LÅTTIPS. -20.

Men heeeeej!! I denna stund sitter jag och försöker slänga i mig maten, läsa bloggar (Gudars, tappat kontrollen helt över bloglovin?! Vissa bloggar har jag inte läst sen i slutet av mars. Hur ska jag hinna ikapp??) och få nåt skrivet här. Maha. Ska strax rusa iväg till teatern. Genrep hela kvällen. Åh, vad roligt!! Slutspurten närmar sig. :) Föresten så är jag helt fast vid Veronica. Och hur många gånger har jag inte skrivit det då? Men fatta, att hon stavas b ä s t. :)


                                                                  /A.

DAGENS OUTFIT. -54.

Hela jag har varit upp och ner och det är ok. Ok. För jag har just insett vad jag vill. Jag har insett att ingenting kan stoppa mig. Om jag själv inte vill det vill säga. Och jag har bestämt mig. Värd någon mycket bättre. Dagen till ära slänger jag upp dagens som jag kommer ränna runt i. Sen så håller jag tummarna att mina skor slipper råka ut för en regnskur..
Jeansjacka: Gina tricot.
Linne: H&M.
Ringar: KappAhl, H&M.
Leggings: Gina tricot.
Adidasväska: Stadium.
Skor: Euro sko.

                                                                           /A.

2 RINGAR SOM BLEV MINA DENNA LÖRDAG.

Okej. En gnutta dött här. Vill. Ska. Måste. Ändras. Inom en snar framtid. Måste bara få en spark i baken. Så länge vill jag visa två ringar som blev mina idag. :) Mina nya finingar..


Den brunguldiga gick på 49,50:- & den svartsilvriga gick på 59,50:-. Båda från KappAhl.

                                                                          
/A.

COSMOPOLITAN.

Hamnade vid tidningsavdelningen för nån dag sen. Kunde inte bestämma mig för vilken tidning jag skulle snappa åt mig. Men när jag såg att Veronica Maggio prydde omslaget på COSMOPOLITAN blev det klart. Balla Veronica. Hon fick följa med hem. Och vet ni? Jag valde helt rätt tidning. :)


                                                                       /A.

VARMA MACKOR MED PEPPAR.

Heeej! Jo. Jag lever faktiskt. Vi skulle ha flyttat tillbaka i fredags men icke. Fortfarande kvar i lägenheten mittimot. Helt ärligt så har jag ingen aning om hur länge vi kommer få bo där. Men den som lever får se. Dock smet jag in och hämtade lite kläder. Och fastnade vid datorn. Herregud. Vad jag har saknat den!! Och bloggen. Och allt. Ska strax pallra iväg till skolan. Men vet ni hur gott det är med varma mackor? + peppar ovanpå? :) Slank ner i magen som frukost nyss. Mumsi..
/A.

DAGENS OUTFIT. -53.

Godmooorgon! Ska snart pallra iväg till skolan. Måste bara säga att det blir ingen uppdatering imorgon eller på torsdag. Dem ska byta golv i hallen + att dem håller på att renovera toaletten. Så vi flyttar in till lägenheten mittemot dem två dagarna. Hah, utan dator+internet. Hjälp mig. Vi kommer iaf ha en liten tv, men ändå va. Men syrran kommer idag, så det blir roligt!! :) Ni får ha det bra så länge! Slänger upp dagens där jag har snappat åt mig Nathalies knallrosa halsduk (Bättre att den kommer till användning. ;P) som låg här hemma..
Jacka: Vero moda.
Halsduk: Gina tricot.
Adidasväska♥: Stadium.
Tröja: H&M.
Ringar: H&M, KappAhl, Stylebytyra.se.
Jeansleggings: Vero moda.
/A.

FÄRGGLADA NAGLAR.

I söndagsnatt satte jag mig och skulle måla naglarna. :) Skulle bestämma mig för vilken färg. Men efter att ha velat hit & dit så gjorde jag det som var enklast. Tog fem olika färger. Och nu sitter jag här med färgglada naglar..
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -19.

Jag har halvt längtat ihjäl mig. Och jag har blivit kär. Ännu en gång. I Veronica Maggios album. Satan i gatan. Bruden är G R Y M!! U-u-u-nderbara låtar. Slänger upp en av favoriterna..
Har ni nån favvo? :)
/A.

RSS 2.0