PEPP, PEPP, PEPP SÅHÄR I NOVEMBERMÖRKRET.

"YOU ARE BEAUTIFUL,
and nobody has the right to make you feel like you're not."

/A.

VARANNAN BRUN OCH ROSA NAGEL.

Hälsa mina söndagslackade naglar välkommen. Dem är här för att stanna i ungefär en vecka. Bland annat i en färg som liknar något som är mitt favoritord. Bajs. Ojoj. Var ett tag sen jag nämnde det, såhär i skrivande väg. Nu kan jag leva på det ett tag. Och nu innan jag spårar ur, så kan jag avsluta med att säga att det blev rosa till. 
Mitt hej som kluddades dit på bildlektionen kikar även fram och hälsar.
/A.

EN MÅNDAGS MORGON.

Godmorgon!! :) Pallrade mig upp ur sängen i tid för att slippa stressa. Och se! Hinner till och med sitta vid datorn en snabbis. I vilket fall ska jag strax iväg till skolan. Efter skolan vankas det plugg. Och kanske drar jag iväg till teatern för att kolla på ett rep. Fun. Latero!
Nyvakna jag.
/A.

EN STICKAD POLOTRÖJA I TVÅ FÄRGER.

Hängde på stan med mamma igår. :) Fann en polotröja inne på KappAhl. I två färger. Precis vad jag har velat haft, sen en tid tillbaka. Så jag sprang in i en provhytt. Konstaterade att den var en gnutta stor i armarna. Men vad gör det, när man redan har blivit förälskad?? Så nu hänger den i garderoben. Och jag är inte förälskad längre. Utan kär.
149:-
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -35.

Bruno Mars. Med IT WILL RAIN. G r y m t himla bra!! Punkt på det.
/A.

LUSSEBULLAR HJÄRTA MIG.

Iförrgår och igår får vara. Torsdag och fredag. Dem var great. IDAG är det LÖRDAG. Jag umgås med lussebullarna. Vi har det bra. Älska lussebullar.
Förövrigt är dem äckligt goda!!
/A.

DET ÄR SÅ DET SKA VARA.

The next time I fall in love,
I want to fall for someone who will
make me feel that loving him is the
greatest decision I have ever made.
Sådetså.
/A.

DAGENS OUTFIT. -83.

Hey. Nu är det såhär att jag har inget att komma med i skrivande stund. Hoppas min hälsningsfras räcker för tillfället. För det är det enda jag kan klämma ur mig. SÅ PEOPLE, en dagens på det här så är jag totally godkänd?? Great!! Nu: ↓..
Kofta: H&M.
Blus: Vero moda.
Ringar: H&M, KappAhl.
Cheap Monday jeans.
/A.

TVÅ HALSDUKAR VIRADE RUNT HALSEN.

Strax ger jag mig ut och traskar iväg till teatern för att tillbringa någon timme där. :) Har virat på mig två halsdukar runt halsen. I två olika färger. Det har synts på Lindex:s modeller. Själv så tycker jag det är ballt!! Så det kör jag på. Hörs!!
/A.

DETTA GÖR MIG GLAD DENNA SÖNDAG.

Vakna upp bredvid bästaste bästa vän.
Få höra på min sötnöt som sprudlar av glädje och energi och höra prinsen skratta i bakrunden. Lätt det bästa samtalet man kan få. Någonsin.
Vad gör er glad idag?? :)
/A.

HÄNG MED MARABOU OCH NATHALIE!

Min finaste har varit i Tyskland en vecka. Själv har jag haft en äcklig saknad som har naglat sig fast innanpå huden och rivit. Aj. Liksom. Men mina sår har läkt, för hon är hemma nu!! Så vi sitter här hemma hos henne och umgås med Mr. Marabou. Alltså han är mums. Och det är Nathalie med. Så dubbelmums. Score!!





                                                                                           /A.

DAGENS OUTFIT. -82.

IDAG bär jag en stickad tröja. En ring runt halsen. Några ringar på händerna. Och dem skönaste jeansen som någonsin uppfunnits. Behöver jag säga något mer innan jag drar mig mot köket, för att äta kladdis?? Nehe. Okej. Rulla ↓ så får ni se allt i bilder..
Tröja: Ellos.
Linne (Därunder!): Vero moda.
Halsring: Lindex.
Ringar: H&M, KappAhl.
Jeans: Rut m. fl.
/A.

ETT PAR TVÅFÄRGADE STRUMPBYXOR.

Har införskaffat mig ännu ett par roliga strumpbyxor. :) Jag har fallit för roliga saker totalt. Visst är dem balla?? Från Lindex. Gå och haffa ett par va!!
Ungefär 60:-
/A.

LITE SÖTT SÅDÄR.

"I want to kiss you on December 31st,
from 11:59pm to 12:01am,
so I can have a great ending of 2011
and an amazing beginning for 2012."
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -34.

Okej. Jag bara älskar låten här ↓. Den är brabraBRA. Åh. Och killens röst dödar. Varje gång jag hör den rycker jag till. Och sedan inser jag att det bara kommer ur högtalarna. Men varför?? Anta en riktig gestalt är du snäll. För jag är kär i din röst. Tack på förhand.
Hej ljuvliga du.
/A.

FREDAG, LÖRDAG, SÖNDAG OCH MÅNDAG.

Hejhej. Jag har inte varit speciellt närvarande. Men det ska det absolutheltsäkert bli ändring på. Sådetså. Annars så har jag haft en himla bra helg. :) Fredagskvällen tillbringade jag med tjejerna. Mys. Lördagen var jag med en vän. Roligt. Söndagen, vilket var igår, umgicks jag med familjen. Har även ätit. Himla. Mycket. Skojar. Inte. MÅNDAG idag. Jag är hemma. Ont i magen. Och jag är rastlös. Umgås med tekoppen. Kul. Jätte kul. Kolla här ↓ bara..
/A.

TVÅ DÖSKALLERINGAR.

Jo. Hälsar mina nya ringar välkomnavälkomnaVÄLKOMNA. Från självaste Glitter. Och ler så att det gör ont i käkarna. Så balla. Föresten. Jag dör en gnutta. Över priset. Det svider ingenstans. Så värt.
20:- vardera (Egentligen 90:-, hej kap!!).
/A.

DAGENS OUTFIT. -81.

Jag skulle kunna skriva något småroligt här nu. Men jag är mänsklig och trött och för tillfället känns det inte som att jag är odödlig. Jag behöver sömn. Så vad sägs om att leka en lek?? Det har vi faktiskt aldrig gjort. Jag kan börja. Så jag börjar med att slänga mig i sängen och blunda. Därefter låtsas ni som att detta inlägg var sådär himla roligt (Nu ska ni skratta..hahahah!!) och nu kan ni erkänna att ni fick ett litet leende på läpparna?? Nu leker vi och låtsas att det iaf är en gnutta roligt. Toppen!! Annars kan ni helt enkelt kika på dagens..
Tröja: Gina tricot.
Ringar: Glitter (Ny!!), KappAhl.
Jeans: Rut m.fl. (Nya!!)
Boots: Dinsko.
/A.

SMYGTITT PÅ DAGENS.

Hey people!! Magen kurrar och jag måste dra mig mot köket på en gång. Dels för att magen gör uppror och sedan så känner jag lukten av något gott. Mumsi. Här ↓ får ni en smygis på dagens..bär lite nytt!! Jag trivs.
Slänger upp hela senare. :)
/A.

MAN KAN DRA PÅ MUNGNIPORNA ÄNDÅ.

"Being happy doesn't mean that everything is PERFECT,
it simply means that you have decided to look beyond the IMPERFECTIONS."
En dag i somras. Här var jag upprörd, för att mina nya ringar låg kvarglömda i en H&M butik flera mil bort. Men var väldigt himla glad för hela dagen. Men jag fick faktiskt tillbaka dem några dagar senare. Ibland hälsar nog änglarna på här, på jorden också.
/A.

SVART OCH EN STÄNK AV ORANGE.

I söndagskväll doppade jag naglarna i svart. Enkelt. Kanske lite tråkigt tänkte jag. Så pekfingrarna dök ner i orange. Oj. Blev genast lite färggladare och roligare. Greppade temuggen. Och utbringade en söndagsskål för mina naglar. Skål!!

/A.

DAGENS (GÅRDAGENS!) OUTFIT. -80.

Igår klädde jag mig i min långklänning. Den gröna. Med en poncho virad runt axlarna. Vilken lyx att gå klädd så i november. Iklädd min långklänning, så firade vi mina småbröder. Dem fyllde 13 bast. Till deras ära hade mamma gjort en nutellatårta. Helt galet. Alltså. Säger jag bara. Så gott. Det var inte bara min småbröder som firades, utan det var ju även Bajram. Därför fanns det ännu mer godsaker tillgängligt. Här snackar vi Matkoma med ett stort M. För att sammanfatta söndagen, var det en himla bra dag. Med långklänning och poncho och massa gott. Och fotograf till bilderna är självklart min Nathalie♥!!
Poncho: KappAhl.
Långklänning: Lindex.
Armcuff: Indiska.
Ringar: Stylebytyra.se, H&M.
Boots: Dinsko. -Bild finns någon outfit längre bak.

/A.

DENNA MÅNDAG KALLAS HELT OKEJ.

Hejhej!! Nu rullar allt på som vanligt igen och lovet är ett ljuvt minne. Har redan funnit mig i det, för ikväll väntar roligheter. Ska om någon timme möta upp en fin vän, för att sedan traska vidare till teatern. Där väntar det roliga. En helt okej måndag. Om jag får säga det själv.
Nyss. Och jag önskar er en finfin måndag!! :)
/A.

EN ORANGE TRÖJA.

Inne på Gina tricot hittade jag en himla fin tröja. Sådär enkel, men sprakande färgglad. I vilket fall tycker jag om den himla mycket!! :)
199:-
/A.

CHOKLAD MUFFINS MED STRÖSSEL.

Igår var jag och köpte fina saker med Nathalie. :) Det som jag fick med mig hem, hänger nu fint i garderoben. Gjorde nog också det bästa köpet någonsin. Så värt. Fun!! Ni får se allt inom en snar framtid. IDAG är det lördag. Och den började jag med en muffins. Hej gott!! 
/A.

ADJÖ SOMMAR OCH VÄLKOMMEN NÅGOT HÖSTIGARE.

Nathalie har pysslat ihop en ny design till mig. :) Får jag säga något själv, är jag himla nöjd!! Nu får sommardesignen förbli ett fint minne, som hänger i arkivet. Hejhej så länge. Och du nya, ta för dig för all del, säger jag då. Lys. Och gör allt det som designer brukar göra.
DEN GAMLA:

DEN NYA:

Ser ni inte den nya designen? Tryck då på F5, så får ni se något nytt. :)

                                                                                    /A.

FUFFENS MED NATHALIE!

Hänger med Nathalie just nu. Vi har lite fuffens för oss. Känns i magen att det kan bli himla bra. Toppen. Ni får se senare!! För nu ska vi ta en paus och mätta våra magar. Latero.



För en stund sen. Med min finaste.
                                                                                     /A.

TVÅ TUBHALSDUKAR FRÅN LAGER 157.

Himla seg på att slänga upp vissa nya (Gamla nu ju!!) saker som har fått hamna i garderoben. I vilket fall köpte jag två tubhalsdukar på Lager 157, när vi var i Örebro. Himla bra pris var det, så jag var tvungen att slänga dem i famnen på pappa, i sista sekunden. Blev en svart (Kan man aldrig få för mycket av!!) och en grå. Great att ha nu i höst och vinter.
En tubis gick på 60:-, men fick två för 100:-
/A.

RENA RAMA HIMLEN ATT VARA HOS BROR.

När jag befinner mig hemma hos storebror är jag ungefär i himlen. För allt, verkligen allt faller mig i smaken. Och senaste gången vi var där, hade han skaffat sig en ny dator. Mitt hjärta slog 975037505 slag i sekunden (Ja, jag dog några gånger!!) när jag såg vad för slags dator. En freaking 27 tums Imac!! Jag blev inte förälskad utan olyckligt kär. Tänk att få sitta vid en sådan, precis när man vill. Jag lever fortfarande på den dagen, då jag fick sätta mig ner och pilla på den, för första gången. Det var lyx. Ren lyx.
Helt bedårande!!
/A.

BRUNT OCH BLÅTT.

Alla dessa försök med att välja endast en färg att färglägga naglarna med, har blivit omöjligt. Får mig att dunka huvudet i väggen. Okej. Nu överdrev jag. Men nästan. Har helt enkelt blivit allergisk mot att ha endast en färg. Går inte. Prosit!
/A.

MÅLA NAGLARNA OCH EN PROMENAD.

Godmorgon världen. Eller goddagens.

Funderar på vad dagen ska bestå av och medan gör jag en slarvig fläta, för att hålla håret på plats..
Det får bli att måla naglarna och ta en promenad i det fina vädret med en vän!! Mysigt.
Vi hörs senare!! :)
/A.

RSS 2.0