DAGENS (GÅRDAGENS!) OUTFIT. -111.

I helgen ska jag hänga hos syster med familjen och tills dess så får den som vill kika på gårdagens. Jacka och T-shirt och gulligull kjol och någon ring och converse fastsnörade. Och på måndag, då säger jag hejtjenahallå igen. Hörs då.
Nathalie har fotat!!
Jacka: Stadium.
T-shirt: H&M.
Ring: Bikbok.
Kjol: Monki.
Converse.
 
/A.

LJUVA DRÖMMAR. -12.

Mysfaktorn är på.
 
/A.

KÄRLEK.

SÅ HIMLA FINT MED KÄRLEK.
 
 
 /A.

FRUKTSTUND.

Precis som på lågstadiet och mellanstadiet. Då fröken tog fram en bok och vi fick ta fram våran frukt ur ryggan. Ungefär höjdpunkten på hela skoldagen.
 
/A.

EN ENKEL SILVRIG ARM CUFF.

Till våran avslutningsmiddag köpte jag en enklare arm cuff än vad jag redan har och som gick bättre ihop med resten av smyckerna i outfiten. Fann den på Lindex och den blir finfin i sommar även. 
Ungefär 70:-
 
/A.

DENNA MÅNDAGSMORGON.

Efter att ha vinkat av pappa och mamma som skulle till jobbet imorse, så stack jag ut på en promenad vid 7-tiden. Så. Härligt. Med. Dessa. Fåglar. Som. Kvittrar.
Åt världens enklaste frukost efteråt som bestod av knäckemackor, kalkon, salami, gurka, smööör och ett kokt ägg. Och kladdkakssmet till efterrätt. Maha. Så gott att jag nästintill avlider alltså.
Mumsi.
 
/A.

OH.

"Never leave something good to find something better,
 because once you realize you had the best,
 the best has found better."
 
/A.

RINGAR FRÅN BIKBOK.

För ett tag sen köpte jag ett antal ringar inne på Bikbok. Himla fina och användbara.
Vardera av ringarna gick på 50-80:- och då var dem smala ringarna i ett paket.

LJUVA DRÖMMAR. -11.

Jösses. Härhär vill jag bo.
 
/A.

NATHALIE OCH EN KLADDIS SOM SÄLLSKAP.

Har suttit i parken med Nathalie och mumsat på en kladdis!! Så gott. Sommar alltså.
 
/A.

DAGENS (AVSLUTNINGSMIDDAGS!) OUTFIT. -110

För lite mer än en vecka sedan hade vi avslutningsmiddag och hela dagen var tiptop!! Hängde hos frissan och hon var fantastisk och jag trivdes så när hon höll på att trolla med mitt hår. Därefter blev jag sminkad av Nathalies kompis som är freeeakin' grym på att sminka. Nathalie fotade även lite snabbt innan inläppet och själva kvällen kan ni läsa om i detta inlägg, om ni inte redan har gjort det. :)
Klänning: VILA.
Halsring: Lindex.
Armcuff: Lindex.
Ring: Bikbok.
Klackar: DinSko.
 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -56.

Har förälskat mig i Medinas album Hayat. Så sinnessjukt bra!! Denna låt här ↓ är bara en av alla låtar som är brabraBRA. :) Lyssna på denna och denna också och resten av ablumet om ni inte får nog. För det får iaf inte jag.
Så himla härlig.
 
/A.

EN SVART PRINSESSKJOL.

Måste ge kjolen som jag har sytt ihop på en och en halv evighet lite uppmärksamhet. Ville ha en liknande kjol som jag bär på denna outfit. Vilket vara väldigt längesen. Och just nu gör den sig finast av att hänga i garderoben. P.S. Har lärt mig att jag och symaskiner ej går särskilt bra ihop. D.S. Puh.

/A.

SKÖNA DAGAR.

Tjabba. Jag är sådär väldigt himla glad över att äntligen ha sommarlov. Fantastiskt härligt och roligt och bra. Dem senaste dagarna har jag mest hängt med vänner, befunnit mig i matkoma (T.ex. Idag så åt jag goda mackor, tacopaj och kladdkaka till frukost och jag var så tacksam över att jag har en bästis, som har en fantastisk mamma som gör den godaste tacopajen i våran lillstad!!), bajsat på min lilltoa (Absolut värt att nämna, då det är pretty skönt att lägga en elr två skitar!!), bitit på människor som jag tycker om och skrattat så att jag fått ont i magen. En bra början på sommarlovet helt enkelt.

Alltså vilken mupp. Tjenatjena.
/A.

DAGENS (TISDAGENS!) OUTFIT. -109

Här ↓ kan ni kika på en outfit som jag hade tidigare i veckan. Trallade bland annat runt i min blommiga klänning. :)



Nathalie har fotat!!
Jacka: Stadium.
Tygkassefrånettmystisktland.
Klänning: Rut m.fl.
Ring: H&M.
Strumpbyxor: KappAhl.
Skor: DinSko.
/A.

SKOLAVSLUTNING.

I onsdags hängde vi på skolan för en sista gång och efter själva avslutningen fick vi tillbaka brev som vi hade skrivit för ungefär 1 år sen och det var ju litelite roligt att läsa, var även med om ett riktigt gråtkalas och därefter väntade mamma och bröderna på mig utanför. Efter ett tag trallade jag och tjejerna ner till stan och åt himla god mat. :) Och nu sitter jag här och har sommarlov. Glad/ångestfylld/gladgladglad för jag vill ej bli större, men så himla skönt med lov.









/A.

AVSLUTNINGSMIDDAG.

I tisdags var det dags för avslutningsmiddag för oss 9:or. :) Och det var himlahimla kul!! Alla var så fina och glada, föräldrarna hade dukat fint, det var himla god mat, bra underhållning och allt var ungefär perfekt. Är jättejätte nöjd med kvällen och det är nog alla andra också!! 
♥!!
/A.

EN BLOMMIG KLÄNNING.

Var på jakt efter en vardagsklänning och hittade en i sista sekund på Rut m.fl. för ungefär en vecka sedan. :) YES. Himla praktiskt att ha i garderoben nu i sommar.
199:-
/A.

EN SÖNDAGSKVÄLL MED BÄSTIS.

Tjabba. Tillbringar söndagskvällen med Nathalie. :) Vi har ätit vattenmelon, skrattat och en massa mer. En perfekt söndagskväll helt enkelt.


RISIFRUTTI OCH BOKLÄSNING.

Risifrutti och bokläsning ur min favoritbok för en stund denna lördagskväll. Mysfaktorn är på. 
/A.

ETT LINNE FRÅN GINA TRICOT.

Inne på Gina köpte jag ett himla fränt linne för ungefär en vecka sen. Tänk så fin den kommer vara nu i sommar till brun hy. Lovely.
99:-
/A.

DAGENS OUTFIT. -108.

Hej. Denna fredag trallar jag omkring i en himla fin kjol. Och lite fler fina plagg. Hejhej så länge.

Nathalie har fotat!!
Jacka: Monki.
Linne: H&M.
Solisar: H&M.
Ring: Indiska.
Kjolfrånettmystisktland.
Skor (Älsklingar!!): DinSko.

/A.

LJUVA DRÖMMAR. -10.

Stort och luftigt och fint. Men ändå så himla mysigt!! 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -55.

Ungefär ingen har väl missat ↓ låt. Så himla härlig. Komkom nu sommar.
/A.

OCH ETT LEENDE PÅ DET.

"I think we like to complicate things,
when it is really quite simple;
Find what it is that makes you happy
and who it is that makes you happy
and you're set.
Promise."
/A.

NYA COOLA DOJJOR.

I fredags hängde vi inne på DinSko och jag föll pladask för ↓ skor!! Så jag var bara tvungen att låta dem följa med mig hem. Så coola. IHHH. Älskar dem. Och fotografen till bilderna är ingen mindre än min bästisbästis.


249:-

                                                                                            /A.


SÖNDAGSMYS.

Har legat hela morgonen och tittat på gamla OTH avsnitt medan regnet har smattrat mot fönsterrutorna. Och det har jag tänkt fortsätta med i någon timme till!! En av universums bästa serier någonsin ju. :) P.S. Himla mysig söndag.
Tittar inte genom någon hemsida, utan syrran har ungefär alla boxar. :)

                                                                                /A.

NYA SOLGLASÖGON.

Denna dag fick jag prova syrrans solglasögon och jag blev en gnutta förälskad. Svarta och enkla. Så för ungefär en vecka sedan haffade syrran till sig ett par till mig, då hon var inne på H&M. Blev såhär :D!! 
49,50:-
/A.

I BILEN MED BLÅA TUNGOR.

Har varit och handlat fina saker med bästisbästis och just nu sitter vi med varsin milkshake i bilen. :) Mumsi!! Hörshej.


RSS 2.0