VECKANS LÅTTIPS. -45.

Här ↓ nere har ni världens härligaste låt för stunden!! Grymt bra. Får mig att slänga på håret och rocka gärnet inne på rummet (Ja, med persinnerna nere för att inte skrämma någon utanför!!). Så härlig är den. Och Madonna likaså.
Madonna är ungefär brabättreBÄST.
/A.

TISDAGSCHIPS ÄR EN DEL AV MIN VÄRLD.

Det är tisdag. Och för tillfället umgås jag med chipspåsen och lillebror. Vilket fint tisdagshäng va!!
Mumsi.
/A.

MED LUGG OCH FADDERULLAN!

Kolla här ↓ vad för bild jag snubblade över nyss!! Nathalie och jag. Vi klädde oss i lugg båda två. Jag var förälskad i lugg!! Älskade lugg. Lugg var allt. För raklugg skulle det allt vara!! Min lilla luggperiod tog fart i slutet av 2008 och dog bort ungefär ett halvår senare. Fina lilla luggen.

I början av 2009.
/A.

SÖNDAGSTE MED BÄSTISBÄSTIS!

Rundar av min söndag med Nathalie och en massa pladder och varsin kopp te i handen. :) Perfecto är det rätta ordet för det!! Natti.


SÅ ENKELT SOM DET VA.

"Guess what?
You make me happy."
Jag är faktiskt så glad som jag ser ut att vara. Om inte mer!!
/A.

DAGENS OUTFIT. -94.

Åh hej igen, vet inte hur många gånger jag har bytt om idag!! Sölat på varenda tröja jag har tagit på mig. Men dagensdagens kan vi väl kalla den här nedanför..blev min svarta stickade tröja och pappas skjorta därunder som fick kika fram. Även lite ringar och ett par leggings som fick täcka benen , så var jag påklädd!!
χHumör: Busig, vrickad, störd och :D.
Tröja: Ellos.
Pappas skjorta.
Ringar: KappAhl, H&M, Glitter.
Leggings: Gina tricot.
/A.

FIKA PÅ STAN OCH LITE MER.

Tjabba!! Imorse drog vi in till stan för fika och mys. Någon timme efter vandrade vi hem för att underhålla oss med andra saker. Jag och Ellispellis gjorde fruktsallad och städade och massa andra saker. Och strax ska vi hänga vid köksbordet för middag. Därefter ska jag möta upp en vän för en promenad!! Den behövs. Slänger även upp dagens senare ikväll. Hörs då!!
Cool elr något.
/A.

DRÄNKT NAGLARNA I FÄRG.

Syster och resten av gänget är på besök!! :) Så jag har umgåtts med dem söta och vi har pussats och vi har skrattat och vi har redan hunnit med allt möjligt. Redan när jag kom hem så väntade Ella på mig med nagellack i famnen och sa att vi skulle måla naglarna. Så då satte vi fart och det blev en massa färger istället för en. Så nu sitter vi här och vilar och beundrar våra färgglada naglar!!
/A.

FULLKOMLIGT STÖRT FÖRÄLSKAD I ANANAS.

Tänkte bara meddela att jag har blivit fullkomligt stört förälskad i ananas. Färsk ananas. Finns ungefär inget godare. Så någon annan som också tycker om ananas lika mycket som jag?? Vi kan väl träffas på söndagar i Ananaslandet i Ananasstaden på Ananasgatan 1 och bara hänga och dränka oss i ananas?? Hör av er vid intresse till Alma Den Galna I Ananas via detta ananasinlägg. Tack på förhand. :) MVH. Alma Den Galna I Ananas.
Väldigt gott. Som sagt.
/A.

UT OCH ÅKA LÄNGDSKIDOR IDAG!

Vi ska ut och åka längdskidor idag. :) Troligtvis kommer jag hem med hela ben och med rosiga kinder!! Då ska jag pussa på min prins och pluttis. Hinner dock inte klämma ur mig några fler fraser för tillfället, så mer om det senare. Tjena, så länge!!
Nyvaken-->Redo!!
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -44.

Hejhej för all del!! Flänger omkring och hinner knappt stanna upp för att ta ett andetag eller två. Okej. Nu överdrev jag lite. Men för tillfället är det mycket som händer. Dock är det inget intressant i skrivande väg. Så har inget annat än ett låttips att bjuda på. Nåja. Slänger dagen till ära upp en låt av Norlie & KKV. Och själv så tycker jag att den är ruskigt bra!!  
Ha det bra, så hörs vi imorgon elr något dylikt. :):)
/A.

KLASSTRÖJAN.

Har varit utan internet och kanaler sedan i fredagskväll!! Blev ungefär såhär :D när jag kom hem idag och lillebror skrek "Pax för datorn!!" inifrån toan. Maha. Nu har jag hjärtat på rätt plats och har tänkt slänga upp någon bild på min klasströja!! Vi fick hem tröjor och byxor och allt vad det nu var, för ungefär två veckor sen. Och trycket på framsidan stämmer så fantastiskt bra in på våran klass!! Score liksom.
♥!!
/A.

GLÄDJEN I ATT BLI GLAD.

Jag är så glad. För att det är fredag. För att jag har världs fina vänner. För att en bit äppelkaka med vaniljsås strax ska få slinka ner i magen. För att det blir soffhäng ikväll med Mr. Cola och en fin, mänsklig gestalt. För att jag har fredagsdamp och därför inte kan se någorlunda normal ut på alla bilder. För att lillebror skrattar högt och hans skratt klingar så fint. För att det är så lätt att bli glad över småsaker. Och vad vore livet utan att kunna bli glad över småsaker? Jag älskar att bli glad över småsaker. Ungefär det bästa som finns.
Hejhej glada jag. Och hejhej alla andra glada och kanske till och med icke glada.
/A.


DAGENS OUTFIT. -93.

TJABBA. TJENA. HEJ. Torsdag idag och en skoldag kvar till helg. Min längtan är överdrivet stor. Kära Helg, kom nu!! Ska förövrigt sätta mig ner och klura på ett antal mattetal (Här är anledningen till varför min längtan till helg är så stor!!) alldeles snart. Har prov imorgon och jag är inte riktigt haj på allt än. Så medan jag umgås med matteplugget, kan ni kika på dagens. :) Bär en enkel ljusblå t-shirt med en fin detalj på ryggen från Monki och lite ringar och bästbästaste jeansen. Take a lookie lookie ↓.
Tröja: Monki.
Ringar: Stylebytyra.se, H&M.
Jeans: Rut m.fl.
/A.

ALLA ♥-DAGS MUFFINS.

Igår var det kärlekens dag och det gick då ingen nöd på mig. Leilas kladdkaksmuffins fick agera alla ♥-dags muffins. :) Och med dessa ↓ överraskade jag Nathalie med!!
Ljuvligt gott. Älskar Leila.
/A.

LILLEBRORS FÖRTJUSANDE KLOCKA.

I lördags så hängde lillebrors klocka runt min handled. Jag har velat haft en sådan i evigheters evigheter (Allvarligt. Ett år tillbaka ungefär??)!! Så när mina småbröder fick varsin i julas, ville jag rent av sätta mig på min syster och bajsa på henne för att jag inte fick någon. Men sedan kom jag på att jag kan låna deras lite när jag vill. Så det funkar väl ungefär lika bra. MEN ÅH, den är så förtjusande fin!! Värmer i lillhjärtat mitt av att bara titta på den.
Vi säger att du är min!!
/A.

SILVRIGA NAGLAR MED LITE ORANGE PÅ.

I lördags målade jag naglarna i en mörk silvrig färg. Men var tvungen att bryta av det med något. För jag nöjer mig inte med en färg längre. Måste ha något mer. Det är lite mer jag. Så tummarna fick vara hälften silver och hälften orange. Och förövrigt har jag blivit himla mycket mer förtjust i orange. Så. Fint. Att. Jag. Dör. Lite. 
Halv kornig bild. Men va, allt behöver inte vara klart.
/A.

DAGENS OUTFIT. -92.

Solens strålar har värmt mot kinderna och målat ett leende på mina läppar. Och om ni vill kika på vad jag trallar omkring i, denna fina söndag kan ni titta här ↓!! En massa svart och lite silver. Och en fläta på det. :)
Nathalie har fotat!!
Tröja: Ellos.
Linne: Vero moda.
Halsring: Lindex.
Ringar: Lindex, Stylebytyra.se.
Kjol: Rut m.fl.
Strumpbyxor: Lindex.
Boots: Din sko.
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -43.

Så himla bra och fin och allt.
Planerar förövrigt på att gifta mig med hans frilla!! Så snygg.
/A.

LJUVLIGA LÖRDAG.

Hänger på rummet med klädhögar som en mur omkring mig. Vilket jag förövrigt brukar störa mig på. Men inte idag. Fingrar på lite nya kläder och äter kärleksmums. Jag drunknar snart i all denna kärlek. Doppar naglarna i färg och sväljer godisar. Gör upp planer för ett par jeans som är så fula på mina ben. Men hej, ska trolla så att dem sitter fint. Sneglar på klockan för snartsnart ska jag iväg och göra något kul. Latero!!
Jag trivs. :):)
/A.

MINA DR.DENIM JEANS.

I början av november strosade jag runt med bland annat Nathalie i affärer. Köpte tröja, vantar&halsduk, som jag redan har slängt upp bilder på. Dock har jag inte visat er det som jag var mest nöjd över, att få med mig hem. Mina Dr.Denim jeans. Ungefär det bästa köpet jag någonsin har gjort!! Dem klår alla andra jeans med hästlängder och lite till. För dem formar sig som en smäck. Över både rumpa och lår och vid benslut. Därefter är dem ur sköna (Aldrig haft ett par skönare jeans!!). Och till sist är dem så perfekta att jag skulle kunna tralla ihop en hel sång om hur mycket jag tycker om dem. Mina ben har liksom gift sig med dessa jeans!!
Köpta på Rut. m.fl för 400:-, hitta en återförsäljare i eran stad på Dr.Denim;s hemsida. :)

JAG BER ER.

I. DARE. YOU.
To wear no makeup for a whole day.
To bake brownies and then eat them, as many as you want.
To tell a bitch how you really feel.
To laugh histerically and not worry if your face looks stupid.
To run around a field with your friends and just scream.
To cry it all, let it out.
To kiss your crush, randomly.
To speak your mind in class.
For one day, I dare you to be 100% you.
Glad. Och lite förtjust i tanken på han.
/A.

RISIFRUTTI.

Poff. Så var söndagen här. Jag har än så länge städat, bajsat och druckigt te som en dam. Och även lite mer. Nyligen slank en risifrutti ner i magen som ett mellanmål efter allt jag har hunnit med denna dag. Och nu har jag tänkt slänga mig i sängen någon timme och filosofera över livet. Ha-ha. Förövrigt tycker jag om lugna söndagar!! Ja, men tjabba, så hörs vi.
GottgottGOTT. :):)
/A.

DAGENS OUTFIT. -91.

Denna fredag har varit upp och ner. Totalt. Blir iaf häng i soffan ikväll med godis. Men innan jag välkomnar fredagskvällen så tänkte jag slänga upp dagens!! Klär mig i min fina polotröja och älsklings jeansen och smycken. Kika här ↓. :)
Nathalie har fotat!!
Polotröja: KappAhl.
Ear cuff: Ur&penn.
Ringar: KappAhl.
Jeans: Rut m.fl.
/A.

HÄNG MED ENGELSKAPLUGGET OCH POTTER.

Tjena!! Min plan idag var att få plugget gjort direkt efter skolan. Och HAHAH (Skrattar åt mig själv för att jag kunde tro något så bra om mig själv!! Latheten försvinner inte bara sådär..), för nu sitter jag här och klockan har passerat 8 och jag har inte ens rört vid böckerna. Dock har jag hört att det där förbannade engelskaprovet inte är så himla svårt, så jag kan då fortfarande ha chans till att kirra det. Med handen på hjärtet så säger jag hejhej till er och ska nu hänga med engelskaplugget. Sedan ska jag sluka några sidor i världens bästa Potter innan läggdags.
Ha en bra kväll. :)
/A.

RSS 2.0