TRAGISKT.

"As we grow up, we don't lose friends,
 we just learn who our real ones are."
 
/A.

TORSDAGSBABBEL.

GODMORGON. Förutom att ha legat i sängen tjugo minuter för länge och tagit på mig byxorna bak och fram så är väl denna morgon en bra morgon. Sitter och slevar i mig frukost nu och ska strax dra på mig mössajackahalsdukvantarskor och traska iväg till bussen. Spanska och engelska står på skolschemat idag. Slutar vid halv 12 och då drar jag nog hem några timmar och vilar. Vid 3 så ska jag till skolan igen för att ha en bosniskalektion och därefter är det Öppet hus på skolan och då blir det teaterhäng för min del. Mys.
 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -71.

Kan inte låta er raringar som ännu inte hört bästbästa låten gå miste om den!! BALLAR UR SÅ FETTIG BRA DEN ÄR. Har gått på repeat i lite mer än en vecka och får inte nog liksom. Kan i princip lova att ni är fast efter tre gånger. Annars tappar jag hakan. Och snälla, det är inte precis så att jag har planerat att sitta med hakan nere vid fötterna liksom.....
 
/A.

MIN KEPS.

När jag vill vara ballcoolfrän så tar jag på mig min keps från H&M och PANGBOM så förvandlas jag till en tuff brud i lyxförpackning. Inte så pjåkigt va. En keps är allt du behöver helt enkelt. 
Ungefär 80:-
 
/A.

LJUVA DRÖMMAR. -22

Drömmer fortfarande om ljusslingor på rummet. FÅR INTE NOG. Några till bilder hittar du här om du inte heller får nog. 
 
/A.

LUGN SÖNDAG.

HALLÅHALLÅ. Denna söndag är jag och syster ensamma i huset. Så vi har passat på att rensa bort en massa kläder och tagit en mysig promenad. Däräfter har vi väl bajsat och ätit och jobbat och pluggat. Och pysslat lite. Har dock inte varit så jätte dutti med plugget så ska sätta fart NU. Med ett grönt fint härligt och syrligt äpple i handen så ska jag nog få svenskaplugget och lite fler saker gjorda. Hej så länge då.
 
/A. 

THE PERFECT SHORTS.

Förra veckan hängde jag i en provhytt på Bikbok och var omgiven av snyggsnygga shorts och skulle välja ett par (!!). Blev kvar en timme och dessa här ↓ gav mig en aha-upplevelse då dem satt som en smäck. Nu står sommar och brunbrända ben överst på önskelistan. Någon?
Halva priset så 199:-
/A.

MUPPISMIDDAG.

Idag blev det lite spontant bestämt att vi skulle ut till landetlandet och ha myspys hos Uhran. Och såhär såg kvällen ut ungefär..
Lekte söta på bussen.
När vi kom fram blev det full fart i köket.
Vi var happyhappy.
Och busiga. Ehhh mannen liksom.
Någon gång låg jag på golvet och var lycklig.
Blev dags för muppisfoto någon gång däremellan.
Jag tycker om att pussas och speciellt muppen här ↑. Hon är pussvänlig.
Jag blev helt galen i Uhrans hus. Så fint verkligen och kolla bara vad fiffigt att ha allting samlat i en låda så↑.
Uhran var effektiv och skar grönsaker rekordsnabbt.
Blev tacos till middag och det var gott som vanligt och alla fick vi matkoma.
I taket hängde en takkrona och en sådan vill jag ha när jag blir storstor.
Sist men inte minst så trudeluttade mina muppar och det är något av det bästa jag vet. Så roligt och mysigt.
 
/A.

LET'S FALL IN LOVE AGAIN.

Svartvit kärlek.
 
/A.

DAGENS OUTFIT. -120.

Denna onsdag har jag hängt på skolan och idag var det dags för lite matte och engelska och idrott. Idrotten var mys då vi fick snöra på oss skridskorna och åka lite. Hej och hå liksom. Ikväll ska jag plugga engelska och dricka te och inte göra så mycket mer. Skönt. OCH nu får den som vill kika på dagens här ↓..
Systers jacka.
Mössa: LEVIS.
Halsduk: MONKI.
Tröja: Ullared (NY.).
Armcuff: Cubus. 
Ringar: H&M, Lindex.
Dr.Denim jeans.
Boots: DinSko.
 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -70.

KÄRA NI, har egentligen årets grymmaste låt att dela med mig av (Skojar verkligen inte!!), MEN SJÄLVKLART så lever datorn sitt eget liv och jag är en gnutta stressad och då får det bli en gulligull låt istället som jag redan har uppe på en flik och det går väl lika bra i detta läge. Vad göra liksom.
 
/A.

MINA BALLA LEGGINGS FRÅN INDISKA.

För lite mer än en månad sedan belönade jag mig själv med en fet shoppingrunda efter allt slit i plugget och framöver så kmr allt fint dyka upp. Först ut är mina balla leggings från INDISKA. Älskar mönstret. Så fint. Verkligen.
199:-
/A.

LOL.

"DON'T PLAY GAMES WITH A GIRL WHO CAN PLAY BETTER."
 
/A.

FRUKTSALLAD.

Alla är och kalasar tjugo minuter bort och jag är själv i huset för första gången sedan..ÄH, kmr inte ens ihåg senast det hände liksom. Har blivit sällskapssjuk och klarar inte av tystheten så bästbästa låtarna spelas medan jag gör massvis med fruktsallad. Nomnom så tokigt gott det kan vara alltså.
 
/A.

LJUVA DRÖMMAR. -21.

Tänk och få bo ↓ sött någon gång i livet..dör ju några feta gnuttor av att bara tanken slår mig liksom.
 
/A.

BOLIBOMPAMYS.

Håller koll på lillprinsen för stunden. Vi ligger i soffan alldeles utslagna efter denna torsdag och tittar på bolibompa. Myspys va.


MINA TUFFA BOOTS.

I början av lovet köpte jag ett par tuffafränacoola boots (Kängor?? Vill helst säga boots för kängor förknippar jag med att skorna har snörning. Vilket dilemma va. Hah.) som ska få värma lillfötterna nu när vintern börjar ta plats. Helt ärligt så tyckte jag bara de var okej i början, men wooow liksom. HAR BLIVIT SÅ FÖRJUST I MINA TUFFINGAR SEDAN EN TID TILLBAKA. Mmh. Från DinSko.
499:-
 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -69.

Men hej hopp alla glada. Vet inte hur många gånger jag har tänkt att jag ska skriva några rader här lite oftare. Dock försvinner tiden bara iväg. Lovet fyllde jag som sagt mest med att hänga med vänner och det blev nästan lite för mycket då jag knappt såg till pappa och mamma och syskonskaran. Men så kan det gå. När skolan drog igång igen efter lovet så har jag hängt någon dag där, men framför allt har jag väl legat utslagen i sängen på grund av magsjuka. Inte så kul. Har sussat en massa timmar denna vecka iaf och det är ju pretty najsmajs ändå. Nu i helgen ska jag ta mig i kragen och få några feta inlämningsuppgifter gjorda. Inte heller så kul men vad göra?? Har skjutit upp allt alldeles för länge och jag undrar varför jag är så elak mot mig själv..... Men i mitten av nästa vecka så ska jag nog få lite mer tid över för att hänga med lillbloggen min. MEN NU. Så är det inte mer än rätt att den som vill får lyssna på en mysipys låt. Lite gammal. Men vad gör det liksom.
 
/A.

NYA NAGELLACK.

Gissa vem som kmr tralla runt med färgglada och busiga naglar framöver.....
 
/A.

MINA FAVORITMÖBLER ÄR PÅ PLATS.

Lovet har i princip passerat och jag har lämnat lillstan för denna gång. Pappa har iaf skjutsat ner mina favoritmöbler så nu är äntligen sängen och mina storavitafina spegel på plats. Vill aldrigaldrigALDRIG kliva ur sängen. Så gosigos!! Annars då?? När jag kom in genom dörren så möttes jag av lillprinsen som sträckte sina små knubbiga armar mot mig. Hjärtat snörpte ihop sig kan jag tala om. Av kärlek alltså. Och här ↓ har ni mig i början av kvällen då sängdelarna låg huller om buller och allt var lite kaos men så ganska bra ändå. OKEJ. Vi hörs när ni har hämtat er från mitt babbel. Tja.
 
/A.

JAG OCH BÄSTISBÄSTIS.

Jag och Nathalie fotade för någon dag sedan och det var roligt och kallt och mysigt. Lookielookie ↓.
♥ ÄLSKAR MIN BÄSTIS.
 
/A.
 

RSS 2.0