DAGENS OUTFIT. -107.

Tjenatjena. Här ↓ finner ni 5 bilder som innehåller dagens med en trött bajskorv!! Take a lookie lookie.
Jacka: Stadium.
Solisar: H&M (Nya!!).
Tröja: Gina tricot.
T-shirt: Gina tricot.
Shorts: Vero moda.
Tygkassefrånettmystisktland.
Ringar: Glitter, KappAhl.
Strumpbyxor: KappAhl.
Stövelboots: Skopunkten.
/A.

OCH DÄR SATT DEN.

"Fuck love?
No, fuck the person who made you think like that." 
Score!!
/A.

LJUVA DRÖMMAR. -9.

Alla dessa kuddar. IHHH. Skulle kunna ha ett helt rum eller en hel värld med bara kuddar i. Stora och små. Blommiga och färgsprakande. Alla slags former och mönster och färger. Så himla gosigt och fint.
/A.

SYRLIGA KLUBBOR.

I helgen slutade vårat internet funka sådär pangpoff och då fick jag vimsa runt på annat håll. Gick bland annat och förälskade mig på nytt i syrliga klubbor. Herregud. Det är som att vara liten igen!! Så. Gott. Att. Jag. Dör. En. Godhetsdöd. Liksom.
Tjena. Jag är :D!!
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -54.

Syrran tipsade mig om låten här ↓. Helt okej.
/A.

SOL OCH PIZZA OCH BÄSTISBÄSTIS.

Såhär såg min roliga och mysiga kväll ut:

Vi trallade in till lillstan och köpte pizza att mumsa på.
Hittade en mysig plats i parken.
Lekte lite cool någon gång därimellan.
Pussade även på bästisbästis.
Och vi var väldigtväldigt :D!!
Efter någon timme så hoppade vi hemåt. Glada och mätta och mycket spralliga.
/A.

DAGENS OUTFIT. -106.

Denna onsdag trallar jag omkring i syrrans tröja+lite ringar+favoritjeansen+älsklings stövelbootsen. P.S. Älskar att syrran är hemma. D.S. Bor i princip i hennes kläder.
Tröja: Cubus.
Ringar: Lindex, KappAhl.
Jeans: Rut m.fl.
Stövelboots: Skopunkten.
/A.

BLÅTT OCH GULDIGT OCH LITE TILL.

Dränkte naglarna i massa olika färger i söndags. Färgglatt är bäst. 
/A.

PÅ GÄVLES GATOR.

Klädd bland annat i favoritjackan och älsklingsbyxorna. Och syrrans solisar på nästippen. På Gävles gator. Utanför syrran. För någon dag sedan.
/A.

MIN CANON G12.

IHHH. Så :D. Velat haft en G12:a i ungefär ett och ett halvt år och äntligen!! Storebror beställde den för ett tag sen och i tisdags låg den på posten. Hämtade den i onsdags och har inte kunnat slita mig ifrån den. Den är så himla bra och fin med skärmen som man kan vrida och vända på. Helt perfekt eftersom jag ville uppgradera mig från min digitalkamera, dock inte till en systemkamera eftersom jag tycker dem är så stora. Och G12:an är ett mellanting, eftersom den tar i princip lika bra bilder som en systemkamera men är mindre. Score.
Måste liksom nypa mig själv i armen varannan minut för att inse att den verkligen är min. Så kär är jag.
/A.

LJUVA DRÖMMAR. -8.

Ballt och mysigt. Tjena. Här kan jag gärna bo.
/A.

EN ORANGE RING.

Fick en orange ring i födelesdagspresent. Vilket känns som alldeles nyss. Dock snart två månader sen. Maha. I vilket fall. En riktig färgklick. 
Från KappAhl.
/A.

DAGENS (TISDAGENS!) OUTFIT. -105.

Här ↓ finner ni tisdagens. :) Gick omkring i svarta och gråa och aprikosa och vita och guldiga saker. Och till den som undrar vad jag kommer ha på mig på skolavslutningen..har beställt en klänning men vill se hur den sitter först innan jag säger något mer. :) Okej. Nu ska jag gå och fika och njuta av denna ledighet!! Ljuvligt. 
Jacka: Monki.
Halsduk: Lindex.
Kofta+tygkassefrånettmystisktland.
Linne: H&M.
Ringar: Present, Stylebytyra.se.
Leggings: Gina tricot.
Converse.
/A.


DENNA ONSDAGSKVÄLL ALLTSÅ.

Busar med bästisbästis. Äter tårta. Fingrar på en ny pryl som jag har velat haft i en och en halv evighet. Och snart ska jag proppa magen full med grillat. Perfekt onsdagskväll. Verkligen. Hejhej.
Hey. Vi är :D!!

VECKANS LÅTTIPS. -53.

Låten här ↓ har gått på repeat i mer än en vecka nu här hemma. Konstant. Så. Himla. Härlig. Och jag är då inte ens i närheten på att tröttna. Så härlig är den!! Enligt mig då.
/A.

OCH DU.

"And you sir, you're very attractive.
Therefore, I will stare at you."
IHHH. Förstår knappt heller mina uttryck. Men IHHH är helt klart en form av ett glädjetjut.
/A.

PLUGGÅNGEST.

Tjena. Har ungefär hundratusen prov till veckan. Och jag känner ↓!! Mmh. Nu ska jag gå och äta upp mina anteckningar. Så desperat är jag.
ÄLSKA WILLIAM.
/A.

LITE MER MMM I LIVET.

Söndagsmums. Marabou. I världens godaste smak. Mint krokant.

/A.

LJUVA DRÖMMAR. -7.

IHHH. Så fint. Och ren lyx.
/A.

SJUKIS.

Insjuknade hastigt igår och i princip hela denna fredag har jag legat i sängen. Oj. Så roligt. Nu har jag fått nog av mitt rum och ska ut på balkongen. Ska hänga med bästisbästis genom telefonen, eftersom den fegisen inte vågar vara med mig på något annat sätt. Jaja. Det funkar. Hörs någon annan gång. Imorgon alltså.
Hoppas alla ni, är friska och glada!! Är ni?? MEN JA. SÅKLART.
/A.

DAGENS OUTFIT. -104.

Tjabba!! Någorlunda mycket i skolan just nu och därför vimsar jag runt på annat håll och det kan ju bli litelite tomt här. Igår hade jag inget att bjuda på, men idag sååå..dagens till ära. Lookie lookie ↓!!
Jacka: Vero moda.
Tröjafrånenmystiskaffär.
Halsband: KappAhl.
Ringar: H&M.
Jeans: Rut m.fl.
Converse.

/A.

EN AV ALLA PROMENADSRUNDOR.

Ute på en promenadsrunda med bästisbästis och världens sötaste hund. :) Som om man kan begära något mer liksom. Hejhej så länge.


GODMORGON PUSSAR.

Med gårdagens godis. Smack.
/A.

KLACKARKLACKARKLACKAR OCH LITE GODIS.

Tillägnat till syrran som har frågat varför hennes klackar inte har synts till ännu. Hejhej. Dem mår jättejätte bra och trivs jättejätte bra på toppen av min bokhög vid spegeln. Just nu hänger dem på mina fötter på golvet vid lite lördagsgodis i en barnslig skål. P.S. Stapplar fortfarande när jag går. Heh. D.S. Men vänta bara tills du har kommit hem, då har jag lärt mig. Promise.
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -52.

HÖRDE UNGEFÄR UNIVERSUMS HÄRLIGASTE LÅT PÅ RADION IGÅR!! Tjena överexalterad elr något. Hehäheh. Och bruden är ju förbannat snygg också!! Ja, det var allt från mig till er......lyssna nu här ↓. :)
/A.

TÄNK INTEINTEINTE.

"Don't think. Don't fucking think. Because when you think you realise just how fucked up everything really is. You realise you don't know how you got where you are, you don't know where you're going and you don't know what to do anymore."
/A.

DAGENS OUTFIT. -103.

Idag bär jag min väns jeansjacka som är i den perfekta jeansfärgen. Enligt mig då. Så himla fin!! På fötterna är mina blommiga skor fastsnörade och dem luktar svagt av luktsuddgummin. Wow. Inte alla skor som gör det va. Jaja. Sedan klär jag mig i lite mer nödvändigheter och den som vill, kan se det här ↓ nere.
Jeansjacka: Vero moda.
Linne: Indiska.
Ringar: KappAhl, H&M.
Klocka: Ur&penn.
Jeans: Rut m.fl.
Skor: Eurosko.
/A.

FÄRSKA JORDGUBBAR.

MAJ MÅNAD. FYLLER MAGEN MED FÄRSKA JORDGUBBAR OCH UTBRISTER I ETT TJUT FÖR ATT DET SMAKAR SÅ SOMMAR. HAR FÖRÖVRIGT KOMMIT PÅ ATT LUKTEN AV JORDGUBBAR ÄR EN HELT LJUVLIG LUKT. MMH. HAR JAG FÖRESTEN SAGT ATT JAG ÄLSKAR MAJ?? JA. OCH ÄR SÅ TVUNGEN ATT SKRIVA MED STOOORA BOKSTÄVER. IHHH, DET ÄR MAJ NU JU.
MUMSSS.
/A.

RSS 2.0