FRUKTSALLAD.

Heeejelihej. :) Kom hem från skolan för ett tag sen. Helt okej. Sista veckan innan sportlovet. Kämpa. Annars då? Har nyss slängt i mig lite fruktsallad. :) Maha, gottis!!


                                                                           /A.

HEMKOMMEN FRÅN STAN MED MAMMA.

İHola amigos! Har knappt suttit vid datorn dem senaste dagarna därav mitt bloggande. Igår var det nattbandy, kuuul. :) Jag och Amelia drog iaf hem vid 3 & somnade bums! Och idag skiiiner solen!! Jag och mamma har knallat omkring i stan nån timme. :) Kikat, köpt, kikat. Mysigt. Jag fick med mig lite grejer, blandannat det här..

Stil, vero moda:
Chinos: 75:- (Rea!!)
Lindex:
Ring: 49,50:-
Glasögon: 79,50:-

                                                                           /A.

Uppdatering 27/2-11 kl. 21.08: Åhhh!! Har försökt halva dan med att ladda upp bilder men det går inte?! Suuur jag blir! Jag vill blogga ju. Skit.


EN TORSDAG IDAG.

Hej! Var på så jäkla dåligt humör igår så jag la mig direkt då jag kom hem från skolan & sov några timmar. Efter så gjorde jag allt annat än det jag behövde. ;p Och vet ni? Igår var det ETT år sen jag började blogga!! :) Är hemkommen från en härlig friluftsdag med skolan. Vi åkte pulka! Fasen vad kul det var! :) Men nu ska jag bege mig bort och få lite gjort av ett arbete som ska vara inlämnat imorgon, tur att min snygging hjälper mig! Vi hörs. :)

Fick för mig att göra en frisyr som man hade på lekis igår på skolan, kul med omväxling. ;p

                                                                /A.


VECKANS LÅTTIPS. -11.

Bruno Mars. Åhhh, han är så himla bra. :) Förövrigt är jag totalt fast för marry you. Hur bra liksom? Lätt favoritlåten just nu..

                                                                         /A.

DAGENS OUTFIT. -43.

Godmorgon på er. :) Har inget mer att säga så jag slänger upp dagens..

Tröja: Gina tricot. -Nathalies.
Linne: Vero moda.
Leggings: KappAhl.
Ringar: H&M. -Nathalies med vit sten.

                                                                     /A.


SOLIG SÖNDAG.

HEEEEEEJ! Söndag today. Vaknade av att solen sken imorse. Jaaa. Lycka. Funderar på vad jag ska göra idag. Vill ut. Måste ut. Ska ut. Ut i det fina vädret. Tjoho! Vad ska ni göra idag? :)

En Alma från imorse, förövrigt är upp&ner coolt!

                                                                   /A.

3 TJEJER.

Jag har så jäkla goa människor runt omkring mig. Och det är jag dunderglad för. Så nu ska jag vara en kärlekstönt. Här nedanför finns tre underbara tjejer (Självklart är det inte alla!!)..

Nathalie. Min bästaste vän. Hon är så jäkla vacker både på insidan och utsidan. Jag kan inte förklara med ord om hur dunderglad jag är över att hon är min vän. Hon är liksom bäst.

Ella. Min pluttis. Systerdotter. Jag var så galet fäst vid henne då hon föddes och gissa om jag är det fortfarande? Hon är den som lyckas få mig på bra humör i alla lägen. Jag menar, kolla på henne. Som om det finns nån sötare liksom?

Amanda. Min galenpanna. Min snygging. Vi har så himla roliga minnen tillsammans! Allt från att reta upp lärarna på fritids och att vika oss av skratt. Vi har känt varandra sen vi var små småttingar och gick på dagis. Och henne tänker jag inte släppa taget om. När vi är 80år så kan ni ge er på att vi sitter och stickar sockar åt våra barnbarn. Sådetså. Föresten ser ni mig på bilden? Längst till höger, hohoh.

Kom ihåg att påminna era nära & kära om hur mycket dem betyder för er! :)

                                                                            /A.


JUICE OCH KEX.

Denna torsdag har jag varit på skolan. Inget speciellt har hänt. Denna torsdagskväll ska göra precis det jag känner för. Mycket roligt. Om jag får säga det själv. Just nu sitter jag här med ett glas juice och dundergoda kex. Gott. Gott. Gott. Nej, men hörrni! HEEEEEJ! :D Jag är glader just nu! Och som sagt, sitter jag här och knaprar i mig precis det som står ovanför och som precis finns här nedanför..

Hoppas ni får en bra torsdagskväll! :)

                                                          /A.

Uppdatering 18/2-11 kl. 18.07: Blä, suris här. Går inte att ladda upp bilder. :( Får se om det funkar sen men annars så blir det uppdatering imorgon. :)


VECKANS LÅTTIPS. -10.

RihannaRihannaRihanna. Jag störtdiggar henne!! Hur bra är inte hennes låtar liksom? :) Och har sagt det tidigare, MEN SHITTIS VAD TJEJEN ÄR SNYGG!!

Tack SÖTBECCA som hjälpte mig med klippet!! :)

                                                                  /A.

TÄNK OM DET DÄR ÄR JAG.

Tänk om det där är jag handlar om tonårstjejen Agnes. När hon flyttar med sin familj till Umeå från Stockholm bestämmer hon sig för att starta om på nytt. Nu ska hon bli en vanlig tjej, en tjej som smälter in och som är normal och precis som alla andra. Hon ska verkligen inte hamna utanför den här gången. Med nya kläder, nya skor och en uttänkt plan för hur hon ska vara försöker hon skapa ett socialt liv i Umeå. Agnes får nya kompisar, extrajobb, träffar killar och verkar ha ett enormt flyt. Men gud vad hon tycker det är svårt! Kanske är det inte så enkelt att börja om.. JISSES, alla ni där ute som är på jakt efter en bra bok, snappa åt er den här!! Den är dunderbra. :)


                                                                           /A.

DAGENS OUTFIT. -42.

Tjohej! Ny vecka. Måndag. Alla hjärtans dag. Och här sitter jag med en mage som ska fyllas med maaat. Annars är jag redo för den här dagen. Jo, jag och Nathalie bytte kläder så idag körde jag all in med hennes kläder. :) Allt är hennes förutom ett vanligt vitt linne som inte ens syns på bilderna..


Tröja: Gina tricot.
Ring: ?
Jeansleggings: KappAhl.

                                                                           /A.


TOPPEN HELG!

Kort & gott är jag i en bloggsvacka just nu. I fredags sov jag hos Nathalie. :) Var så himla längesen!! Mysigt vare iaf. :) & igår mötte jag upp min man för roligheter! Vi var på stan, åt maaat, målade naglarna i galna färger, fick för oss att gå på bio, köpte gottis, gick och såg "Little fockers". :) Filmen var förövrigt bra tycker jag! -Idag ska jag..inte göra nånting. :) MEN YEEEEEES!! Ta det lugnt för fulla muggar! Slänger upp bilder från igår..



                                                              /A.

VECKANS LÅTTIPS. -9.

Hade totalt glömt bort att jag hade en svenska uppgift kvar efter förra inlägget. Så jag satt och pillade på den hela gårkvällen. & vet ni vad jag kom på? Just på tisdagar & torsdagar har jag inte bloggat tre gånger i rad nu, tredje gången gillt nu. Skärpning framöver! Nathalie visade mig en låt av Ulrik. Jag var helt galen i han året han var med i melodifestivalen. ;P Samlade på alla bilder på han som jag kom över, häh. S n y g g. Liksom. & hans låt är riktigt bra. :) Lyssna..

           

                                                                              /A.

DAGENS (GÅRDAGENS!) OUTFIT. -41.

Slapponsdag.se, skönt!! Vi fick ledigt från spanskan! Snacka om lycka. Nu sitter jag här hemma och kan jag göra precis vad jag vill. Bajsa, äta, hoppa ut från balkongen. Vad som helst. För både engelska talet (Som gick ganska bra!) och noprovet är gjort. :) Där har ni svaret på varför jag inte bloggade igår! Var tvungen att proppa hjärnan full med ögats delar, hur ljus bildas och allt sånt. Slänger upp gårdagens som skulle ha kommit upp igår..

Kofta: ?
Blus: Vero moda.
Ringar: Lindex, H&M.
Jeansleggings: Vero moda.

                                                               /A.

MÅNDAG IDAG OCH JAG LEVER LIVET.

HEEEEJ! Hemkommen från en trevlig pluggfika med några av mina tjejer. :) Häh, mest fika, prat och skratt blev det. Men det är väl så det ska vara va? ;p Dock småpanik nu, jag kan inprincip ingenting. Har även ett tal som jag ska hålla imorgon, på ENGELSKA. Tjohej, vad kul!! Äh, paniken får vänta för strax ska jag ut på en mysig promenad med min goaste-raraste-underbaraste Nathalie. :) Saknat henne så!!

Ni får ha en bra måndagskväll. :)

                                                                           /A.

VECKANS BLOGGTIPS. -17.

Nu var det allt ett tag sen en favoritblogg kom upp. :) I julas snubblade jag över en riktig "jagärberoendeochjagmåsteläsaallainläggfördenhärbloggenärbrabrabra". Och jag är fortfarande lika beroende. Jag menar. Kolla på bilderna. Kolla på texterna. Kolla på allt. Vad bloggen handlar om? Kärlek. Åh, jag gillar den stort!! :)

http://leloveimage.blogspot.com

                                                              /A.

JAG VILL HA SOMMAR NU.

Hejhejhej. :) Måste säga att jag inte orkar mer. Det går bara inte. Tvärstopp liksom. Är det allvar? Ja. Det är det. Det räcker nu. Hör du det herr Vinter? Flytta på dig nu. Låt fru Sommar få komma.

Nu kan ni inte ha missat vad jag vill ha? Isf, jag vill ha sommar. Nu.

                                                                           /A.


MIN FÖRSTA KLOCKA.

Hittade min första klocka för nån dag sen. :) Har inte sett till den på evigheters evigheter. Förövrigt fick jag den av syster när jag gick i 1:an och hade lärt mig klockan, heh. Har blivit sugen på nån slags halvstor snygg klocka, måste titta runt. Vill ha.


                                                                           /A.

DAGENS OUTFIT. -40.

Jo, att uppdatera..det gick ju bra! M e n det var faktiskt inte mitt fel, utan när jag igår klickade på "nytt inlägg" blev allt sådär seeegt och till slut så kom det fram "sidan kan inte visas". Har det varit så för nån annan? Annars har jag nyss fått i mig frukost. Jag är för en gångs skull klar i tid, kanske lite för tidigt. Men då hinner jag sitta här och kika runt. :) Slänger upp dagens..


Kofta: Gina tricot.
Linne: H&M.
Ringar: H&M, Stylebytyra.
Jeansleggings: Vero moda.

                                                                     /A.

Uppdatering 3/2-11 kl. 16.58: Är med en av mina fina vänner. :) Vi ska hinna få en del gjort innan hon beger sig hem så inget inlägg kommer ploppa upp idag. Hej dåligt samvete. Dock ska det v e r k l i g e n bli ändring, från och med imorgon. Och nu tänker jag hålla det också! Hörs imorgon! :)

RSS 2.0