LYXFRUKOST!

Ligger i sängen med bästisbästis och mumsar på choklad!! Mycket himla gott. :)


DAGENS OUTFIT. -99.

Idag trallar jag omkring så ↓!! Och nu måste jag ta fram mina super snabba krafter och rusa till skolan. Hörs. :)
Blus: Monki.
Ringar: H&M. (Lövet är en nykomling!!)
Jeans: Rut m.fl. (Nya!!)
Stövelboots: Skopunkten. (Nya!!)


/A.

MIN NYA JACKA.

I lördags då jag var inne på Monki, så hängde den bara där. På en galge i rätt storlek och i världens finaste aprikos färg. Så jag rusade in i en provhytt och lika snabbt kom jag ut igen. Det behövdes inte mer. Fram till kassan och betalabetala för att få ner den i en kasse och ta med den hem. För att sedan fingra på den hela vägen hem och längta efter att hänga med den i all evighet. Precis så gick det till när jag köpte min nya jacka som funkar både till våren och sommaren, eftersom den är sådär härligt tunn och luftig och skön. Och himlahimla fin.
400:-
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -48.

För ungefär en timme sen fick vi lyssna på Johan Alander som berättade om sin uppväxt och vad han har varit med om. Jag rös några gånger för ja, han berörde. Och det var så intressant att höra på. Himla grym kille!! Han har förövrigt skrivit en bok (Ska läsaläsaLÄSA!!) och han skriver även låtar. Här ↓ finner ni en låt som han skrev till sin syster.
/A.

LJUVA DRÖMMAR. -2.

Lätt som en plätt att jag vill bo så ↓ mysigt någon gång!! 
/A.

HEJHEJ SEXTONÅRIGA JAG.

Idag har jag intagit mitt sextonde år och femtonåriga jag förblir ett minne. Har iaf haft en fantastisk födelsedag!! :) Kolla in tårtan här ↓!! Den var väldigt himla god.
GOTT.
/A.

NATTBANDY PÅ SKOLAN!

JUST NU: Hänger i idrottshallen och hejjar på mina kompizzzar (Vet ej varför jag alltid ska dra till med en massa z;an?? Känner mig iaf extra ball!!). :) I detta läge är det mycket himla spännande. Hejjahejja!!


FREDAGS LUNCH PÅ SKOLAN.

Kycklingklubbor och klyftpotatis och sallad och sås!! I himmelriket för en stund liksom.

 


DET SPELAR INGEN ROLL.

"It doesn't matter how you look, what your weight is or how much makeup you put on.
The right guy will love you for what's on the inside."
/A.

PROMENAD MED NATHALIE!

Ikväll tog jag en promenadsrunda med Nathalie. :) Blev spontanstopp på affären för att köpa något gott. Blev äpple kvällen till ära!! P.S. Fick känna på en mamma mage. Älskar såna!! D.S. Hejhej.


DAGENS OUTFIT. -98.

Poncho och linne och ringar och jeans och mammas boots. Precis så flänger jag omkring idag. Och håret består av en inbakad fläta Á la min bästaste fläterska. Hon är grym!!
Poncho: KappAhl.
Linne: Vero moda.
Ringar: Lindex, Stylebytyra.se.
Jeans: Rut m.fl.
Boots: Skopunkten.
/A.

I DENNA STUND AV DENNA MÅNDAG.

Svänger på håret och nöter in repliker inför kvällens teaterträning. Perfekt avrundning av denna måndag!! 
Och ni då?? Vad gör ni?? Bajsar?? Pussas?? Äter??
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -47.

Nedanför finner ni en cover på Katy Perrys låt (The one that got away.) av Tiffany och en kille som jag inte är riktig haj på vem det är (Men oh, kolla vad snygg!!). Och dem gör det bra!! Det var bara det jag ville säga. Hörshörs senare eller ikväll eller imorgon troligtvis. :)
/A.

LJUVA DRÖMMAR. -1.

Härmed välkomnar jag LJUVA DRÖMMAR-kategorin. Och vad dessa ljuva drömmar kan bestå av, är just drömmar. Alla slags. Men just nu är det mest hemmadrömmar. Som sådana här ↓. Får mina ben att vika sig halvt. Och får mig att strunta i att beskära så att alla bilder är lika breda. Jag som brukar vara så noga med det. Se vad fina saker kan göra med mig. 
/A.

BARA ETT LÖRDAGSFÖRSLAG.

"Hey, wanna come over?
Eat some pizza and watch a Disney movie?
And maybe fall helplessy in love?
Just a suggestion."
Ja, ingen går väl miste om att jag är glad..det är bra att vara glad.
/A.

SÅDÄR BALLT VA.

Youtubade runt och hittade en tjej som totalrockar med sina ögonbryn!! Maha. Jag vill också kunna göra sådär!! Och himla söt är hon också. :)
/A.

DAGENS OUTFIT. -97.

Jag är bajstrött och det är nästan så att jag knappar på tangenterna med slutna ögon. Tänkte iaf slänga upp dagens innan jag hoppar i säng och sover i ungefär hundra (Okej, inte ens i tio timmar men ändå!!) timmar. Så titta här ↓. :) Natti!!
Jacka: Vero moda.
Halsduk: H&M.
Lillebrors skjorta och väska.
Ringar: Lindex, Stylebytyra.se.
Vantar: Lindex.
Jeans: Rut m.fl.
Converse.

/A.

TACOS OCH LITE HÄNG MED MIN MAN.

Tjabba!! Gick hem och hängde med min man en stund efter den korta skoldagen. Vi gjorde tacos (Notera att jag har ätit någon slags tacosrätt tre dagar i rad nu. Och jag är inte ens trött på det?? Älskar tacos!!) och hängde bara..
MAAAT!! Och snygga mannen också då.
Sedan tyckte jag hon var så oemotståndlig när hon petade på sina tänder att jag överföll henne och pussade (Bet!!) halvt ihäl henne. Snipp snapp slut, så var denna korta saga slut.
/A.

MITT NYA HALSBAND.

Säg HEJ till mitt nya (okej, ungefär två veckors gamla) halsband!! Från KappAhl. Vi trivs.
129:-
/A.

HÄNG PÅ GOLVET MED TE OCH BÖCKER.

NU: Hänger på rummet med te och böcker.
SNART: Middag. Spagetti med köttfärssås. Mycket himla gott.
SEDAN: Plugga arslet av mig (Rent ut sagt!!) i någon timme och sedan får jag hoppas att det räcker. BELÖNING FÖR PLUGGET: Gratta min finaste (Nathalie!!) som fyller år=FIKA!!
Ha en fortsatt fin tisdag. :)
/A.

LITE SNORIG OCH LITE FEBRIG OCH LITE ALLT.

Men tjabba!! Nu är det sjukdags. Febern hälsar på hos mig. Ej välkommen, förstår inte att den inte har förstått det?? Så nu ska den bort från mig fort som attan!! Det är vad jag har planerat i vilket fall. Avundas också alla er som är sjukfria!! Nej, nu ska jag gå och snora på lillebror. Gör ingenting för han är också sjuk. 
Hejhej alla ni, så länge då. :)
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -46.

Idag är en perfekt dag för att hänga med Horn. Fina hon va. Hennes ljuva stämma som klingar så fint. Precis vad som behövs en sån här söndag!!
/A.

DAGENS OUTFIT. -96.

Svart stickad tröja och randiga leggings och guldiga ringar och svarta väldigt välanvända boots. Känner mig förövrigt som en femåring i mina leggings. Dock trivs jag. :) Barnsligt går alltidalltid hem. Så himla mycket roligare!!
Nathalie har fotat!!
Tröja: Ellos.
Ringar: Glitter, H&M.
Leggings: H&M.
Boots: Dinsko (Mer synliga i denna outfit!!).
/A.

MINA RANDIGA LEGGINGS.

Idag inviger jag mina randiga leggings!! Köpte dem i slutet av sommaren (Samtidigt som detta, detta, detta och detta.) och sedan dess har dem legat i garderoben. Men nu så. Dem kommer i vilket fall ifrån H&M och hela dagens, slänger jag upp lite senare. 
129:-
/A.

VÄLKOMMEN HEM.

Välkommen hem handlar om Sara som kommer hem till Luleå, efter ett utbytesår i London. Tillbaka till allt hon lämnade kvar hemma för ett år sen. Familjen, vännerna och han, Mattias. Som hon dumpade innan hon åkte iväg. Mattias som är tvillingbror till Bella, en av hennes bästa vänner. Hon hade hoppats allt skulle vara som vanligt igen, men istället börjar både Mattias och Bella att undvika henne. Så Sara börjar på jutjutsu av en slump och där går Adrian också. Som även är hennes nya granne. Som är sjukt himla irriterande, fast ändå rolig. Och vips, så sitter Sara en kväll hemma hos honom och fikar efter jutjutsun.. Fortfarande inte fastnat för den?? LÄS ÄNDÅ!! För Johanna kan inte göra en besviken.

Definitivt för er som tycker om:
χEn liten chock.
χMin typ brorsa.
χSaker som aldrig händer.
χTänk om det där är jag.


/A.

VÄRT ATT TÄNKA PÅ.

"If he doesn't treat you like a princess, then he doesn't deserve to be your prince."
/A.

EN RESA TILL DRÖMLANDET.

Sommargalna jag tog med mig passet och åkte till Drömlandet. Landet där alla drömmar slår in. Min dröm?? Sommar för en stund. Såklart.

Först vandrade jag med kusin på stan i Bosnien i ungefär världens bästa stad. Klädde mig i långklänning och en-sådan-jag-ej-kan-namnet-på men som man fläktar med i fejjan när det är varmt.

Därefter drog jag på mig linne och shorts och det viktigaste. Bikini. Och en tygväska slängd över axeln. För att dra till stranden och hänga.

I tygväskan fann jag lite glasspengar. Tja, är man himla sugen på glass kan man väl slänga ut 200 spänn på det.

Sist klädde jag mig i den blommiga byxdressen och converse för att hänga med fint folk. Problemet var bara om fötterna skulle snöras i svarta eller vita converse?? Vilket dilemma va!!

Efter några om och men blev det vita. Vitt som ungefär bara förknippas med allt härligt. På tal om härligt. Så var min stund i Drömlandet bara härlig och härligare och härligast. :)

/A.

KLADDKAKSLYX.

Eftersom jag tycker om min överdrivet knasiga, men kära bestizzz (Wow, vad cool jag va nu med mina z;an!! Håll med bara va.) så bakade jag en kladdis att bjuda henne på. Lyxade till det lite mer med grädde och bär och banan!! Delicious, med andra ord.


PUFFAR OCH MJÖLK OCH BANAN TILL FRUKOST.

Denna morgon har jag trallat omkring i morgonrock och en handduk virad runt huvudet. Ätit frukost som bestod av puffar och mjölk och banan. Alldeles strax ska jag ut på stan och hänga i det fina vädret!! Måste bland annat hitta kan-ej-slita-mig-ifrån-den-förän-den-är-slut böcker. Så lässugen!! 
/A.

DAGENS OUTFIT. -95.

Klär mig i min slitna vårjacka idag!! Mamma suckar varje gång hon ser den på mig. Men hjärtat kan inte leva utan den!! Håller även värmen med polotröjan därunder och en halsduk virad runt halsen. Sedan pryder ett par ringar två fingrar av tio. Och jag täcker benen med ett par jeans och fötterna med lillebrors kängor.
Jacka: Vero moda.
Halsduk: Lindex.
Polotröja: KappAhl.
Jeans: Cubus.
Ringar: KappAhl.
Kängor: Skopunkten.
/A.

GLITTER NAGLAR.

Jag har doppat naglarna i Nathalies glittriga nagellack!! Får mina ben att vika sig halvt för att det är sådär löjligt fint.

/A.

DISCODAGS!

Hallå!! Lovet har tagit fart och jag spiller ingen tid, därav uppdateringen. Och ikväll ska jag ut och rocka dansgolvet med tjejerna bland annat!! Fun. Och kära ni, ha en toppen kväll!! Vad ni än sysselsätter er med. :)


KÄRA MARS, DU ÄR SÅ VÄLKOMMEN!

Mars månad och WOW!! Helt underbart väder. En massa plusgrader och man blir svettig i vinterjackan. Kan lätt som en plätt leva med slasket som gör fötterna blöta och kan lätt leva med att jag måste plugga ikväll eftersom det vankas soprov och engelska redovisning imorgon. Så lättsamt allting blir när våren hälsar på!! Så :D!! 
Sista plugget innan lovet också!! BIG yes på det va.
/A.

RSS 2.0