LITE NYA RINGAR.

Här ↓ finner ni lite nya ringar som jag har plockat på mig under någon shoppingrunda. De första i ett paket och dem tre nedersta i ett annat. Från H&M (solklart kanske).
49,50:-/79,50:-
 
/A.

LJUVA DRÖMMAR. -32.

Igår gifte min kusin sig så halva familjen har hängt nere i Bosnien den här veckan. Och jag ångrar sååå att jag inte följde med. FATTA KUL. JA ALMA, KUL. Äh. Har iaf kikat på tiohundra bröllopsbilder, för åh, vad det är fint. P.S. Om ni inte har sett Blondinbellas mysiga bröllopsvideo SÅ måste ni göra det här.
 
/A.

JOGGIS.

Var en fem kilometersjogg här i bostadsområdet som jag och syrran hakade på denna lördag. Sååå kul. Efteråt så bjöds det på mumsiga hamburgare så nu är jag mer än nöjd och glad.


PALLADIUM.

Köpte ju dessa förra året som jag tyckte så mycket om. Men i dagsläget så är dem väldigt slitna och istället använder jag mest ↓ som jag fick av brorsan och syrran när jag fyllde år (ja, ett halvår sedan, hah). Liknande variant, fast bättre i kvaliten så jag är nöjd.
699:- och finns lite överallt.
 
/A.

MYSMIDDAG.

Idag blev det middag ute på stan med mina muppisar.. Supergod buffé så det hela slutade med matkoma. Så gott!!! Och tycker så himla mycket om dessa tjejer alltså.

/A.

UPPE BLAND MOLNEN.

OJJJ, svävar runt i MAChimlen just nu och stannar mer än gärna här.
 
/A.

VECKANS LÅTTIPS. -90.

MEN SÅÅÅ BRA. Texten är tiohundra procent sann liksom. En tiptop låt med andra ord.
 
/A.

SUPERMAN.

I somras så blev det en shoppingdag med familjen och denna tröja var en av de få saker som fick följa med hem. Men ganska så ball va??
Från H&M, 149:-
/A.

RSS 2.0