DAGENS OUTFIT. -48.

Hmm, ja. Måste ursäkta mig för min uppdatering. Men jag har varit alldeles slut när jag kommit hem. Dagarna (måndag, tisdag, onsdag) har även sett ut på samma sätt. Vakna, käka frukost, pallra mig iväg till ICA strax innan 8, jobba, jobba, jobba, lunch, jobba, jobba, jobba, vandra hem vid 5, äta middag, sovasovasova, vakna, äta, sovasovasova. Slut. Herregud. Trodde aldrig det skulle vara såhär jobbigt(!!) But hey, det är faktiskt roligt. :) Här har ni dagens..

Tröja: H&M. (Ny!)
Linne: Veromoda.
Ringar: H&M (Ny!), H&M (Ny, fått av tjejerna!), H&M.
Jeansleggings: H&M. (Nya!)

                                                                               /A.


MIN HELG VAR BRA-BRA-BRA!

Heeej! Har prao denna vecka. :) Jag ska tillbringa den på ICA! I fredags hade jag det toppen som sagt. :) Av brudarna fick jag bland annat massa godis! Maha, lycka. & här nedanför kan ni se Nathalies godiskaktus, den hör verkligen hemma i mitt fönster! I lördags åkte vi till Sundsvall, blev lite shopping! Senare på kvällen blev det hullsta & det var helt okej. :) Igår - söndag så vaknade jag upp med Prä & Amelia! & resten av dagen så gjorde jag verkligen ingenting. Slänger upp lite bilder sen i fredags..

M-U-M-S! Stavas det.

                                                                     /A.

IDAG TAR JAG STEGET IN PÅ MITT 15:ONDE ÅR!

Idag blir jag ett år äldre. :) 1, 2, 3, bajs. Oj, jag står nog kvar på samma ålder. Men ärs, 15 ååår!
Gudars, idag går datumet för mitt godis-slasch-allt-i-allt förbud ut. *Springer till tårtan!!*

                                                                         /A.

Uppdatering 26/3-11 kl. 08.28: Hade en toppen dag igår! :) Berättar mer imorgon, för nu hinner jag inte. Vi ska till Sundsvall över dagen och ikväll blir det hullsta. :) Nu ropar mamma, måste rusa! Kramkram!


VECKANS BLOGGTIPS. -18.

Jag störtdiggar Camillas blogg! Varje dag uppdaterar hon med vad hon äter till frukost. Och herregud. Jag är fast. Jag dreglar. För att allt ser så jäkla gott ut. Jag vill bara hoppa in i bilderna och sno åt mig allt. Förövrigt så jobbar hon som en bröllops & porträttfotograf. :) Grym brud!


Hur gott ser inte det här ut att vara? ---> http://365daysofbreakfast.blogspot.com

                                                               /A.


DAGENS OUTFIT. -47.

Oj, vad min blogg har varit livlig dem senaste dagarna. Hähäh. I måndags så hann jag med en urmysig lång promenad med Nathalie. :) Var tänkt från början att vi skulle på bio och se Hur många lingon finns det i världen? men vi hade inte förbokat biljetter & det var fullt. Och ja, så smarta är vi! Föresten så gick svenska redovisningen någorlunda, bra! Igår - tisdag var det c h i l l i g t, vi fick sluta innan 1 för det var så dålig luft på skolan. Senare på kvällen blev det teater, vi spelade in några filmsnuttar. :) Kul kul! Och gissa vad? Vi är lediga idag, just för att det är så dålig luft!! Wopp wopp, slutpratat för min del. Här är dagens..
Tröja: Gina tricot. -Nathalies.
Linne: Vero moda.
Ringar: Lindex, Stylebytyra.se.
Jeansleggings: Vero moda.

                                                                          /A.

SÖNDAG, SÖNDAG, SÖNDAG.

Heeeeej. På er. Söndag idag. Tänkte bara upplysa er som missat det och som totalt missat min rubik där det står s ö n d a g tre gånger. Mehe. Och denna söndag så sitter jag bland annat och förbereder mig inför svenska redovisningen som är imorgon. Och vill ni veta en sak? Det går trögt. Men det går.
Hoppas ni har en finfin söndag. :)

                                                              /A.


VECKANS LÅTTIPS. -14.

Jellispellis skickade en låt till mig igår. :) En himlahimlahimla fin låt rättare sagt! Åh, fatta vad fint det är med kärlek!..

                                                                         /A.


RANDIG HALSDUK.

Godmorgon! Här sitter pigga jag, för en gångs skull. Juste, därav bloggningen igår, sov bort min eftermiddag & vaknade vid 8-tiden & då hade jag ingenting att blogga om precis. Maha. Iaf, så måste jag visa min (nej, Nathalies, hah!) randiga halsduk. Så himlahimlahimla mysig & stor. :) Jag & Nathalie bytte strax innan jul och jag är så kääär i den så det finns inte!..


                                                                       /A.


SCONES.

Hamnade vid köksbordet då jag såg att det fanns scones. :) Ungefär hundra år sen jag åt det sist! Jösses, snacka om gott!!


                                                                      /A.


DAGENS OUTFIT. -46.

Hejhejhej! Skolan startade idag igen. Vad ska jag säga? Den suger. Rent ut sagt. Ett leende på läpparna har jag iaf, allt blir snäppet lättare då! :) <--- Har ni tänkt på det? Om inte, så tänk på det hörrni! Här är dagens..

Skjorta: H&M.
Linne: H&M.
Ringar: Stylebytyra.se, H&M, SIX.
Leggings: Gina tricot.

                                                                          /A.

FYRA OLIKA ALM-OR.

Igår förstår ni, var jag upp till Nathalie för hon fyllde år. :) Men det här kommer ni inte förstå..hon hade allt möjligt gott och nu är jag allvarlig, -jag dog inombords. Skojar inte ens. Och jag var såhär ledsen över att jag inte fick mumsa i mig nånting (och för att lovet är slut nu)..
Men jag fick ju lukta på en kaka. Då vart jag glad igen (och för att vi har studiedag idag)..
Föresten när jag var liten så såg jag ut såhär på dem flesta bilderna (och ja, jag var gapig redan då)..

Vi avslutar med denna bild då det började spåra ur (och ja, jag kan också vara såhär snygg)..

Tack & hej!

                                                                      /A.


LE DET DÄR LEENDET SÅ ÄR JAG DIN FÖRALLTID.

Jag har suttit halva kvällen (& natten, märker jag nu) och tittat igenom mappar med bilder. På jakt efter bilder som dessa nedanför. Där det finns med skratt, leenden och sånt fint. För visst är det fint? Jag tycker det är himlahimlahimla fint iaf. :) Jag vill ha massvis med såna här bilder på rummet. Jag menar, jag skulle vara glad dygnet runt! För visst drar det iaf lite i mungniporna när du ser på bilderna nedanför? Bara lite, lite, lite?








                                                                           /A.


VECKANS LÅTTIPS. -13.

Melissa Horn. Finner inga ord. Hon är så jäkla bra helt enkelt.

                                                                       /A.

Uppdatering 12/3-11 kl. 23.48: Cpgrej alltså! Att ladda upp bilder har inte funkat alls idag för mig. Och att blogga utan bilder känns tomt så vi hörs när det funkar, vilket troligtvis är imorgon. Annars går jag under.


JAG SAKNAR ALLT DET GODA.

Godisförbud. Alltialltförbud. Allt började med att Nathalie & jag skulle se vem som klarade det mest. Innerst inne trodde jag att jag skulle förlora direkt. Jag är världens godisgris. Skojar inte ens. Men gissa vem som vann? Efter 5dagar? Jo, jag. Jag fortsatte iaf själv och i tisdags satt jag mittimot min lillebror medans han mumsade i sig en semla. Förbannade mig själv som hade fortsatt själv då. Jag vill också kunna mumsa i mig en semla. Men jag gjorde det inte. På lördag är det 2månader sen jag har varit utan allt. Trodde aldrig jag skulle kunna klara så länge. Men det gjorde jag. Och om lite mer än 2veckor ska det firas med ett riktigt godiskalas. Det kan ni ge er på. Dem här 2månaderna har jag inte varit hel. Hur knäppt det än låter. Nathalie sa till mig för nån dag sen "Alltså du, jag saknar den gamla Alma". Men du, det gör jag också!! Saknar att sitta hos Nathalie med Nathalies godislåda & äta allt som jag kommer åt även smygäta hennes favoriter. Jag saknar att äta nutellamackor mitt i natten. Jag saknar att äta fredagsgodiset på lördagsmorgon till frukost och detsamma om lördagsgodiset. Jag saknar att äta mammas goda kakor. Jag saknar det.

Åh, hur gott egentligen? :)

                                                                           /A.

MAN KAN SKIPPA DET FAKTISKT.

Jag tänker såhär när det kommer till den här grejen med att torka och borsta håret.. Fönen brukar få åka fram dem flesta gångerna. Det är bara skönt att sitta och filosofiera medans. Men borsten? Ärs, den kan man väl skippa? Bara idag? Bara imorgon också? Och i övermorgon? Kan väl inte göra så mycket?
Jag har faktiskt loooov, så det är helt okej att skippa båda delarna idag!! Elr hur?

Tummen upp för det beslutet va! Sparade mig massa extra tid till annat.
Bland annat till att vara glad, mehe..

..och att vinkla huvudet på sne och leka söt. Lyckas jag?

                                                                  /A.


GRÄDDVIT OCH GULDIG.

Ny ring. Snubblade över den idag. Klickade direkt. Och nu sitter den fint på mitt finger. Lycka. Visst är den fin? Svar: Ja, ja, ja! :)

Lindex: 49,50:-

                                                                 /A.


DAGENS OUTFIT. -45.

Hejhejhej! Idag ska jag ut till stan för att möta upp Präsan för fika & annat kul. :) Slänger även upp dagens som jag kämpade med hur länge som helst. Vissa bilder blev himlans suddiga. Kolla sista bilden bara. Jo, men gissa varför? Hade helt fel inställning. Maha. Lyckat. Iaf, så fick jag till det. Och det blev enkelt denna måndag..

Tröja: H&M.
Linne: Vero moda.
Ringar: Stylebytyra.se, Lindex.
Jeansleggings: Vero moda.

                                                                             /A.

VECKANS LÅTTIPS. -12.

När jag fastnar för en låt. Ja, då är jag fast. Låten spelas om och om igen. Jag får inte nog. Alla här hemma blir galna för låten dem hör är samma låt som har spelats så fort jag slängt mig ner framför datorn. Och nu har jag totalt fallit för jag kommer. Av Veronica Maggio. Vilken grym brud! Åh, och hennes röst är så himla härlig! :)

                                                                      /A.


HEEEEEJ MITT EFTERLÄNGTADE LOV!

Nu tänkte jag rabbla upp en kort sammanfattning av dem senaste dagarna.. Onsdag satt jag och pluggade till soprovet som ägde rum dagen därpå. Torsdag så var jag till mig av lycka för nästa dag skulle lovet knacka på dörren. Igår så åkte vi skidor med skolan, chilligt. Idag vaknade jag upp med träningsvärk i bena, fint. Men jag är glaaaaaaaaad, såhär ---> :D:D:D!! Ni fattar? Mehe, bra. :)


                                                                          /A.

BRUNT NAGELLACK.

Jag har hittat mitt favorit nagellack. :) Jag menar, kolla färgen bara! Brunt. Som. I. B a j s. Hur fint?


                                                                           /A.

DAGENS OUTFIT. -44.

Februari är förbi. Mars är här. Snart är allt bra här igen. Åh. Solen skiner. Snön smälter. Fåglarna kvittrar. JA, JA, JA. :) Här inledar jag mars med dagens..

Tröja: Lindex.
Ringar: Stylebytyra.se, KappAhl.
Byxor: Vero moda.

                                                                          /A.

RSS 2.0